Hal9000 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Το Sony Tablet P είναι μόλις το δεύτερο Tablet της εταιρείας αλλά ίσως το πιο εντυπωσιακό αφού η Sony δείχνει έτοιμη να ρισκάρει παρουσιάζοντας το συγκεκριμένο μοντέλο το οποίο δε μοιάζει με κανένα άλλο Android Honeycomb tablet. Αποτελούμενο από 2 οθόνες των 5.5' ιντσών η κάθεμία και συνολική ανάλυση 1024x800, το μέγαλο ατού του Tablet P είναι η φορητότητα αφού χωράει ακόμα και σε τσέπη, με προσανατολισμό σε ποιό επαγγελματικές καταστάσεις. Στηρίζεται και αυτό στο Nvidia Tegra 2 με διπλοπύρηνο επεξεργαστή στο 1GHz και διαθέτει δύο κάμερες των 5 και 0.3 megapixel αντίστοιχα. Αν αφαιρέσουμε τη μπαταρία των 3.000 mah η οποία χαρίζει αυτονομία στο σύστημα έως και 8 ώρες, θα ανακαλύψουμε την θύρα microSD καθώς και την υποδοχή για τη 3G κάρτα μας για σύνδεση με τα αντίστοιχα δίκτυα. Αρνητικό χαρακτηριστικό θεωρούμε την χωρητικότητα του η οποία είναι μόλις 4GB. Είναι φανερό ότι η Sony έχει προτίμηση στο συγκεκριμένο σχεδιασμό συσκευής αφού υπενθυμίζουμε ότι η εταιρεία έχει ξαναδοκιμάσει την clamshell σχεδίαση με το μοντέλο Sony Vaio P το οποίο για πολλούς είχε θεωρηθεί ως η απάντηση της Sony στα netbooks μη συναντώντας εμπορική επιτυχία όμως κυρίως της εξωφρενικής του τιμής. Διατηρώντας την ιδέα και προσπαθώντας να αποφύγει παρόμοια λάθη, η Sony κοστολογεί το Tablet P στα 599 ευρώ όταν και θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα, μια τιμή που απευθύνεται κυρίως σε επαγγελματίες. http://www.youtube.com/watch?v=TdZaTo1oAD4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eko13 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δυσκολα θα πιασει, αν και φαινεται εξαιρετικο σαν ιδεα, η υλοποιηση μαλλον ειναι ελλιπης. Ειδικα αν βγει στα 600 ευρω δεν του δινω καμμια τυχη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tool1983 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Nα δωσεις 600ευρω να παρεις κατι που θυμιζει nintedo ds με internet, μου μοιαζει λιγο βλακωδες. Απορω σε ποιους απευθυνεται? Μαλλον σε Ιαπωνες χρηματιστες ή σε γκατζετακιδες με βαρυ πορτοφολι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Nα δωσεις 600ευρω να παρεις κατι που θυμιζει nintedo ds με internet, μου μοιαζει λιγο βλακωδες. Απορω σε ποιους απευθυνεται? Μαλλον σε Ιαπωνες χρηματιστες ή σε γκατζετακιδες με βαρυ πορτοφολι. Όντως!!Και γω όταν το είδα λεω,το ds είναι xD . Αλλά αν σου πω ότι πιο πολύ μου αρέσει από τα άλλα tablets που κυκλοφορούν;Το βρίσκω πιο εύκολο να το κουβαλήσεις,και όχι τόσο παντοφλε! Απο κει και πέρα...δεν έχω ασχοληθεί με τα tablets. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Avatar_GR Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Εμένα μ' αρέσει. Το βρίσκω πολύ βολικό που διπλώνει στα 2 και δεν πιάνει πολύ χώρο και θα μπορεί να χωρέσει σε τσέπη παντελονιού σε αντίθεση με τα άλλα tablet που τα βρίσκω τεράστια και πρέπει να τα κρατάς συνέχεια στο χέρι. -Αμ είχε πιο "λογική" τιμή και χρειαζόμουνα tablet θα ήταν η πρώτη μου επιλογή! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
21century Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Με τετοιες τιμες θα εινι πατατα και θυμιζει παιχνιδοκονσολα περισσοτερο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gaszer1967 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 παιδια εμενα μου θυμιζει οπτικα το nitendo.σε σχεση με αλλες εταιριες πιστευω πως δεν θα πιασει μια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ivory Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 600 ευρώ είναι πολλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Nα δωσεις 600ευρω να παρεις κατι που θυμιζει nintedo ds με internet, μου μοιαζει λιγο βλακωδες. Απορω σε ποιους απευθυνεται? Μαλλον σε Ιαπωνες χρηματιστες ή σε γκατζετακιδες με βαρυ πορτοφολι. Θα γίνει ανάρπαστο σε κυρίες της υψηλής κοινωνίας καθότι μοιάζει πολύ με σικ τσαντάκι... Στην Ελλάδα όταν έρθει θα το βλέπετε συχνά στις καφετέρειες των βορείων προαστείων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alcemist Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 κι όμως είναι ένα tablet που χωράει άνετα σε μια τσάντα. δεν είναι άσχημο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polaki Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Στην Ελλάδα καμία επιτυχία με 600€.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Finn Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Τι άτομα έχουν εκεί μεσα; Τον παλμό της αγοράς δε τον πιάνουν με τίποτα μου φαίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexandros4 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Κάντε υπομονη παιδιά, να το πάρετε σε λίγο καιρό με 100$, αυτά που έπαθε η HP αυτα θα πάθει και η Sony και θα το χαρώ πολύ γιατι μια ζωη πουλάει μούρη και μονο για τους πελάτες της δεν νοιάζεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doubleh Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 ε, sony είναι αυτη. Γενικά, όμως, γιατί να έχει κάποιος tablet? έχει κάποιος? χρησιμεύει κάπου? για ποιο λόγο αξίζει να πάρει κάποιος tablet? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spook Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Σιγά μην πιάσει δεν έχει ούτε style ούτε ευχρηστικότητα, αν είχε μία ενιαία οθόνη θα ήταν πολύ καλύτερο. Λίγοι θα είναι αυτοί που πρόκειται να δώσουν τόσα χρήματα για να πάρουν αυτή τη συσκευή για τα ps games. Όσο για την τιμή, απλά σκοτώνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα