zazik Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Λοιπον το παιχνιδάκι έχει ως εξής. O καθενας λέει τρία πράγματα για τον εαυτό του , του οποίου το ένα είναι χοντρό ψεμα. Οι άλλοι προσπαθούνε να βρούνε το ψέμα , και συνεχίζει. Χρησιμοποιείστε την παράθεση για καλύτερα αποτελέσματα. Βαλτε φαντασία.... Ξεκινάω... 1. Εχω κάνει σεξ με τρεις γυναίκες ταυτόχρονα 2. Το αγαπημένο μου φαγητό είναι τα φασολάκια 3. Οταν ήμουνα 10 χρονών , είχα δει την Μενεγάκη , προ Πρωινου Καφέ στο Μινιόν , και μου είχε δώσει φιλάκι στα χείλη και ένα αυτόγραφο.
Jason13 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Λοιπον το παιχνιδάκι έχει ως εξής. O καθενας λέει τρία πράγματα για τον εαυτό του , του οποίου το ένα είναι χοντρό ψεμα. Οι άλλοι προσπαθούνε να βρούνε το ψέμα , και συνεχίζει. χρησιμοποιείστε την παράθεση για καλύτερα αποτελέσματα. Ξεκινάω... 1. Εχω κάνει σεξ με τρεις γυναίκες ταυτόχρονα 2. Το αγαπημένο μου φαγητό είναι τα φασολάκια 3. Οταν ήμουνα 10 χρονών , είχα δει την Μενεγάκη , προ Πρωινου Καφέ στο Μινιόν , και μου είχε δώσει φιλάκι στα χείλη και ένα αυτόγραφο. Το δευτερο ειναι ψεμα.
Jason13 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Βαζεις Αληθεια; Εγω θεωρουσα οτι το 1ο και το 3ο ηταν ψεμα Δινω την σειρα μου σε αλλον, γιατι δεν ξερω τι να γραψω
Marria Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Eγω θα ελεγα το 1. Στο 3 δινει πολλες λεπτομερειες και για αυτο θα το απεκλεια Προφανως καποιος βλεπει πολυ Lie to Me
caution Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 1)Έχω στο γκαράζ μου έναν μονόκερο. 2)Αναπνέω. 3)Παλιά ντυνόμουν Μενεγάκη και mallάρισα στο Μινιόν.
akpe Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 1)Έχω στο γκαράζ μου έναν μονόκερο. 2)Αναπνέω. 3)Παλιά ντυνόμουν Μενεγάκη και mallάρισα στο Μινιόν. To 3. 1) Έίχα μακρινή συγγένεια με την Βέμπο. 2) Μέχρι το 2006 σιχαινόμουν αφάνταστα την μπύρα. 3) Είμαι κρυφά ερωτευμένος με γνωστή τρόλλ του φόρουμ.
zazik Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 τι? Δεν φαίνεται... 1. Μπορώ να φάω 18 Kinder Delice στην καθισια μου 2. Είμαι 126 κιλά και παλιά ήμουνα 153 3. Στον στρατο , στον Εβρο , είχα πιάσει λαθρομετανάστη α , να πω ότι ο καθένας μπορεί και με λογικά επιχειρήματα να αναιρεί το ένα ή το άλλο.
giorgos147 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 τι? Δεν φαίνεται... 1. Μπορώ να φάω 18 Kinder Delice στην καθισια μου 2. Είμαι 126 κιλά και παλιά ήμουνα 153 3. Στον στρατο , στον Εβρο , είχα πιάσει λαθρομετανάστη α , να πω ότι ο καθένας μπορεί και με λογικά επιχειρήματα να αναιρεί το ένα ή το άλλο. Το τρίτο; Γιατί, αν δεν είναι το πρώτο, απευθείας αναιρεί και το δεύτερο.
zazik Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Wrong , το 2ο...... Συνεχίζω..... 1. Οταν ήμουνα μικρός , με τρόμαζε ο Αστυνομος Σαίνης 2. Οταν ήμουνα μικρός , με τρόμαζε η μουσική της φρουτοπίας 3. Οταν ήμουνα μικρός , με τρόμαζε ο κύριος Λαδομπρακόπουλος ( αυτή η κούκλα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.