Προς το περιεχόμενο

Πες μου ψεματα , bitch [game]

zazik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αιντε ρε!Σε πληροφορω πως μονο στα λογια εμεινε ο χεστης. 35 χρονων γαϊδούρι κ δε μιλαει ξεκαθαρα...Τς τς τς

Στα σοβαρα τωρα, αληθεια ελεγε και ειμαι πολυ καλή οδηγος.

Εισαι πολύ καλή οδηγός , έχεις πολύ καλό πνευματικό επίπεδο , είσαι πολυ ικανή και δυναμική κοπέλα. Και ομορφη(φανταζομαι...).

Ποτε θα σε κεράσω σοκολάτα ?

• Απαντ. 237
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

1. Αυτό τον καιρό αποτοξινώνομαι απο την κοκαίνη και έχω άσχημα συμπτώματα.

2. Αυτό τον καιρό αποτοξινώνομαι απο το αλκοολ και έχω άσχημα συμπτωματα.

3. Αυτό τον καιρό αποτοξινώνομαι απο το σεξ και έχω άσχημα συμπτώματα.

Δημοσ.

1. Αυτό τον καιρό αποτοξινώνομαι απο την κοκαίνη και έχω άσχημα συμπτώματα.

2. Αυτό τον καιρό αποτοξινώνομαι απο το αλκοολ και έχω άσχημα συμπτωματα.

3. Αυτό τον καιρό αποτοξινώνομαι απο το σεξ και έχω άσχημα συμπτώματα.

Το 3. Το σεξ δεν κόβεται.

Life stories:

1) Πρίν απο χειρουργείο για αμυγδαλές στα 8 μου, χρειαστήκαν 11 γιατροί για να με βάλουν κάτω να μου πάρουν αίμα. Έστειλα τρείς-τέσσερις με μώλωπες, γρατζουνιές και δαγκωματιές και πρέπει ακόμα να είμαι στην blacklist του συγκεκριμένου νοσοκομείου.

2) Στο γυμνάσιο είχα αλλάξει ενα σχεδιάγραμμα στο desktop του υπολογιστή του καθηγητή με φωτογραφία του goatse λίγο πριν αρχίσει το μάθημα πληροφορικής. Φανταστείτε το γέλιο που έπεσε όταν ο καθηγητής χωρίς να κοιτάξει την οθόνη άνοιξε την κεντρική γιγαντοοθόνη (με την οποία συνδεόταν το pc του) και είπε "σήμερα παιδιά θα προσπαθήσουμε να κάνουμε αυτό".

3) Στο γυμνάσιο είχα πάρει στο σχολείο μαζί μου απογομωμένη οβίδα του Β' Παγκοσμίου (κειμήλιο της γιαγιάς). Με τσίμπησε μια καθηγήτρια που αναρωτήθηκε προφανώς αν έχω οβίδα στην τσέπη μου ή αν χάρηκα που την είδα. Σαν αποτέλεσμα εκκενώθηκαν δυο τμήματα, καλέσανε πρώτα την αστυνομία και μετά τους γονείς μου και τσίμπησα μια τιμητική πενταήμερη.

Δημοσ.

Το 3. Το σεξ δεν κόβεται.

Life stories:

1) Πρίν απο χειρουργείο για αμυγδαλές στα 8 μου, χρειαστήκαν 11 γιατροί για να με βάλουν κάτω να μου πάρουν αίμα. Έστειλα τρείς-τέσσερις με μώλωπες, γρατζουνιές και δαγκωματιές και πρέπει ακόμα να είμαι στην blacklist του συγκεκριμένου νοσοκομείου.

2) Στο γυμνάσιο είχα αλλάξει ενα σχεδιάγραμμα στο desktop του υπολογιστή του καθηγητή με φωτογραφία του goatse λίγο πριν αρχίσει το μάθημα πληροφορικής. Φανταστείτε το γέλιο που έπεσε όταν ο καθηγητής χωρίς να κοιτάξει την οθόνη άνοιξε την κεντρική γιγαντοοθόνη (με την οποία συνδεόταν το pc του) και είπε "σήμερα παιδιά θα προσπαθήσουμε να κάνουμε αυτό".

3) Στο γυμνάσιο είχα πάρει στο σχολείο μαζί μου απογομωμένη οβίδα του Β' Παγκοσμίου (κειμήλιο της γιαγιάς). Με τσίμπησε μια καθηγήτρια που αναρωτήθηκε προφανώς αν έχω οβίδα στην τσέπη μου ή αν χάρηκα που την είδα. Σαν αποτέλεσμα εκκενώθηκαν δυο τμήματα, καλέσανε πρώτα την αστυνομία και μετά τους γονείς μου και τσίμπησα μια τιμητική πενταήμερη.

Το 3 ναι , και το έχω ρίξει στο ουίσκι....

Το 2 είναι ψέμα.....

Δημοσ.

Ζαζικ δεν το ξερα οτι εισαι κοκακιας

Κοστίζει......και να θελα......αν και κάποτε , όταν ήμουνα στην Αγγλία , στο σπίτι μου ήτανε πάνω στο τραπέζι.....είχα καλά παιδάκια συγκάτοικους βλέπεις....

Δεν γουστάρω όμως....

Δημοσ.

Μιλάς με καλαματιανό , οπότε άστο.....

Το θέμα είναι ότι άνοιξε το επαγγελμα , και τώρα όλοι θα πουλάνε , και θα πάει πολύ φθηνα...

Εκτός αν η ποιοτητα ISO πληρώνεται ακριβα.

Δημοσ.

Μιλάς με καλαματιανό , οπότε άστο.....

Το θέμα είναι ότι άνοιξε το επαγγελμα , και τώρα όλοι θα πουλάνε , και θα πάει πολύ φθηνα...

Εκτός αν η ποιοτητα ISO πληρώνεται ακριβα.

δεν ανοιξε τίποτα. τα ναρκωτικα και το χόρτο είναι παράνομα και θα είναι.

ουτε εγινε νόμιμη η διακίνιση.

Δημοσ.

1. Εχω χαρακωθεί για γκόμενα

2. Εχω κάνει Αθήνα - Θεσσαλονίκη με ωτοστόπ για γκόμενα.

3. Εχω χαλάσει 400 Ευρώ σε μια νύχτα μονο για λουλούδια για γκόμενα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...