Προς το περιεχόμενο

Overclock 6950 twin froz σε 6970

Junior22

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Msi που λές χρησιμοποιεί custom pcb και δεν είναι τόσο απλό, ασφαλές και πιθανό το ξεκλείδωμα όπως με τις dual bios reference 6950.

Φαίνεται σε ένα άρθρο ότι υπάρχει τρόπος να την ξεκλειδώσεις, περνώντας της ένα συγκεκριμένο custom bios που έφτιαξε η msi αποκλειστικά για αυτή και όχι ένα οποιοδήποτε άλλο reference bios γιατι κινδυνεύεις να μπρικάρεις την κάρτα.

Διάβασε το παρακάτω άρθρο και αποφάσισε μόνος σου τι θα κάνεις.

Ψάξτο πολύ καλά πριν το επιχειρήσεις.

http://www.vortez.net/articles_pages/msi_r6950_twin_froz_iii_power_edition_unlocking,1.html'>http://www.vortez.net/articles_pages/msi_r6950_twin_froz_iii_power_edition_unlocking,1.html

http://www.vortez.net/articles_pages/msi_r6950_twin_froz_iii_power_edition_unlocking,1.html

Ασφαλώς ισχύει αυτό: Υou do so at your own risk.

Κατα τα άλλα αν δεν προχωρήσεις σε φλασάρισμα bios η ήδη o/c απο το εργοστάσιο κάρτα σου φτάνει κάπου στα 900/1325 με τον περιορισμό του CCC Overdrive. Aν παρακάμψεις τα όρια του CCC με τα κατάλληλα προγράμματα μπορείς να ανέβεις με την ανάλογη τάση αρκετά ψηλότερα, πάνω απο τα 950core πιθανόν και 1000mhz με 1.2-1.3v και την μνήμη κάπου στα 1400mhz. Καθόλου άσχημα απο τα 850/1300. Bέβαια κάθε κομμάτι συμπεριφέρεται διαφορετικά οπότε θα πρέπει να δοκιμάσεις τι συμβαίνει στην περίπτωσή σου.

Σχετικά με τον σκληρό που έχεις στο σύστημα, είναι green edition για εξοικονόμηση ενέργειας και ουσιαστικά χρησιμοποιούνται για αποθήκη. Είναι πιο αργοί απο άλλους και δεν ενδείκνυται για το λειτουργικό σύστημα, σαν κύριοι δίσκοι δηλαδή. Αυτό εννοεί ο Πάνος. :)

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δηλαδη αυριο το πρωι ακυρωνω παραγγελια κ ξανακανω καινουρια ε?

Ναι ρε και αμα σου πουν τιποτα μην μασας τριξτους τα δοντια!!!Χαχα ειναι υποχρεωμενοι!

Πευκοχωρι χαλκιδικης.τρεχα γυρευε για καταστηματα :-/

Δες εδω που ειναι Θεσσαλονικη.Αλλιως ψαξε και εδω για αλλα μαγαζια!

Δημοσ.

Πάρε έναν δίσκο 1tb και με οτι περισεψει από την οθόνη και από το υπόλοιπου του δίσκου βαλε έναν Ssd και είσαι κομπλε .

android.png

Δημοσ.

Χαχα :-Ρ επι της ευκαοριας μιας κ σας βλεπω ολους αρκετα ψαγμενους (εν συγκρισει μ εμενα τουλαχιστον) μπορειτε ν μ προτεινετε Η/Υ μαζι μ κουτι κ οθονη στ 1200€?τν θελω γ παιχνιδια αλλα ν κρατησει γ αρκετα χρονακια χωρις αναβαθμιαη.τ ξερω ειν αργα κ σας βαζω πολλα αλλα θα τ εκτιμουσα :-) αν γινεται απο καταλογους πλαισιου..μν ρωτατε γτ.πονεμενη ιστορια :-/

Δημοσ.

Χαχα :-Ρ επι της ευκαοριας μιας κ σας βλεπω ολους αρκετα ψαγμενους (εν συγκρισει μ εμενα τουλαχιστον) μπορειτε ν μ προτεινετε Η/Υ μαζι μ κουτι κ οθονη στ 1200€?τν θελω γ παιχνιδια αλλα ν κρατησει γ αρκετα χρονακια χωρις αναβαθμιαη.τ ξερω ειν αργα κ σας βαζω πολλα αλλα θα τ εκτιμουσα :-) αν γινεται απο καταλογους πλαισιου..μν ρωτατε γτ.πονεμενη ιστορια :-/

Δες εδω γιατι το ιδιο εχω αναλαβει να κανω και για εναν φιλο μου.Τωρα για οσα δν τα βρεις πλαισιο ψαξε στο www.skroutz.gr

Δημοσ.

Συνοψη:αλλη ραμ αλλο επεξεργαστη ssd κ αλλη οθονη..τ λεφτα θ ειν σχεδον τ ιδια ομως?1220 max :-/

Αλλες 2 ερωτησουλες :-Ρ η μητρικη ειναι καλη?λετε ν επιλεξω gtx480 η οχι λογω του οτι ειν ενεργοβορα?

Και ποιον i5 ν επιλεξω?φορτικος γινομαι αλλα δν θελω ν βγει σαπιος :-)

Δημοσ.

Στην σύνθεση σου άλλαξε τα εξής .

Σκληρό δίσκο

Ραμ

Πρόσθεσε Ssd

Οθόνη

Όλα τα αλλά είναι μια χαρά .

android.png

Δημοσ.

Συνοψη:αλλη ραμ αλλο επεξεργαστη ssd κ αλλη οθονη..τ λεφτα θ ειν σχεδον τ ιδια ομως?1220 max :-/

Αλλες 2 ερωτησουλες :-Ρ η μητρικη ειναι καλη?λετε ν επιλεξω gtx480 η οχι λογω του οτι ειν ενεργοβορα?

ΣΤα ποσα ησουν??Εμεις σε αναβασαμε τ πολυ 100Ε.H μητρικη ειναι μια χαρα.Τωρα οσο για το ενεργοβορα γιατι σε ενδιαφερει τοσο πολυ?Μιλαμε για 4 ευρω το χρονο και ισως λεω και πολλα.Ασε που οι καρτες που συγκρινεις δν εχουν καμια σχεση στην τιμη.Αν παρεις καποια nvidia θα παρεις μια GTX-560 Ti http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/MSI-GTX-560-Ti-Hawk-PCI-Express-GDDR5-1GB-N560GTX-TI-HAWK.htm.Αλλα τωρα δν εχουν μεγαλη διαφορα οτι επιθυμεις.

Επεξεργαστη σου ειπα τον Core-i5 2500K.Ειναι το ιδιο καλος και πολυ πιο φθηνος!

Δημοσ.

Τι σκληρο προτεινεις?αν βαλω i5 ποιον ν επιλεξω?(πλαισιο)

Γιατι gtx580ti?gtx480 βλεπω παντου ειν καλυτερη :-$

560ti εννοω..

Αρα δν μ ανεβαζεις 100 αν αλλαξω cpu.σωστα?

Δημοσ.

Τι σκληρο προτεινεις?αν βαλω i5 ποιον ν επιλεξω?(πλαισιο)

Γιατι gtx580ti?gtx480 βλεπω παντου ειν καλυτερη :-$

560ti εννοω..

Αρα δν μ ανεβαζεις 100 αν αλλαξω cpu.σωστα?

Εχει το πλαισιο Gtx 480??

Οχι σε ανεβασα 200 με ram ssd και οθονη αλλα με την διαφορα παει στα 100Ε ισως λεω και πολλα δες το!

Δημοσ.

Ναι με 250€.βεβαια διαβασα πως ειν φουρνακι κ χωρις ψυξη δν μ βλεπω καλα.η 6950 εχει δικα τς ειν ηδη o/c οποτε γ εκει μ βλεπβ.εκτος αν προτεινετε κατι αλλο.

Και σκληρο δν ειπατε ν αλλαξω?η εννοησες ν παρω ssd κ ν κρατησω αυτν π εχω?

Δημοσ.

Ναι με 250€.βεβαια διαβασα πως ειν φουρνακι κ χωρις ψυξη δν μ βλεπω καλα.η 6950 εχει δικα τς ειν ηδη o/c οποτε γ εκει μ βλεπβ.εκτος αν προτεινετε κατι αλλο.

Κοιτα καταλαβαινω την ανησυχια σου αλλα μην τρελαινεσαι. :rolleyes: .Εγω θα επαιρνα την GTX-560 λογω κακης εμπειριας με Ati αλλα δν ειμαι αντικειμενικος οποτε παρε μια απο τις GTX 560Ti η 6950 οσο για την GTX 480 διαφωνω σε αυτο που λες οτι ειναι καλυτερη.Δες και εδω για καρτα!http://www.tomshardware.com/reviews/gaming-performance-radeon-geforce,2997.html Απο εδω θα καταλαβεις καλυτερα και θα μαθεις καλα τα μυστικα και για μελλοντικες αγορες!Απο δω και περα η επιλογη ειναι δικη σου....

Και σκληρο δν ειπατε ν αλλαξω?η εννοησες ν παρω ssd κ ν κρατησω αυτν π εχω?

Εγω δν νομιζω οτι ειναι αναγκη να αλλαξεις σκληρο απλα παρε ssd.

Α και μαλλον εννοεις την Gtx 470 στο πλαισιο..Για δες το γιατι εγω δεν την βρισκω!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...