pavlinara Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 αχ ευχαριστω παιδια(ειμαι τοσο ομορφη) αλλα το 2 ειναι αληθεια.
mary Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 τελικα στο χαραξαν η δεν στο χαραξαν? λολ Πριν 6 μηνες δεν ηταν χαραγμενο (εξου κ η 3η προταση) Αργοτερα ομως μου το χαραξαν(εξου και η 1η κ 2η προταση) και εχει μεινει ακομα η χαραγιά καθως λεφτα δεν υπαρχουν... αχ ευχαριστω παιδια(ειμαι τοσο ομορφη) αλλα το 2 ειναι αληθεια. Ε τοτε το 3.Κ να τα χεις με καποιον κ να διαβαζει κ τι γραφεις,ε πολυ παει...
Antwni Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 μπερδευτηκα. αρα το τριτο?...Όχι το δεύτερο!! εγω 1.με εχει χτυπησει αυτοκινητο και ημουν μια βδομαδα στο νοσοκομειο 2.εχω κανει πλαστικη 3.τα εχω με καποιον απο εδω μεσα το 3 φυσικα!!!
pavlinara Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 ναι σωστα. με τσακωσες. αμαν μωρε τι γραφω σαμπως?
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Εγώ έχω απορίες για δύο που δεν απαντήθηκαν! Ας κάνω τις προβλέψεις μου: Οταν σπούδαζα Αγγλία, εγώ και οι καμμένοι Έλληνες συγκάτοικοι : 1. σφουγγαρίσαμε την κουζίνα με ένα μιχ απο Ξύδι , Χυμό λεμονιού , Lucozade και στοματικό διάλυμα Listerine. 2. είχαμε πιει μπάφους και ξύδια και βαριόμασταν να πάμε να κατουρήσουμε , έτσι κατουρήσαμε σε κουτάκια κοκα-κόλα 3. Είχαμε βουλώσει την χέστρα , και στην αυλή,στον βόθρο, πετάχτηκαν σκατά , και ήρθε αστυνομία , πυροσβεστική , ο ιδιοκτήτης και το City Council Λογικά το 2, είχε ως συνέπεια το 1, άρα το ψέμα είναι το 3. Σωστά; 1. εχω βγει για καφε με τη Τζουλια 2. εχω κανει σεξ με 3 insomnia-girls (οχι ταυτοχρονα) 3. δεν εχω υπολογιστη Θα ψηφίσω το 1. Πού να βρει χρόνο το "κορίτσι" για όλους αυτούς που θα της ζητάνε κάτι ανάλογο (χμ... ίσως όχι και τόσο ανάλογο) καθημερινά.
insomniac7 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Πριν 6 μηνες δεν ηταν χαραγμενο (εξου κ η 3η προταση) Αργοτερα ομως μου το χαραξαν(εξου και η 1η κ 2η προταση) και εχει μεινει ακομα η χαραγιά καθως λεφτα δεν υπαρχουν... Ε τοτε το 3.Κ να τα χεις με καποιον κ να διαβαζει κ τι γραφεις,ε πολυ παει... Αυτό που λες δε στέκει. Όταν η τρίτη πρόταση είναι δε μου έχουν χαράξει το αμάξι σημαίνει ποτέ.'Οχι μέχρι πριν 6 μήνες! Σκάλωσα άσχημα Αnyway
zazik Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Βάζω κ εγω. 1)Μου εχει χαραξει το αμαξι γυναικα παντρεμενου γιατι μ'έπιασε στα πρασα με τον αντρα της Θελω το Facebook σου Έχω φασωθεί με φαντάρο μέσα στο στρατόπεδο διαβιβάσεων του Χαϊδαρίου. Έχω βάλει άτομο να κατουρήσει πάνω σε άλλο άτομο το οποίο ήταν πεσμένο στο πάτωμα και είχε χάσει τις αισθήσεις του απ'το πολύ ξύλο. Ημουνα διαβιβάσεις , και θέλω και το δικό σου Φεισμπουκ όπως και να έχει...αν το 3 είναι αλήθεια είσαι η γυναίκα των ονείρων μου , εκδικητική.... Εγώ έχω απορίες για δύο που δεν απαντήθηκαν! Οταν σπούδαζα Αγγλία, εγώ και οι καμμένοι Έλληνες συγκάτοικοι : 1. σφουγγαρίσαμε την κουζίνα με ένα μιχ απο Ξύδι , Χυμό λεμονιού , Lucozade και στοματικό διάλυμα Listerine. 2. είχαμε πιει μπάφους και ξύδια και βαριόμασταν να πάμε να κατουρήσουμε , έτσι κατουρήσαμε σε κουτάκια κοκα-κόλα 3. Είχαμε βουλώσει την χέστρα , και στην αυλή,στον βόθρο, πετάχτηκαν σκατά , και ήρθε αστυνομία , πυροσβεστική , ο ιδιοκτήτης και το City Council Λογικά το 2, είχε ως συνέπεια το 1, άρα το ψέμα είναι το 3. Σωστά; Ας κάνω τις προβλέψεις μου: Το 1 είναι αλήθεια και σε πληροφορώ ότι γιάλισε !!!!!! Το 2 είναι αλήθεια και σε πληροφορώ οτι μου γαμήσανε την μοκέτα , αφού οι καμμένοι δεν είχαμε κουράγιο να σηκωθούμε. Εχουμε βουλώσει την χέστρα , στον βόθρο πετάχτηκαν σκατά , αλλά δεν ήρθανε όλοι αυτοί. Βάλαμε έναν Κύπριο και ξεβούλωσε τον βόθρο
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Ο Τσιάγο, από το So you think you can dance, μου είχε φορτίσει τη μπαταρία του κάμπριο ένα βράδυ. Έχω φασωθεί με φαντάρο μέσα στο στρατόπεδο διαβιβάσεων του Χαϊδαρίου. Έχω βάλει άτομο να κατουρήσει πάνω σε άλλο άτομο το οποίο ήταν πεσμένο στο πάτωμα και είχε χάσει τις αισθήσεις του απ'το πολύ ξύλο. Το 3ο Το πρώτο Το τριτο. Γιατι να τον κατουρησει τον αλλον; Ημουνα διαβιβάσεις , και θέλω και το δικό σου Φεισμπουκ όπως και να έχει...αν το 3 είναι αλήθεια είσαι η γυναίκα των ονείρων μου , εκδικητική.... Όλοι έξω. Αυτόν βρήκα εύκαιρο. Οι διαβιβαστές είναι πολύ γιωτάδες για το, δήθεν, επίπεδό μου. -αν και κάποια πράγματα δεν θα έπρεπε να τα λέμε- Το 90% του χρόνου είμαι αρκετά καλό κορίτσι ΚΑΙ ψυχοπονιάρικο θα έλεγα.. μέχρι να την κάνεις τη μαλακία και με μειώσεις.
Dbzakias2 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Όλοι έξω. Αυτόν βρήκα εύκαιρο. Οι διαβιβαστές είναι πολύ γιωτάδες για το, δήθεν, επίπεδό μου. -αν και κάποια πράγματα δεν θα έπρεπε να τα λέμε- Το 90% του χρόνου είμαι αρκετά καλό κορίτσι ΚΑΙ ψυχοπονιάρικο θα έλεγα.. μέχρι να την κάνεις τη μαλακία και με μειώσεις. ή το 3 ή το 2 αλλα παιρνω ρισκο και λεω το 3...
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 ή το 3 ή το 2 αλλα παιρνω ρισκο και λεω το 3... Μαν.. αν και σε έχω συμπαθήσει εσένα.. ωφείλω να σου πω πως ήταν από τα Phail Posts.. Οι απαντήσεις είναι για το προηγούμενο που έβαλα, τις τρεις κουκίδες που έχω Quoted παραπάνω.. Είναι και πρωί να μου πεις.
Dbzakias2 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Μαν.. αν και σε έχω συμπαθήσει εσένα.. ωφείλω να σου πω πως ήταν από τα Phail Posts.. Οι απαντήσεις είναι για το προηγούμενο που έβαλα, τις τρεις κουκίδες που έχω Quoted παραπάνω.. Είναι και πρωί να μου πεις. I am μαλλον sleeping ορθιος!
zazik Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Όλοι έξω. Αυτόν βρήκα εύκαιρο. Οι διαβιβαστές είναι πολύ γιωτάδες για το, δήθεν, επίπεδό μου. -αν και κάποια πράγματα δεν θα έπρεπε να τα λέμε- Το 90% του χρόνου είμαι αρκετά καλό κορίτσι ΚΑΙ ψυχοπονιάρικο θα έλεγα.. μέχρι να την κάνεις τη μαλακία και με μειώσεις. Θα σου φέρουμε Λοκατζή άλλη φορά. Καλο μην πω είσαι... Βάζω. 1 . Εχω σκίσει το αυτί μου στα δύο και μου το κολλήσανε στο χειρουργείο. 2. Εχω σπάσει το χέρι μου στην μύτη άλλου. 3. Εχω σπάσει το πόδι μου με μηχανάκι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.