Dbzakias2 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 1.Για να μην βλεπεις δφιαφημισεις 2.Για να μπορεις να κρατησεις backup 3.Για να αλλαζεις εικονιδια μπαταριας κλπ 4.Για να αφαιρεσεις system apps 5.Για να μπορεις να κανεις reboot διχως να κανεις πραγματικα reboot 6.Για να μπορεις να χρησιμοποιεις εφαρμογες που το απαιτουν 7.Αντε και για να μπορεις να παιξεις και tegra games. 8.Και για πολλους αλλους λογους. 1. δεν εχω διαφημισεις (στειλε μου πμ για να σου πω πως! ) 2. ηδη κραταω backup 3. οκ αλλα γιατι να αλλαξω εικονιδια; 4. οκ αλλα τι ειδους apps μπορω να αφαιρεσω ετσι; 5. ευτυχως δεν μου εχει χρειαστει ποτε reboot 6. οκ 7. οκ 8. οκ απλα θελω να πω πως οτι θελω (μεχρι στιγμης) μπορω να το κανω και χωρις root και εχω βρει τον τροπο με τις διαφημισεις... οποτε το root (μεχρι στιγμης) δεν μου προσφερει κατι παραπανω οπου να το εχω αναγκη!
nikoskon Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 1. δεν εχω διαφημισεις (στειλε μου πμ για να σου πω πως! ) 2. ηδη κραταω backup 3. οκ αλλα γιατι να αλλαξω εικονιδια; 4. οκ αλλα τι ειδους apps μπορω να αφαιρεσω ετσι; 5. ευτυχως δεν μου εχει χρειαστει ποτε reboot 6. οκ 7. οκ 8. οκ απλα θελω να πω πως οτι θελω (μεχρι στιγμης) μπορω να το κανω και χωρις root και εχω βρει τον τροπο με τις διαφημισεις... οποτε το root (μεχρι στιγμης) δεν μου προσφερει κατι παραπανω οπου να το εχω αναγκη! 1. απλά κλείνεις το internet. Δεν είναι αυτό λύση για κάποιον που θέλει να έχει πάντα ανοιχτά δεδομένα(mails,social networking etc). 2. εξαρτάται τί εννοείς backup. backup data/apps δεν γίνεται χωρίς root. 3. περί ορέξεως. εμείς τα έχουμε αλλάξει και έχουμε διαμορφώσει το τηλέφωνο 100% στο γούστο μας. 4. οποιαδήποτε system apps δεν χρησιμοποιείς και σου τρώνε μνήμη. 5. για κάποιον που ασχολείται οι έννοιες reboot into recovery, reboot into download είναι γνωστές. Για εσένα που το έχεις παρθένο, δεν έχουν σημασία. EDIT για τον από κάτω: Επειδή στάνταρ κάτι θα γράψει για το backup και τις διαφημίσεις, μην μπεις στον κόπο να απαντήσεις. Είμαστε ήδη off topic!!! edit #2: Ακατανόμαστε άνοιξε καινούριο thread αν έχεις απορίες περί root advantages, που θα έχεις αφού δεν έχεις κάνει root.
Moderators stormrain Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 1. δεν εχω διαφημισεις (στειλε μου πμ για να σου πω πως! ) 2. ηδη κραταω backup 3. οκ αλλα γιατι να αλλαξω εικονιδια; 4. οκ αλλα τι ειδους apps μπορω να αφαιρεσω ετσι; 5. ευτυχως δεν μου εχει χρειαστει ποτε reboot 6. οκ 7. οκ 8. οκ απλα θελω να πω πως οτι θελω (μεχρι στιγμης) μπορω να το κανω και χωρις root και εχω βρει τον τροπο με τις διαφημισεις... οποτε το root (μεχρι στιγμης) δεν μου προσφερει κατι παραπανω οπου να το εχω αναγκη! Πασο. Αλλα αυτα που κερδιζεις ειναι οντως τα παραπανω. Καποιες ενστασεις 2. ΔΕΝ κρατας μπακαπ ΚΑΙ των δεδομενων της εφαρμογης διχως root. 3. Γιατι μπορεις. 4. Οποιαδηποτε. Απο το samsung keyboard ξερωγω, μεχρι τον default browser. 5. Ι highly doubt it, εκτος αν το κλεινεις καθε βραδυ. Για τις διαφημισεις μπορω να υποθεσω πως το βαζεις σε flight mode, αλλα επειδη γενικα δεν βολευει, βαζεις το adfree και απλα δεν ασχολεισαι ξανα. Στο pc δεν εχεις administrator δικαιωματα? Αν οχι, ξεχνα ο,τι εγραψα, οντως δεν χρειαζεσαι root access στη συσκευη σου ΕΝΤΙΤ: Με προλαβε ο αποπανω, αλλα on my defence δεν ειμαι στο pc μου
Dbzakias2 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 1. απλά κλείνεις το internet. Δεν είναι αυτό λύση για κάποιον που θέλει να έχει πάντα ανοιχτά δεδομένα(mails,social networking etc).2. εξαρτάται τί εννοείς backup. backup data/apps δεν γίνεται χωρίς root.3. περί ορέξεως. εμείς τα έχουμε αλλάξει και έχουμε διαμορφώσει το τηλέφωνο 100% στο γούστο μας.4. οποιαδήποτε system apps δεν χρησιμοποιείς και σου τρώνε μνήμη.5. για κάποιον που ασχολείται οι έννοιες reboot into recovery, reboot into download είναι γνωστές. Για εσένα που το έχεις παρθένο, δεν έχουν σημασία. Πασο. Αλλα αυτα που κερδιζεις ειναι οντως τα παραπανω.Καποιες ενστασεις :)2. ΔΕΝ κρατας μπακαπ ΚΑΙ των δεδομενων της εφαρμογης διχως root.3. Γιατι μπορεις.4. Οποιαδηποτε. Απο το samsung keyboard ξερωγω, μεχρι τον default browser.5. Ι highly doubt it, εκτος αν το κλεινεις καθε βραδυ.Για τις διαφημισεις μπορω να υποθεσω πως το βαζεις σε flight mode, αλλα επειδη γενικα δεν βολευει, βαζεις το adfree και απλα δεν ασχολεισαι ξανα.Στο pc δεν εχεις administrator δικαιωματα? Αν οχι, ξεχνα ο,τι εγραψα, οντως δεν χρειαζεσαι root access στη συσκευη σου ΕΝΤΙΤ: Με προλαβε ο αποπανω, αλλα on my defence δεν ειμαι στο pc μου καταρχας για τις διαφημισεις δεν κλεινω το ιντερνετ ουτε το βαζω σε λειτουργια πτησεις (λεω με πμ τι κανω)! δευτερον backup κανω παρα πολυ ευκολα! για τα παιχνιδια και για data μεσω usb και copy-paste ενω για εφαρμογες πολυ απλα τις κανω rip μαζι με τα αρχεια τους! και ναι, στο pc μου ειμαι administrator! και ξανα-λεω, Δεν αντιλεγω και ειμαι σιγουρος οτι το root προσφερει πολλα παραπανω απλα δεν τα χρειαζομαι! δλδ δεν χρειαζομαι overclocking αλλα αν χρειαστω θα κανω ρουτ! τεσπα... ελπιζω να σας εβαλα στο μυαλο μου!
nikoskon Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Πέτρο στον αφήνω... δεν ασχολούμαι. Απλά επειδή δεν υπάρχει άλλος τρόπος να κόψεις τις διαφημίσεις, μας λέει πως μόνο με πμ θα δώσει απάντηση. Αφού δημόσια στο φόρουμ δεν έχει κάτι να γράψει, γιατί δεν υπάρχει κάτι να γράψει! Rip εφαρμογή που έχει μπει σε φάκελο συστήματος δεν παίζει να κάνεις χωρίς root. Οπότε... Τέσπα. Κουράγιο Πέτρο...
Moderators stormrain Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 καταρχας για τις διαφημισεις δεν κλεινω το ιντερνετ ουτε το βαζω σε λειτουργια πτησεις (λεω με πμ τι κανω)! δευτερον backup κανω παρα πολυ ευκολα! για τα παιχνιδια και για data μεσω usb και copy-paste ενω για εφαρμογες πολυ απλα τις κανω rip μαζι με τα αρχεια τους! και ναι, στο pc μου ειμαι administrator! και ξανα-λεω, Δεν αντιλεγω και ειμαι σιγουρος οτι το root προσφερει πολλα παραπανω απλα δεν τα χρειαζομαι! δλδ δεν χρειαζομαι overclocking αλλα αν χρειαστω θα κανω ρουτ! τεσπα... ελπιζω να σας εβαλα στο μυαλο μου! Γιατι τετοια μανια για ΠΜ? Γραψτο εδω, ολο και καποιον θα βοηθησει. Πως κανεις rip τις εφαρμογες μαζι με τα αρχεια τους χωρις root? Πες ενα how to. Τελευταιο ποστ μου ωστοσο γιατι παραβγηκαμε οφφτοπικ.
Dbzakias2 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Γιατι τετοια μανια για ΠΜ? Γραψτο εδω, ολο και καποιον θα βοηθησει. Πως κανεις rip τις εφαρμογες μαζι με τα αρχεια τους χωρις root? Πες ενα how to. Τελευταιο ποστ μου ωστοσο γιατι παραβγηκαμε οφφτοπικ. ωραια θα βαλω στο wiki το πως να ριπαρεις εφαρμογες! btw δες στα πμ σου και πες μου αμα ειναι να γραψω εδω απο που και πως!
Moderators stormrain Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Οκ πασο dbzakias2 πασο. Αλλα γραψε πως ριπαρεις τις εφαρμογες μαζι με τα δεδομενα τους χωρις ροοτ. Δηλαδη αν κανεις hard reset και περασεις το angry birds ξερω γω, να ειναι μετα ακριβως οπως πριν το hard reset ε.
Dbzakias2 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Οκ πασο dbzakias2 πασο. Αλλα γραψε πως ριπαρεις τις εφαρμογες μαζι με τα δεδομενα τους χωρις ροοτ. Δηλαδη αν κανεις hard reset και περασεις το angry birds ξερω γω, να ειναι μετα ακριβως οπως πριν το hard reset ε. ενταξει βρε, ειπαμε δεν κανω backup και τα αρχεια συστήματος αλλα τις εφαρμογες, τα παιχνιδια, τις επαφες, τα sms κτλ τα κανω! και επειδη ειναι λιγο μπλεξιμο (θα κανω wiki) υπαρχει και το backup pro που δεν θελει ρουτ!
saint.antonios Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Λοιπών, έχουμε το greekddl το οποιο με δικό του τορεντ σου κατεβάζει τα καλύτερα παιχνίδια του μαρκετ,κ μέσα σχεδόν όλα της gameloft. Προσωπικά εγώ δεν τα έχω κατεβάσει αλλα αν δεν μου ξανανοιξει η σελίδα της gameloft θα κάνω μια επίσκεψη, γιατί όσο κ κατά της παρέθεσε πειρατιας κ αν ειμαι θεωρό οτι με νομίζει κουτοφραγκο η βοιδαφον κ η γουγλη νομιζωντας ότι θα πληρωσο 5 κ 6 ευρο για ένα παιχνίδι σε αυτους την στιγμή που η gameloft το δίνει μόνο 2. Nova 1 K nova 2 είναι κλώνοι του αριστουργηματος που ονομαζόταν halo... Τα έχω κατεβάσει κ τα δύο, αυτή την στιγμή παίζω το 2.. Απίστευτα γραφικά,οσοι το έχουν δει στο κινητό μου έχουν πέσει τα σάλια τους.επισης,παντα απο gameloft . Spinter sell konviction, τερματισμενο. Brothers in arm 2.. Modern combat 2... Gt free.. Όλα αυτα σε HD... Αξίζουν τον κοπο να τα αγορασεις για 2 ευρώ. Υποψην οτι είναι ψιλομεγαλα σε μεγεθος,το nova2 βγαίνει παρά κάτι 700 ΜΒ.. Ριχτά όλα στο κινητό με 2 ευρώ κ καλο gaming
Billys636 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Παιχνιδαρες ειναι και το Shadow Guardian, και το Backstab. Ποια αλλα παιχνιδια κινουνται στο ιδιο πνευμα περιπου? Να εχει και καλο story. Σκεφτομαι μεταξυ Dungeon Hunter 2, Eternal Legacy, και Sacred Odyssey. Οποιος εχει παιξει καποιο απο αυτα, ας πει μια γνωμη..
orlox Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 εχω παιξει το eternal και ειναι αρκετα καλο. Βασικα ειναι final fantasy clone.
saint.antonios Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Εγώ προσωπικά τώρα παίζω τον αραχνανθρωπο,κ μου έχει σπάσει τα νεύρα σε σημείο πονοκεφάλου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.