-nick- Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 επρεπε να ειχε πιο πολλα για να εχω να απορριπτω... οτι και αν σημαινει αυτο Ε μα πρεπει να μας πεις ποιο ισχυει κ ποιο οχι τελικα =P
gavros10 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Ε μα πρεπει να μας πεις ποιο ισχυει κ ποιο οχι τελικα =P edit: παιδια εκανα βλακεια, συγνωμη συγνωμη συγνωμη. θα το διορθωσω τωρα. αλλο ειχα στο μυαλο μου και αλλο εγραψα ε,εγω φταιω? τι; ειπα εγω τετοιο πραγμα;
mary Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 μπραβο μαιρουλα!!! εμενα μου ειχε παρει παπουτσια 100 ευρω και μου το κοπανουσε συνεχεια. Για να ειμαι ειλικρινης φιλεναδα δε το δεχτηκα.Επεμενε ομως και τελικα μου πηρε μια πιο φθηνη και πιο μικρη.
Toufas Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Πιο φθηνη και σιγουρα πιο μικρη εχω να σου δωσω και εγω μαιρουλα!!
mary Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Πιο φθηνη και σιγουρα πιο μικρη εχω να σου δωσω και εγω μαιρουλα!! Θα'ναι και επωνυμη?!?!?! Αυτη που εχω ειναι πολυ μικρουλα (20εκ) και μονο κινητο χωραει.Υπαρχει και πιο μικρη?!?!
saya Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 θα το κραταω στο χερι μου μην φοβασαι Aυτο σημαινει οτι οπου παει πρεπει να σε και εσυ μαζι ..
mary Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 louis vuitton η τσαντα? η μικρουλα?Οχι ειναι versace
mary Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 των 400 που ηθελε να σ παρει Ναι.Μια μεγαλη ταξιδιου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.