mary Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Βάζω κ εγω. 1)Μου εχει χαραξει το αμαξι γυναικα παντρεμενου γιατι μ'έπιασε στα πρασα με τον αντρα της 2)Μου εχει χαραξει το αμαξι ενας παπαρας επειδη βριζομασταν για μια θεση παρκινγκ 3)Δε μου εχουν χαραξει το αμαξι.
Antwni Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Βάζω κ εγω. 1)Μου εχει χαραξει το αμαξι γυναικα παντρεμενου γιατι μ'έπιασε στα πρασα με τον αντρα της 2)Μου εχει χαραξει το αμαξι ενας παπαρας επειδη βριζομασταν για μια θεση παρκινγκ 3)Δε μου εχουν χαραξει το αμαξι. Είμαι ανάμεσα στο πρώτο και στο δευτερο και θα πω....το 3!!
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Ο Τσιάγο, από το So you think you can dance, μου είχε φορτίσει τη μπαταρία του κάμπριο ένα βράδυ. Έχω φασωθεί με φαντάρο μέσα στο στρατόπεδο διαβιβάσεων του Χαϊδαρίου. Έχω βάλει άτομο να κατουρήσει πάνω σε άλλο άτομο το οποίο ήταν πεσμένο στο πάτωμα και είχε χάσει τις αισθήσεις του απ'το πολύ ξύλο.
mary Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Είμαι ανάμεσα στο πρώτο και στο δευτερο και θα πω....το 3!! Τσου Ο Τσιάγο, από το So you think you can dance, μου είχε φορτίσει τη μπαταρία του κάμπριο ένα βράδυ. Έχω φασωθεί με φαντάρο μέσα στο στρατόπεδο διαβιβάσεων του Χαϊδαρίου. Έχω βάλει άτομο να κατουρήσει πάνω σε άλλο άτομο το οποίο ήταν πεσμένο στο πάτωμα και είχε χάσει τις αισθήσεις του απ'το πολύ ξύλο. Το 3ο
Antwni Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Ο Τσιάγο, από το So you think you can dance, μου είχε φορτίσει τη μπαταρία του κάμπριο ένα βράδυ. Έχω φασωθεί με φαντάρο μέσα στο στρατόπεδο διαβιβάσεων του Χαϊδαρίου. Έχω βάλει άτομο να κατουρήσει πάνω σε άλλο άτομο το οποίο ήταν πεσμένο στο πάτωμα και είχε χάσει τις αισθήσεις του απ'το πολύ ξύλο. Το πρώτο
Jason13 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Το τριτο. Γιατι να τον κατουρησει τον αλλον;
ggQQbb Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Βάζω κ εγω. 1)Λεφτά Υπάρχουν 2)Μαζί τα φάγαμε 3)Το χρεός θα μηδενιστεί
Antwni Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Βάζω κ εγω. 1)Λεφτά Υπάρχουν 2)Μαζί τα φάγαμε 3)Το χρεός θα μηδενιστεί το 3
Jason13 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Βάζω κ εγω. 1)Λεφτά Υπάρχουν 2)Μαζί τα φάγαμε 3)Το χρεός θα μηδενιστεί ΟΛΑ; :/ μικρους χαρακτηρες
pavlinara Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Βάζω κ εγω. 1)Μου εχει χαραξει το αμαξι γυναικα παντρεμενου γιατι μ'έπιασε στα πρασα με τον αντρα της 2)Μου εχει χαραξει το αμαξι ενας παπαρας επειδη βριζομασταν για μια θεση παρκινγκ 3)Δε μου εχουν χαραξει το αμαξι. ψεμα ειναι το πρωτο. αλλα δε γινεται να ισχυουν τα αλλα 2. η στο χαραξαν η οχι. αρα ψεμα ειναι το τριτο. ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι. με παντρεμενο βρε???
mary Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 ψεμα ειναι το πρωτο. αλλα δε γινεται να ισχυουν τα αλλα 2. η στο χαραξαν η οχι. αρα ψεμα ειναι το τριτο. ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι. με παντρεμενο βρε??? Γιατι ανεφερα περιοδο;; Πριν εξι μηνες δεν ηταν χαραγμενο.. Καλα ειπες για το πρωτο...Δεν ειμαι τετοιο κοριτσι...
pavlinara Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 μπερδευτηκα. αρα το τριτο? εγω 1.με εχει χτυπησει αυτοκινητο και ημουν μια βδομαδα στο νοσοκομειο 2.εχω κανει πλαστικη 3.τα εχω με καποιον απο εδω μεσα
mary Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 μπερδευτηκα. αρα το τριτο? Οχι.Το πρωτο. εγω 1.με εχει χτυπησει αυτοκινητο 2.εχω κανει πλαστικη 3.τα εχω με καποιον απο εδω μεσα το 2ο
pavlinara Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Οχι.Το πρωτο. το 2ο τελικα στο χαραξαν η δεν στο χαραξαν? λολ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.