Προς το περιεχόμενο

Sons of Anarchy - Season 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βασικά ήταν 59 λεπτά η πρεμιέρα... Δεν ξέρω γιατί λένε 90 min premier... :) Μπορεί να λογαριάζουν και τα λεπτά των διαφημίσεων... :P

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

χαχα παντως θελει μεγαλο ρισπεκτ στο καστινγκ του soa...ολες τις σκατοφατσες τις εχουν μαζεμενες και φυσικα δεν θα μπορουσε να λειπει ο ντανι τρεχο...παλι ρισπεκτ...

Δημοσ.

ΠΡΕΠΕΙ να είναι η τελευταία σεζόν φέτος... Έτσι πως το πάνε ας το κλείσουν ένδοξα και ας μην το τραβήξουν απ τα μαλλιά.

Ξενερώνω με την ξενέρωα του Βobby, αν και απόλυτα λογική. Και οι άλλοι το ίδιο πρέπει να νιώθουν απλά αυτός είναι ποιο παλιός

Δημοσ.

Ο Sutter έχει πει ότι θέλει να το πάει 7 σεζόν και στο FX είναι πολύ ευχαριστημένοι απ' τα νούμερα που κάνει(μεγαλύτερη τηλεθέαση προγράμματος αυτή τη στιγμή) και το θεωρώ αδύνατο να είναι αυτή η τελευταία σεζόν. Το 2ο επεισόδιο ήταν σίγουρα καλύτερο από το προηγούμενο κατ' εμέ και πολύ χάρηκα που είδα ξανά τον Benito Martinez και κυρίως Danny Trejo που είναι μεγάλη μορφή. Η αλήθεια είναι ότι ο Jax οδεύει στο να γίνει το πιο κουραστικό lead σειράς που βλέπω κι ελπίζω να κάνω λάθος.

Δημοσ.

Δυστυχώς... Και αν όντως το πάνε 7 σεζόν οπως λέει ο αποπάνω, έ άντε γειά θα μας πρήξουν πολύ ακόμα

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Κάπου είχε πάρει το μάτι μου ότι θα πέσει πολύ ξύλο/πιστολίδι this season, παρόλα αυτά σύμφωνο ότι η φάση με JT είναι για τον πεο εκτος άμα μάθει

ο Jax τι παίχτηκε και καθαρίσει μάνα/πατριό!!!

Δημοσ.

μάλλον προς τα εκεί πάει {TDi}Dj2k..infc . Στο να το μάθει εννοώ. Αλλά όπως το κόβω αυτό θα γίνει στο season finale και τα μεθεόρτια θα πάνε για την επόμενη

• Moderators
Δημοσ.

Πολύ καλό το τελευταίο επεισόδιο, δεδομένων των εξελίξεων στην 4η season.

Γενικά, αν και δεν μου αρέσει που οι σειρά κάνει κύκλους γύρω από τα γνωστά σοβαρά θέματα και βρίσκει (ακυρες ή όχι) δικαιολογιες για να μπλέξει τους Sons σε νέες περιπέτειες, τουλάχιστο βρίσκω το θέμα πολύ πιο ενδιαφέρον από της περασμένης season. Και τουλάχιστον έχουμε πάλι

εσωτερικές συγκρούσεις να αναζωπυρώνουν...

Για τον Juice πίστευα ότι θα μας κάνουν καμιά εξυπνάδα πάλι και θα έβγαιναν όλα προσχεδιασμένα από το club (όπως πέρσυ με τον Jax), αλλά τελικά ευτυχώς τον πήγαν σε πιο dark μονοπάτι. Δεν πιστεύω ότι θα τη γλιτώσει έτσι γρήγορα (με την απόπειρα αυτοκτονίας), αλλά σίγουρα δεν θα είναι στην επόμενη season (πιο σωστά: δεν πρέπει να είναι)

Δημοσ.

Πάρα πολύ καλά μας πάει νομίζω. Είχε λίγο ζάλισμα στα πρώτα επεισόδια αλλά όσο προχωράμε μεγαλώνει η καφρίλα. Μπλέκονται πολύ τα πράγματα και η προσέγγιση δεν είναι "α έγινε αυτό θα έχουμε πρόβλημα πιο μετά", έχουμε πρόβλημα ατάκα κι επιτόπου!

Η σκηνή που ο Clay μαλώνει με την Gemma πολύ καλή. Κανονικότατος καυγάς με τα όλα του. Κατά τα άλλα ο Juice είναι στον αέρα, o Jax έχει incoming berserk, η Tara διάλυσε, ο Opie θα ρίχνει χριστοπαναγίες μετά από αυτά που του λέει ο Jax στο τέλος, ο Bobby έχει να λαβαίνει, γενικά σκατά κι απόσκατα όλοι. Μου αρέσει που διάλεξαν να έχουν τέτοιες εξελίξεις γιατί φαίνεται κάπου στο βάθος το τέλος της σειράς. Ελπίζω να μην το αυτοκτονήσουν...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...