Προς το περιεχόμενο

Πες μου ψεματα , bitch [game]

zazik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν εννοω οτι ειμαι ομορφη. εννοω πως λεει οτι ερωτευτηκε χωρις να με δει κιολας. που να με εβλεπε.

ε τα ηθελε ο κωλος του. καλα μην φανταστειτε, μια γρατζουνια του εκανα.δεν ειμαι ψυχοπαθης.

Αα και σκαχτηκα.

Γκρατζουνιες κανω κ εγω με τα νυχια βασικα κ σε αγριες φασεις.... ;) :devil:

• Απαντ. 237
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ε τα ηθελε ο κωλος του. καλα μην φανταστειτε, μια γρατζουνια του εκανα.δεν ειμαι ψυχοπαθης.

Μην μου το χαλας τώρα....πανω που έχω φτιαχτει...

Γκρατζουνιες κανω κ εγω με τα νυχια βασικα κ σε αγριες φασεις.... ;) :devil:

Ευγε κοπέλα μου εύγε.....

Δημοσ.

Νταξει , επειγόντως θέλω το φβ σου , έχω φτιαχτει άσχημα ( ψυχικά)

θελε το. εισαι λιγο psycho ετσι?

Μην μου το χαλας τώρα....πανω που έχω φτιαχτει...

εσενα αν θες στο καρφωνω

Δημοσ.

1. Μπορεί να σηκωθώ απο τον ύπνο 4 η ώρα το πρωί , να ντυθώ να πάρω το αμάξι , για να πάω να πάρω σοκολάτα.

2. Μπορεί να σηκωθώ απο τον ύπνο 4 η ώρα το πρωί , να ντυθώ να πάρω το αμάξι , για να πάω να πάρω τσιγάρα.

3. Μπορεί να σηκωθώ απο τον ύπνο 4 η ώρα το πρωί , να ντυθώ να πάρω το αμάξι , για να πάω να πάρω κοκα-κολα.

Δημοσ.

1. Μπορεί να σηκωθώ απο τον ύπνο 4 η ώρα το πρωί , να ντυθώ να πάρω το αμάξι , για να πάω να πάρω σοκολάτα.

2. Μπορεί να σηκωθώ απο τον ύπνο 4 η ώρα το πρωί , να ντυθώ να πάρω το αμάξι , για να πάω να πάρω τσιγάρα.

3. Μπορεί να σηκωθώ απο τον ύπνο 4 η ώρα το πρωί , να ντυθώ να πάρω το αμάξι , για να πάω να πάρω κοκα-κολα.

Αν σηκωθεις για σοκολατα στις 4 πμ, σε γουσταρω πολύ...

Δημοσ.

Αν σηκωθεις για σοκολατα στις 4 πμ, σε γουσταρω πολύ...

Ο γιες , ιτ ις τρου μυ λοβ....εχω θέμα με την σοκολάτα....τρελή πρέζα..... :devil: :devil:

Δημοσ.

πωπω ολοι γουσταρεστε εδω μεσα. δεν μπορω τοσα μελια. το 3 τοτε

Σωστή μωρό μου , εσύ με καταλαβαίνεις......βάζεις ( οχι το μαχαίρι στο λαιμο , βάζεις ερώτηση)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...