Junior22 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Γεια σας..περιμενω νεο Η/Υ του οποιου η καρτα γραφικων θα ειναι η MSI R6950 Twin Frozr III PE/OC (PCI-Express, GDDR5, 2GB)..η παραγγελια εγινε απο τ Πλαισιο.θα ηθελα να ξερω αν μπορω να τν φτασω στ επιπεδα της 6970 χωρις overclock(μεσω dual bios η οπως αλλιως γινεται) κ αν γινεται αυτο αν μπορω μετα να τν κανω overclock μεσω MSI Afterburner η αν θα μ καει..ειμαι τελειως αρχαριος σε θεμα O/C οποτε οσο το δυνατον πιο επιεικεις κ σαφεις Θηκη:CoolerMaster CASE Silencio RC-550 Black Τροφοδοτικο:Corsair Enthusiast Series TX650 V2 650W 80+ Bronze Certified Επεξεργαστης:Intel Core i7 2600 (s1155, 3,40GHz, 8MB) Μητρικη:Gigabyte P67X UD3 B3 (s1155, P67, DDR3) RAM:Transcend JetRam 8GB DDR3-1333 Kit (2x4GB, PC3-10666, 9-9-9-24, JM1333KLN-8GK) Σκληρος:Western Digital Caviar Green WD20EARX 2TB HDD 3.5" (64MB Cache, IntelliPower, SATA 6 Gb/s) Οθονη:Philips 221V2AB TFT Monitor 21,5''
pano Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Junior22 δυστυχώς στο ερώτημά σου εγώ δεν ξέρω να σου απαντήσω,όμως εκείνο που θα ήθελα να σου πώ είναι ότι αν ο Western Digital Caviar Green είναι ο μόνος δίσκος στο σύστημά σου να ξέρεις ότι δεν ενδείκνυται για λειτουργικό.
GoLdMaNn Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Βασικα εγω διαφωνω με την επιλογη του επεξεργαστη.Εγω θα προτεινα τον Core-i5 2500K ο οποιος ειναι μονο κατα 3-6 % πιο αργος και δν αξιζει σε καμια περιπτωση τα 100 Ευρω ο 2600(Αν θες σου στελνω review π εξηγει τους λογους που σου προτεινω κατι τετοιο).Με τα 100 Ευρω θα επαιρνα 1600αρες μνημες (π.χ αυτες http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/RAM/Corsair-Vengeance-8GB-DDR3-1600-Kit-2x4GB-PC3-12800-8-8-8-24-CMZ8GX3M2A1600C8.htm) και οχι μονο καλυτερες αλλα και ποιοτικοτερες αφου η ποιοτητα σε μνημες μετραει.Η εγγυηση δν το συζηταω πολυ καλυτερη.Και σου μενουν και 60 ευρω να παρεις και εναν ssd 32Gb για να βαλεις το λειτουργικο σου εκει!Ο φιλος απο πανω προφανως εννοει οτι ο Caviar λογω του οτι ειναι τεραστιος και σχετικα αργος με εναν ssd(solid state disk) δν θα εχεις ενα λειτουργικο που να τρεχει σφαιρα και ειναι κριμα!Κανε αυτο που σου λεω και σε καθημερινη χρηση θα το ευχαριστηθεις πολυ περισσοτερο!
Junior22 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Το θεμα ειναι πως η παραγγελοα εγινε :-/ μηπως ξερετε αν μπορω να τν ακυρωσω?ειν με πληρωμη μεσω τραπεζας δλδ τα προιπ.τα αποστελλονται αφου καταθεσω χρηματα κατι τ οποιο δν εκανα.η να παρω τηλ το πλαισιο και να πω?
RcManiac Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Ενοεί ότι ο δίσκος είναι καλύτερος για αποθήκευση πάρα για το λειτουργικό σύστημα (Windows 7) . Η κάρτα για να περαστεί το BIOS για να γίνει 6970 πρέπει να είναι reference έκδοση . Η κάρτα που επέλεξες είναι από μόνη της overclocked , απλά εσύ μπορείς να την ανεβάσεις λίγο ακόμα .
Junior22 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Α οκ.ευχαριστω Rc για ακυρωση παραγγελιας ξερει κανεις?
RcManiac Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Ρίξε μια ματία εδώ . Πάρ'τους τηλέφωνο μπας και προλάβεις .
GoLdMaNn Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Επισης οπως μου ειπε και ενας συμφορουμιτης η οθονη πρεπει να εχει IPS panel οποτε θα σου προτεινα μια dell οπως αυτη.Μπορει να μην εντυπωσιαζει με τα χαρακτηριστικα της αλλα στην πραγματικοτητα ειναι πολυ καλυτερη και μπορω να σου στειλω και μερικα αρθρα να διαβασεις.Οποτε θεωρω πως τα 50E τα αξιζει και με το παραπανω.Αυτα απο μενα και ελπιζω να ευχαριστηθεις τον υπολογιστη σου στο επακρο.
Junior22 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Ευχαριστω πολυ.ελπιζω να γινεται :-/
RcManiac Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Λίγο υπομονή με τις DELL ua βγουν οι U2X12XX
Junior22 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Λπν..επειδη δεν τ κατεχω ΑΝ καταφερω κ ακυρωσω τν παραγγελια παιρνω ssd αλλαζω τς ram και cpu και ψαχνω γ dell οθονη?
GoLdMaNn Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Αν μπορει να περιμενει ισχυει απλα αμα τον παρει τωρα του προτεινω αυτην.Οσο για την παραγγελια ακομα και να εχεις πληρωσει εννοειται οτι γινεται αμα δν τα εχεις παραλαβει.Αν τα παραλαβεις τοτε μπορεις με την αποδειξη να τα γυρισεις πισω και να παρεις ειτε τα λεφτα σου ειτε πιστωτικο υπολοιπο!(Το εχω κανει απειρες φορες...) Αν μπορει να περιμενει ισχυει απλα αμα τον παρει τωρα του προτεινω αυτην.Οσο για την παραγγελια ακομα και να εχεις πληρωσει εννοειται οτι γινεται αμα δν τα εχεις παραλαβει.Αν τα παραλαβεις τοτε μπορεις με την αποδειξη να τα γυρισεις πισω και να παρεις ειτε τα λεφτα σου ειτε πιστωτικο υπολοιπο!(Το εχω κανει απειρες φορες...)
Junior22 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δηλαδη αυριο το πρωι ακυρωνω παραγγελια κ ξανακανω καινουρια ε?
GoLdMaNn Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Λπν..επειδη δεν τ κατεχω ΑΝ καταφερω κ ακυρωσω τν παραγγελια παιρνω ssd αλλαζω τς ram και cpu και ψαχνω γ dell οθονη? Τουλαχιστον εγω αυτα προτεινω αν και για τον επεξεργαστη ειμαι σιγουρος οπως και για την ποιοτητα των ram.Για την οθονη θα στο πουν και οι αλλοι.Ενημερωτικα που μενεις για να σου προτεινω μαγαζι να παρεις την οθονη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.