superpc Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Καλησπερα, εδω και καιρο σκεφτομαι για αγορα smartphone κοντα στα 300ε. Επειτα απο αρκετη ερευνα κατεληξα στο xperia mini pro, το μοντελο 2011...ξερω πολλοι θα μου προτεινετε το Nexus s αλλα δν θελω κατι τοσο μεγαλο...θα ηθελα τι γνωμη σας για το μοντελο αυτο, με ενδιαφερει περισσοτερο η ποιοτιτητα κατασκυεις και η αντοχη στο χρονο. Ευχαριστω εκ των προτερων
orlox Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 προφανος λες αυτο http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_xperia_mini_pro-3713.php Αν και φαινετε ωραιο τηλεφωνακι με καλη τιμη για τα specs του στα 240€ εχει αναφερθει ενα προβλημα οτι ακουγετε ενα βζζζζ οταν ειναι κλειστο το πορτακι πιθανον ηλεκτροστατικος θοριβος απο το μεγαφωνακι. Δεν ξερω αν το εχουν φτιαξει η θα το φτιαξουν. Ουτε εχω δει το τηλ απο κοντα ομως φαινετε καλο και πληρως ανταγωνιστικο. Στα 205€ ανταγωνιζετε ανετα το ideos που εχει το απληκτρολογητο
nikoskon Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Καλησπερα, εδω και καιρο σκεφτομαι για αγορα smartphone κοντα στα 300ε. Επειτα απο αρκετη ερευνα κατεληξα στο xperia mini pro, το μοντελο 2011...ξερω πολλοι θα μου προτεινετε το Nexus s αλλα δν θελω κατι τοσο μεγαλο...θα ηθελα τι γνωμη σας για το μοντελο αυτο, με ενδιαφερει περισσοτερο η ποιοτιτητα κατασκυεις και η αντοχη στο χρονο. Ευχαριστω εκ των προτερων Το Galaxy S θα σου προτείναμε αλλά το Xperia mini το βρίσκεις στα 200€ περίπου, οπότε στα χρήματα αυτά πρέπει οπωσδήποτε να δεις και το Huawei Ideos X5.
superpc Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Φιλε εχεις δικιο για το θορυβο το εψακσα και οντως ισχυει !!! Πολυ καλη προταση το ideos αλλα θελω κατι μικρο στις 3"....οποτε προσανατολιζομαι στο xperia mini το απλο.....
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 επειδη το εχω δει το συγεκριμενο κινιτο απο φιλο, δεν παρατηρησα κατι τετοιο, ωστοσο σαν κινιτο αξιζει πολυ,αν και εαν δεν πληκτρολογεις πολυ, απλα παιρνεις το Mini και εισαι οκ.
salonikios_27 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 αν αποφασισεις να πας σε μεγαλο κινητο γιατι κακα τα ψεμματα τα κινητα με 4αρες οθονες ειναι μεγαλα τοτε πρωτα κοιτας optimus 2x και μετα nexus s τα 2 καλυτερα κοντα στα 300.αν θες κατι πιο σημαζεμενο αλλα μην φανταστεις τρελες διαφορες σε διαστασεις αλλα μια 100αρα κατω στην τιμη πας σε ideos x5.
nikoskon Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Φιλε εχεις δικιο για το θορυβο το εψακσα και οντως ισχυει !!! Πολυ καλη προταση το ideos αλλα θελω κατι μικρο στις 3"....οποτε προσανατολιζομαι στο xperia mini το απλο..... To Xperia mini κοστίζει 200€ και το Pro 240€. Αν πάρεις το mini δεν θα έχεις 2η κάμερα για βιντεοκλήση. Και τα 2 κινητά, τα αξίζουν τα χρήματα τους. Αν είχαν λίγο μεγαλύτερη ανάλυση οθόνης θα ήταν ακόμα καλύτερα ειδικά στην περίπτωση του Mini Pro. Όσο για το Nexus S που βλέπω να σου προτείνουν, μην κάνεις το λάθος να ασχοληθείς μαζί του. Όσο υπάρχει το Galaxy S και δεν σε ενδιαφέρει το φλας στην κάμερα, ούτε καν λόγος για το NexusS. Για διπύρηνα, το συζητάμε.
superpc Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 επειδη το εχω δει το συγεκριμενο κινιτο απο φιλο, δεν παρατηρησα κατι τετοιο, ωστοσο σαν κινιτο αξιζει πολυ,αν και εαν δεν πληκτρολογεις πολυ, απλα παιρνεις το Mini και εισαι οκ. το ουσιαστικο προβλημα που παρατηρησα να το αναφερουν χρηστες απο forum του εξωτερικου, ειναι σε καποιες περιπτωσεις ενα βουητο στο μεγαφωνο του, αλλα στις περισσοτερες φορες οι χρηστες ακουγαν ενα θορυβο στην αναπαταγωγη των βιντεο που ειχαν τραβηχθει με τη συσκευη. Τωρα δεν ξερρω αν οι ελληνικες παρτιδες εχουν το ιδιο θεμα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.