zazik Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Ε, το 1 τότε. Ποιος παίζει πάλι; Εσύ; Βαλε εσύ...και παρεπιπτόντως είναι το τρία. :mrgreen: Δεν έχω δει ποτε τσόντα με πουστηδες.....
giorgos147 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Ας βάλει ο nikosgia από κάτω κάτι, να καταλάβουμε και τι εννοεί.
nikosgia Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 ρε δεν το ξεκιναμε στο ιδιο μοτιβο με κανα καυτο θεματακι(ξερει ο zazik)???....με ερωτησεις βεβαια δεν λεω ,μην το χαλασω... ουτως η αλλως εμεις και εμεις ειμεθα....
giorgos147 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 ρε δεν το ξεκιναμε στο ιδιο μοτιβο με κανα καυτο θεματακι(ξερει ο zazik)???....με ερωτησεις βεβαια δεν λεω ,μην το χαλασω... ουτως η αλλως εμεις και εμεις ειμεθα.... Ε, βάλε κάτι τότε να καταλάβουμε και εμείς.
nikosgia Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 δεν γινεται αδελφια θα φαω ban.... κρατιεμαι με το ζορι... :X
zazik Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 1. Εχω βαρέσει για θεία μου 2. Εχω βαρέσει για γειτόνισσα 3. Εχω βαρέσει για θεια μου γειτονισσα
nikosgia Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 1. Εχω βαρέσει για θεία μου 2. Εχω βαρέσει για γειτόνισσα 3. Εχω βαρέσει για θεια μου γειτονισσα πες τα χρυσοστομε.....
zazik Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Λογικά το 1. Αλλά πάω για ύπνο... Ποσο λίγο με ξέρεις...... :rolleyes:
zazik Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Το 3 γιατί δεν έχω θεία γειτόνισσα. Η πιο τρελή ατάκα κατά την διάρκεια του σεξ που μου έχει πετάξει γκόμενα είναι: 1. Καλά παιδί μου δεν σιχένεσαι? απο εκει εγώ κατουράω...τι γλύφεις? 2. Μα τι μου γλύφεις την πλάτη? Με γεμίζεις σάλια...σιχένομαι! 3. Εγώ όταν γλύφω σκέφτομαι ότι είναι κρεμ καραμελέ και έτσι δεν σιχένομαι.
nikosgia Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Το 3 γιατί δεν έχω θεία γειτόνισσα. Η πιο τρελή ατάκα κατά την διάρκεια του σεξ που μου έχει πετάξει γκόμενα είναι: 1. Καλά παιδί μου δεν σιχένεσαι? απο εκει εγώ κατουράω...τι γλύφεις? 2. Μα τι μου γλύφεις την πλάτη? Με γεμίζεις σάλια...σιχένομαι! 3. Εγώ όταν γλύφω σκέφτομαι ότι είναι κρεμ καραμελέ και έτσι δεν σιχένομαι. το 1 ειναι ΑΛΗΘΕΙΑ ψαχτε για τα αλλα 2.... το 1 ειναι ΑΛΗΘΕΙΑ ψαχτε για τα αλλα 2.... πονταρω στο 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.