SpirosLouis Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Καλησπέρα σας, Σήμερα παρατήρησα ότι η 6970 μου ( http://easycom.com.u...eon_hd_6970.jpg ) φορτώνει μέχρι το ~30-35%. Ενώ τα FPS μπορούν να πέσουν μέχρι και τα 10!!! η κάρτα δεν λέει να φορτώσει κι' άλλο. Σκέφτομαι ότι μπορεί να είναι το τροφοδοτικό...δεν ξέρω μια υπόθεση κάνω Τί γίνεται; Το σύστημά μου: CPU: Amd 1090T GPU Sapphire 6970 2GB PSU: OCZ 600Watt 80+ Efficiency Mobo: Asus Crosshair Formula V RAM: Corsair Vengeance Low Profile 8GB Dual Channel HDD: WD 500GB 7200rpm sata II Μια φωτογραφία εν ' ώρα παιχνιδιού Ευχαριστώ πολύ.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 To flight simulator ειναι περιεργο παιχνιδι, δε ζοριζει τοσο τις καρτες γραφικων και ειναι καργα CPU-bound. Με εναν quad i7 θα τα πηγαινε αρκετα καλυτερα. Μη τη ψαχνεις με το συγκεκριμενο, ακομα και συστηματα-τερατα εχουν χαμηλα FPS. Μια χαρα ειναι ολα στο συστημα σου, τεσταρε τη καρτα σου με ενα 3dmark (π.χ. 03 σε αναλυση 1920) ή καποιο βαρυ παιχνιδι σε μεγαλη επισης αναλυση και με φιλτρα και να δεις οτι ολα ειναι οκ.
SpirosLouis Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Το έχω παρατηρήσει και εγώ αυτό, δηλαδή ότι κοιτάει επεξεργαστή ποιο πολύ.(δεν μπορώ να το καταλάβω βέβαια το γιατί και το πως αλλά δεν πειράζει ) Είχα cinebench πρόχειρο και με έβγαλε πρώτο με βαθμό 53,98 . Μάλλον καλά είναι.
poedeer7 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 αφου δε το κανει σε αλλα μια χαρα εισαι παντως....
SpirosLouis Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν το έχω ψάξει για άλλα πράματα, τώρα το είδα που πέρασα και έπαιξα λίγο το FSX.(αν και το dirt3 το έπαιζε με 50-60 FPS όλα στο τέρμα)
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Ναι ειναι περιεργο το FSX, ψαξε στο ιντερνετ για benchmarks με αυτο να δεις οτι παιζει περισσοτερο ρολο (για καποιο λογο) ο επεξεργαστης παρα η vga.
SpirosLouis Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Μόλις έτρεξα ένα 3DMark Vantage και μου έβγαλε score 10904(να πω ότι και για κάποιο περίεργο λόγο τώρα που το θυμήθηκα η μητρική μου κάρτα προτειμάει να παίζει τις μνήμες στα 1333MHz - λόγος που δεν ξέρω και δεν είχα χρόνο να ασχοληθώ προς το παρών)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.