Red_4ever Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Nitendo DS μου θυμιζει και εμενα (εμφανισιακα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
twicon Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Εβγαλε η Sony νεο DS? thumb down Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Menoula2 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Ποιο καλο παιδακι θα μου το παρει δωρο να εχω να παιζω οταν βαριεμαι? Γιατι να το παρω εγω αυτο....και να το εχω μονο για παιχνιδι..(γιατι παιχνιδομηχανη ειναι...μου θυμιζει DS Nintendo)...δεν παιζει ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bezbozny Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 εμένα πάντως μου αρέσει πολύ. Αναρωτιέμαι όμως αν θα είναι βολικό για να διαβάζεις βιβλία. Έχω πολλά pdf με έγχρωμες εικόνες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Yannis1976 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Παιδιά, Η SONY σε όλα της τα τελευταία προϊόντα (SONY NEX, Vaio, tablet) προσπαθεί να διαφοροποιηθεί από τον ανταγωνισμό ώστε να δικαιολογήσει τις υψηλότερες τιμές. Από πλευράς μάρκετινκ δεν είναι κακή ιδέα, ίσα-ίσα. Το θέμα είναι η εκάστοτε διαφοροποίηση να προσφέρει κάτι στον πελάτη και ο πελάτης να το αντιλαμβάνεται αυτό ώστε να πληρώσει και τη διαφορά. Κατά τη γνώμη μου καλά κάνει...Ποτέ δεν είχε brand με φθηνό προϊόν για το λαό. Πάντα στόχευε σε ακριβά πορτοφόλια με "και καλά" διαφοροποιημένα προϊόντα. Αν θα το πετύχει ή όχι θα εξαρτηθεί από την αγορά. Πάντως στις μηχανές ΝΕΧ ακούω ότι πάει καλά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Με δύο οθόνες είναι αποτυχία. Εάν έβαζε κάποια εύκαμπτη οθόνη, όπως η Sammy σε ένα κινητό που δε θυμάμαι, θα μέτραγε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα