mary Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 δεν εννοω οτι ειμαι ομορφη. εννοω πως λεει οτι ερωτευτηκε χωρις να με δει κιολας. που να με εβλεπε. ε τα ηθελε ο κωλος του. καλα μην φανταστειτε, μια γρατζουνια του εκανα.δεν ειμαι ψυχοπαθης. Αα και σκαχτηκα. Γκρατζουνιες κανω κ εγω με τα νυχια βασικα κ σε αγριες φασεις....
zazik Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 ε τα ηθελε ο κωλος του. καλα μην φανταστειτε, μια γρατζουνια του εκανα.δεν ειμαι ψυχοπαθης. Μην μου το χαλας τώρα....πανω που έχω φτιαχτει... Γκρατζουνιες κανω κ εγω με τα νυχια βασικα κ σε αγριες φασεις.... Ευγε κοπέλα μου εύγε.....
pavlinara Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Νταξει , επειγόντως θέλω το φβ σου , έχω φτιαχτει άσχημα ( ψυχικά) θελε το. εισαι λιγο psycho ετσι? Μην μου το χαλας τώρα....πανω που έχω φτιαχτει... εσενα αν θες στο καρφωνω
zazik Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 θελε το. εισαι λιγο psycho ετσι? εσενα αν θες στο καρφωνω Τετοια λεγε μου :wub:
mary Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Τετοια λεγε μου :wub: Τη βρισκεις με το ξυλο;;;
zazik Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 1. Μπορεί να σηκωθώ απο τον ύπνο 4 η ώρα το πρωί , να ντυθώ να πάρω το αμάξι , για να πάω να πάρω σοκολάτα. 2. Μπορεί να σηκωθώ απο τον ύπνο 4 η ώρα το πρωί , να ντυθώ να πάρω το αμάξι , για να πάω να πάρω τσιγάρα. 3. Μπορεί να σηκωθώ απο τον ύπνο 4 η ώρα το πρωί , να ντυθώ να πάρω το αμάξι , για να πάω να πάρω κοκα-κολα.
mary Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 1. Μπορεί να σηκωθώ απο τον ύπνο 4 η ώρα το πρωί , να ντυθώ να πάρω το αμάξι , για να πάω να πάρω σοκολάτα. 2. Μπορεί να σηκωθώ απο τον ύπνο 4 η ώρα το πρωί , να ντυθώ να πάρω το αμάξι , για να πάω να πάρω τσιγάρα. 3. Μπορεί να σηκωθώ απο τον ύπνο 4 η ώρα το πρωί , να ντυθώ να πάρω το αμάξι , για να πάω να πάρω κοκα-κολα. Αν σηκωθεις για σοκολατα στις 4 πμ, σε γουσταρω πολύ...
zazik Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Τη βρισκεις με το ξυλο;;; Οχι , την βρίσκω με τα ψυχάκια....
zazik Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Αν σηκωθεις για σοκολατα στις 4 πμ, σε γουσταρω πολύ... Ο γιες , ιτ ις τρου μυ λοβ....εχω θέμα με την σοκολάτα....τρελή πρέζα..... :devil:
pavlinara Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 πωπω ολοι γουσταρεστε εδω μεσα. δεν μπορω τοσα μελια. το 3 τοτε
doutsos13 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 πως τα γυρνάτε στο πονηρό πάντα τα thread χαχαχαχα
zazik Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 πωπω ολοι γουσταρεστε εδω μεσα. δεν μπορω τοσα μελια. το 3 τοτε Σωστή μωρό μου , εσύ με καταλαβαίνεις......βάζεις ( οχι το μαχαίρι στο λαιμο , βάζεις ερώτηση)
doutsos13 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 αργεί το μωρό σου ας βάλει κανείς άλλος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.