zazik Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Τι μου λετε εσείς , συνομιλώ με γκομενάκι τρελό απο το Καταρ , και έπρεπε να διακοψουμε γιατί έπρεπε να προσευχηθει...Καταραμένο Ισλαμ. 1. Καποτε ήμουνα τρελος ρειβάς με τριπατα. 2. Καποτε ημουνα τρελος Γκοθας με Γκετες και λοιπα. 3. Καποτε ήμουνα τρελος σκυλας , Κιαμος , Νικολοπουλος , γύφτικα κλπ
mary Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 to 2o Χάρισμα σου 1: Έχω κάνει σεξ πάνω σε ταράτσα οικοδομής 2: Έχω κάνει σεξ πάνω σε αυτοκίνητο 3: Έχω κάνει σεξ πάνω σε 8 στοιβαγμένες ξαπλώστρες στη θάλασσα, πέσαμε χάμω και νευρίασε που χάλασαν τα μαλλιά της και με κυνηγούσε σε όλο την παραλία με ένα μπουκάλι μπύρας Μιλε γκρατσιε για τη σοκολατα. Καλά για μεσα στο αυτοκινητο Οκ, για επανω δεν ειναι λιγο δυσκολο;;Θα γλυστραει...
marios32 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 το 2ο λέω και εγώ! to 2o Μιλε γκρατσιε για τη σοκολατα. Καλά για μεσα στο αυτοκινητο Οκ, για επανω δεν ειναι λιγο δυσκολο;;Θα γλυστραει... Καλά όταν έλεγα πάνω εννοούσα στο καπό
mary Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Καλά όταν έλεγα πάνω εννοούσα στο καπό Ε κ εγω!Δεν εννοουσα πανω στην οροφη!Αλλά και στο καπο να΄ναι,εχει μια μικρη κληση προς τα μπροστα και θα γλυστραει...
marios32 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Ε κ εγω!Δεν εννοουσα πανω στην οροφη!Αλλά και στο καπο να΄ναι,εχει μια μικρη κληση προς τα μπροστα και θα γλυστραει... Πάω πάσο, αφού δεν το έχω κάνει Λογικά έχεις δίκιο *Βάλε!!
mary Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 1. Μου την εχει πεσει δασκαλος οδηγησης 2. Μου την εχει πεσει καθηγητης στο Λυκειο 3. Μου την εχει πεσει καθηγητης στο πανεπιστημιο
zazik Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 1. Μου την εχει πεσει δασκαλος οδηγησης Αυτο είναι αλήθεια....σου λέει , δεν θα το πάρει που δεν θα το πάρει , ακομα και αν πληρώσει , οπότε κατσε να την "φαμε"
mary Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Λέω το 1ο! Nooo!It's True! Τι πιο ευκολο οταν ειναι face to face σε μικρο χωρο... Αυτο είναι αλήθεια....σου λέει , δεν θα το πάρει που δεν θα το πάρει , ακομα και αν πληρώσει , οπότε κατσε να την "φαμε" Σε πληροφορω το καμαρι του ημουν.Κ δε λαδωσα κιολα...
marios32 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 ε τότε το 2ο γιατί άμα στην έπεσε στο λύκειο τι να πω
mary Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 ε τότε το 2ο γιατί άμα στην έπεσε στο λύκειο τι να πω Yes!Βαλε Υγ. με τη προηγουμενη τριαδα τελικα;ποιο ειναι ψεμα;;
zazik Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Σε πληροφορω το καμαρι του ημουν.Κ δε λαδωσα κιολα... Ετσι στα έλεγε , στο βρακί σου ήθελε να μπει.
mary Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Ετσι στα έλεγε , στο βρακί σου ήθελε να μπει. Αιντε ρε!Σε πληροφορω πως μονο στα λογια εμεινε ο χεστης. 35 χρονων γαϊδούρι κ δε μιλαει ξεκαθαρα...Τς τς τς Στα σοβαρα τωρα, αληθεια ελεγε και ειμαι πολυ καλή οδηγος.
marios32 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Yes!Βαλε Υγ. με τη προηγουμενη τριαδα τελικα;ποιο ειναι ψεμα;; Το 2ο. Ας πάω σε κάτι τελείως διαφορετικό 1: Κόντεψα να χάσω την όραση μου μικρός γιατί έπαιζα με μια μπαταρία από ηλεκτρική σκούπα και πετάχτηκε σπινθήρας στο μάτι μου που για 1 χιλιοστό θα με τύφλωνε. 2: Με έχει χτυπήσει αμάξι. 3: Έχω χτυπήσει το κεφάλι μου στον τοίχο (τσιμέντο) και έσπασε κομμάτι του τοίχου, ενώ εγώ δεν έπαθα τίποτα.
insomniac7 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 To 2,τα άλλα είναι πολύ περίεργα άρα αληθεύουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.