pavlinara Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 και κατι μη πονηρο 1.εφαγα σαρα οδηγωντας μηχανη 2.εχω πεσει απο αλογο ιππευοντας 3.εμαθα και κανω χειροφρενιες
mary Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Ο γιες , ιτ ις τρου μυ λοβ....εχω θέμα με την σοκολάτα....τρελή πρέζα..... :devil: Πες μου οτι κ η αγαπημενη σου ειναι η Παυλιδης Υγειας........να με τρελανεις τελειως.... 3.εμαθα και κανω χειροφρενιες Τι θα πει αυτο;;;
pavlinara Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 να τρεχεις (οχι πολυ) και να τραβας χειροφρενο στριβοντας το τιμονι και το αμαξι να στριβει χωρις να στριβει η ροδα. κατι τετοιο δηλαδη.
zazik Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Πες μου οτι κ η αγαπημενη σου ειναι η Παυλιδης Υγειας........να με τρελανεις τελειως.... Παυλιδης Υγείας , ΙΟΝ αμυγδάλου Kinder Delice , και τώρα βρήκα στα περίπτερα καταψυγμένη σοκολατόπιτα. Για τρελά γουστα.
mary Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 να τρεχεις (οχι πολυ) και να τραβας χειροφρενο στριβοντας το τιμονι και το αμαξι να στριβει χωρις να στριβει η ροδα. κατι τετοιο δηλαδη. Ετσι δε χαλαει το χειροφρενο ομως;;
zazik Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 και κατι μη πονηρο 1.εφαγα σαρα οδηγωντας μηχανη 2.εχω πεσει απο αλογο ιππευοντας 3.εμαθα και κανω χειροφρενιες Δεν σε έχω για άτομα που ιππευει αλογα....αλογίσιες ίσως...άλογα όχι. Οποτε το 2.
mary Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Παυλιδης Υγείας , ΙΟΝ αμυγδάλου Kinder Delice , και τώρα βρήκα στα περίπτερα καταψυγμένη σοκολατόπιτα. Για τρελά γουστα. εχω λ-ι-ω-σ-ε-ι.Αντρας που να γουσταρει την παυλιδη υγειας.Σε περιμενω με τη σοκολατα στο χερι....
pavlinara Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν σε έχω για άτομα που ιππευει αλογα....αλογίσιες ίσως...άλογα όχι. Οποτε το 2. u found it! Ετσι δε χαλαει το χειροφρενο ομως;; τα λαστιχα χαλανε. δεν το κανω πλεον
zazik Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 εχω λ-ι-ω-σ-ε-ι.Αντρας που να γουσταρει την παυλιδη υγειας.Σε περιμενω με τη σοκολατα στο χερι.... Αμα σου πω ότι και τώρα που μιλάμε τρώω σοκολάτα θα με πιστεψεις? Οχι παυλιδης.
mary Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Αμα σου πω ότι και τώρα που μιλάμε τρώω σοκολάτα θα με πιστεψεις? Οχι παυλιδης. αν δεν ειναι παυλιδης, μου τη χαλας...
marios32 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 αν δεν ειναι παυλιδης, μου τη χαλας... Χάρισμα σου 1: Έχω κάνει σεξ πάνω σε ταράτσα οικοδομής 2: Έχω κάνει σεξ πάνω σε αυτοκίνητο 3: Έχω κάνει σεξ πάνω σε 8 στοιβαγμένες ξαπλώστρες στη θάλασσα, πέσαμε χάμω και νευρίασε που χάλασαν τα μαλλιά της και με κυνηγούσε σε όλο την παραλία με ένα μπουκάλι μπύρας
marios32 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 αχχααχ η παυλινάρα το βρήκε... ναι τι να σε πω, πολύ γαμ**ς είμαι το 1 ήταν καλή φάση πάντως, έχει το γούστο του το ύψος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.