Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με το startup των windows

chaosdoctor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Έχω το εξής πρόβλημα : κάθε φορα που ανοίγω το pc πριν ακομα βγει η εικόνα που φορτώνει τα windows μου βγάζει μια οθόνη στα bios που μου βγάζει 2 επιλογες 1)Έναρξη παλιότερης εκδοσης των windows 2)Windows 7 . Γιατί μου το βγάζει αυτό και πως γίνεται να μην μου το βγαζει άλλο?Δεν μου έχει δημιουργλησει καποιο σοβαρο πρόβλημα , αλλά είναι λιγο σπαστικό...

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ριξε μια ματια και σ'αυτο

http://windows7theme...-windows-7.html

Νομιζω αυτο ειναι το προβλημα σου,το ειχα και εγω.

Δεν μου βγάζει κάτι στο λινκ που μου έδωσες....το προσπάθησα αλλά δεν έγινε κάτι!Στις συγκεκριμένες εντολές μου βγάζει σφάλμα κάτι με /f !

• Moderators
Δημοσ.

Δοκιμασες αυτο που σου ειπα?

Αυτο που σου εδωσε ο george ειναι για να αλλαξεις το boot order και οχι για να αφαιρεσεις το extra boot entry

Δημοσ.

Αυτο που σου εδωσε ο george ειναι για να αλλαξεις το boot order και οχι για να αφαιρεσεις το extra boot entry

Μπορείς να βάλεις time to display 0 sec. ;p

Δημοσ.

Ναι το δοκίμασα και μου βγάζει το εξής 72966505.jpg

Τι να κάνω σε αυτή τηπερίπτωση?

• Moderators
Δημοσ.

Για ποιο λογο πας να σβησεις το ntldr?? Ευτυχως που δεν σ αφηνει,θα ειχες αλλα προβληματα μετα.

Το unique identifier που δεν χρειαζεσαι πρεπει να σβησεις.

Διαβασε προσεκτικα τον οδηγο για να μην προκυψουν αλλα προβληματα ή απλα ακολουθησε την συμβουλη του liopyr και βαλε τον timer στο 0.

Δημοσ.

Για ποιο λογο πας να σβησεις το ntldr?? Ευτυχως που δεν σ αφηνει,θα ειχες αλλα προβληματα μετα.

Το unique identifier που δεν χρειαζεσαι πρεπει να σβησεις.

Διαβασε προσεκτικα τον οδηγο για να μην προκυψουν αλλα προβληματα ή απλα ακολουθησε την συμβουλη του liopyr και βαλε τον timer στο 0.

Αν βάλω το cd των windows και τρεξω την επιδιόρθωση απο εκεί δεν μπορει να διορθωθεί το πρόβλημα;

• Moderators
Δημοσ.

Αν βάλω το cd των windows και τρεξω την επιδιόρθωση απο εκεί δεν μπορει να διορθωθεί το πρόβλημα;

Δεν θυμαμαι να σου πω τι γινεται στη συγκεκριμενη περιπτωση, αλλα σιγουρα δεν ειναι ο γρηγοροτερος και απλουστερος τροπος να πετυχεις το σκοπο σου.

Δημοσ.

πας στα win7 ο υπολογιστης μου->ιδιοτητες συστηματος->ρυθμισεις συστηματος για προχοριμενους στην καρτελλα για προχοριμενους το τριτο λεει εκκινησ και αποκατασταση πατας ρυθμισεις .Εκει ειναι αυτο που ψαχνεις.Βαλε πιο θες να ειναι το default και βαλε χρονο 1 η 0 δεν ξερω οτι θες...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...