Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σημερα το απογευμα αγορασα μια 5€ καρτα what's up συγκεκριμενα πηγα σε καταστημα και μου ηρθε με μήνυμα (ΕΧΕΙΣ 4,63€...) μετα απο 3 ωρες περιπου ηρθαν δυο μηνύματα απο το 54024, το ενα ελεγε "ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ GLOMOBI.COM ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ" και το δευτερο παλι απο το ιδιο νουμερο "ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ!" τα'χα παιξει εγω έλεγα, τι στο @@#$%@$#@$... πριν λιγο δοκιμασα να παρω τηλ ενα φιλο μου και μ λεει οτι εχω 1 λεπτο ακομη να μιλησω !!! :shock: :mad: παιρνω τηλ στο 1314 και μου λεει οτι εχω 0,50€.

Τι μπορει να φταίει, ο τυπος απο την what's up να εκανε λαθος που δεν το πιστευω ή οτι η glomobi.com μου τρώει λεφτα ;

Δημοσ.

τωρα τα 5 ευρω σου χαθηκαν το μονο που μπορεισ να κανεισ ειναι να πασ στο site τισ glomobi.com και να δεισ πωσ γινεται να σταματισεισ να εισαι συνδρομιτησ (συνηθοσ ειναι να στιλεισ stop σε εναν αριθμο) :confused: το ειχα παθει και εγω και μου ειχε φαει καμια 10 ευρω :mad:

Δημοσ.

προφανώς πριν βάλεις την κάρτα είχες στείλει σε κάποιο διαγωνισμό μύνημα ή για κάποιο ringtone συνήθως έτσι την πατάτε. ο πωλητής άλλη δουλειά δεν είχε να σου φάει την κάρτα. συνήθως αυτές οι υπηρεσίες απενεργοποιούντε στέλντοντας το STOP ή STOP ALL αλλά θα σου πρότεινα να μιλήσεις με 13838 κ να ζητήσει να σου δώσουν τα σταθερά τηλέφωνα των εταιριών αυτών για να τους πάρεις κ να τους πεις να σε διαγράψουν από τη λίστα τους και να μην σου ξαναστείλουν κανένα χρεώσιμο sms. Επίσης μπορεί κάποιο μπουμπούκι φίλος σου να έβαλε το νούμερο σου στο site της εταιρίας αυτής κ γιαυτό να σου ήρθαν τα μηνύματα, εαν ουδέποτε είχες στείλε εσύ.

ΕΚΤΟΣ κ αν είχες κάνει επέκταση υπολοίπου πριν βάλεις κάρτα οπότε από εκείμε το που έβαλες κάρτα σου έφαγε τα 3.5ευρώ.

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

κι εγω το ειχα παθει πριν κατι μηνες ειχα στειλει μειλ να σταματησω και τωρα μου ξαναγινε.παλιομαλακες της glomobi

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...