insomniaK Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν έχεις φάει μυρμήγκι. Το οξύ του θα σε είχε κάνει, να μιλάς για το απόλυτο καθάρισμα του πεπτικού σου συστήματος!
-nick- Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Μαλακιες, ο αδερφος μου μικρος ετρωγε χωμα με μυρμηγκια αβερτα Επισης 100 ωρες αυπνος ναι μεν γινεται αλλα κατα πασα πιθανοτητα αν μεινεις τοσες ωρες αυπνος θα σου στριψει, εστω ελαφρως.
athlios Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν εχεις γνωρισει τον εσατα, για αυτο λες το τελευταιο.
pavlinara Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 εχω φαει μυρμηγκι. οταν ημουν μικρη. και δεν επαθα τιποτα.
insomniaK Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Ειλικρινά θα καθόσασταν να σας χαρακώσει η παυλινάρα;;;;;;;
pavlinara Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Απο το 1 θέλω βίντεο. επίσης θέλω το Φβ σου. Αν το 2 είναι αλήθεια , θέλω το φβ σου πάλι. Αυτή είναι γκόμενα , να πλακωθείς με κάποιον θα πηδήξει να βοηθήσει. θες να σε χαρακωσουν κι εσενα ε?
pavlinara Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Το τίποτα είναι σχετικό! εσυ τωρα ποιος εισαι? αντε να το παρει το ποταμι?
zazik Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 θες να σε χαρακωσουν κι εσενα ε? Σε ερωτευτηκα!!
pavlinara Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Σε ερωτευτηκα!! που να με εβλεπες κιολας. τελικα το 1ο ειναι ψεμα αν κι εφτασα πολυ κοντα στο να πλακωσω γκομενα.
mary Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 που να με εβλεπες κιολας. τελικα το 1ο ειναι ψεμα αν κι εφτασα πολυ κοντα στο να πλακωσω γκομενα. Ε βαλε να σε δουμε.Παραδιπλα ειναι το τοπικ... Χαρακωσες ανθρωπο.....;;;;;;;
zazik Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 που να με εβλεπες κιολας. τελικα το 1ο ειναι ψεμα αν κι εφτασα πολυ κοντα στο να πλακωσω γκομενα. Νταξει , επειγόντως θέλω το φβ σου , έχω φτιαχτει άσχημα ( ψυχικά)
pavlinara Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Ε βαλε να σε δουμε.Παραδιπλα ειναι το τοπικ... Χαρακωσες ανθρωπο.....;;;;;;; δεν εννοω οτι ειμαι ομορφη. εννοω πως λεει οτι ερωτευτηκε χωρις να με δει κιολας. που να με εβλεπε. ε τα ηθελε ο κωλος του. καλα μην φανταστειτε, μια γρατζουνια του εκανα.δεν ειμαι ψυχοπαθης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.