Προς το περιεχόμενο

Πες μου ψεματα , bitch [game]

zazik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

•  
  • Αλεξίπτωτο. Είμαι τρελή φαν του τρόμου και πάω αρκετές φορές.
  • 2α λυκείου. BNB κοτομπουκιές με πατάτες και μαγιονέζα. Καφέ/κόκα/Ursus. Απόγευμα διάλυμα για επιτραπέζια με φίλους, και movie σε projector. Ύπνος σε πολυθρόνα γραφείου, με έπερνε ο ύπνος στο XPάρισμα. Νταξ δεν ήταν και το πιο Hygiene, αλλά δε βρομούσα κιόλας. 3 μέρες max though.
  • I know I rules. O.O

Τζέυ λες.

• Απαντ. 237
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ρε παιδιά είχα πάντα την απορία. Γιατι πάτε στα bnb και παίζεται MMORG και σκάτε τα λεφτά σας και δεν το κάνετε απο το σπίτι σας.

Εγω στα internet καφέ πάω μόνο για Lan ου έχει και νόημα. Αν και με το gameranger, σε συνδιασμό με skype για να βρίζεις τους άλλους και αυτό είναι περιττό.

Δημοσ.

Οταν σπούδαζα Αγγλία, εγώ και οι καμμένοι Έλληνες συγκάτοικοι :

1. σφουγγαρίσαμε την κουζίνα με ένα μιχ απο Ξύδι , Χυμό λεμονιού , Lucozade και στοματικό διάλυμα Listerine.

2. είχαμε πιει μπάφους και ξύδια και βαριόμασταν να πάμε να κατουρήσουμε , έτσι κατουρήσαμε σε κουτάκια κοκα-κόλα

3. Είχαμε βουλώσει την χέστρα , και στην αυλή,στον βόθρο, πετάχτηκαν σκατά , και ήρθε αστυνομία , πυροσβεστική , ο ιδιοκτήτης και το City Council

Θελω λογικά επιχειρήματα..... :mrgreen:

Δημοσ.

Οταν σπούδαζα Αγγλία, εγώ και οι καμμένοι Έλληνες συγκάτοικοι :

1. σφουγγαρίσαμε την κουζίνα με ένα μιχ απο Ξύδι , Χυμό λεμονιού , Lucozade και στοματικό διάλυμα Listerine.

2. είχαμε πιει μπάφους και ξύδια και βαριόμασταν να πάμε να κατουρήσουμε , έτσι κατουρήσαμε σε κουτάκια κοκα-κόλα

3. Είχαμε βουλώσει την χέστρα , και στην αυλή,στον βόθρο, πετάχτηκαν σκατά , και ήρθε αστυνομία , πυροσβεστική , ο ιδιοκτήτης και το City Council

Το 2ο

Δημοσ.

Το 3ο το έχω πάθει. Ένας εργάτης είχε πετάξει ένα πλαστικό ποτήρι στην τουλέτα. Σιγά σιγά γέμιζε και βούλωσε, ώσπου γεμίσαμε σκατά στην μπροστινή αυλή.

Δημοσ.

Ρε παιδιά είχα πάντα την απορία. Γιατι πάτε στα bnb και παίζεται MMORG και σκάτε τα λεφτά σας και δεν το κάνετε απο το σπίτι σας.

Εγω στα internet καφέ πάω μόνο για Lan ου έχει και νόημα. Αν και με το gameranger, σε συνδιασμό με skype για να βρίζεις τους άλλους και αυτό είναι περιττό.

Diamond member με το καλημέρα, το είχαν καλοί φίλοι το Net. 50€ και το PC ήταν ανοιχτό για 1 μήνα, δε το λες και σκάσιμο πολλών χρημάτων. Είχα Reconnects από τη π**τανα τη HOL για περίπου 1 χρόνο (τον οποίο και δε πλήρωσα ποτέ), και αναγκαζόμουν να είμαι BNB για Stable γραμμή.

Τα συγκεκριμένα BNB όμως είχαν ότι χρειάζεται ένας teenager για να ζήσει αρκετά καλά γύρω από το κάψιμο. (να φανταστείς είχα βάλει να παίζει και τη μουσική μου όλο το net)

Πριν χρόνια αυτή η ιστορία έτσι.. Τα net παραμένουν δύναμη για ομαδικά Games, sieges κτλπ. Δεν μπορείς να καρπαζώνεις μέσω skype τον Noobά της παρέας που κάνει του κεφαλιού του.

Πολλοί Άγγλοι για λίγα μόνο σκατά.

1. εχω βγει για καφε με τη Τζουλια

2. εχω κανει σεξ με 3 insomnia-girls (οχι ταυτοχρονα)

3. δεν εχω υπολογιστη

Το 3. Είσαι πολύ γκομενιάρης για να ΜΗΝ έχεις βγει με τη Τζούλια και να μην έχεις καρφώσει Insomnia Girls.

Δημοσ.

Τον πάω που τριγυρνάει εδώ τριγύρω, και μου αρέσουν τα άτομα με ξεχυλισμένη αυτοπεποίθηση.. αλλά.. Not my type man..

Δημοσ.

ε σορρυ που άργησα .λοιπόν

1.Εχω πάρει 5 τουμπες με το αμάξι χωρίς να σκοτωθώ(με 90km/h)

2.Εχω πάρει 2 τούμπες με το ποδήλατο χωρίς να πάθω γρατσουνιά

3.Σε μια μέρα έχω πιει 2 μπουκάλια ουίσκι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...