steftw Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Τι διαφορές έχουν; Με ποια είστε πιο ευχαριστημένοι; Υπάρχουν και άλλες εταιρίες σαν αυτές; ΥΓ. Μιλάω γενικά για Intel vs AMD η εικόνα απλά μου άρεσε.
rafail1994 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Ανοίγεις μεγάλο θέμα που έχει ξανά συζητηθεί . Ο καθένας θα πει το μακρύ του και το κοντό του . Προσωπικά είμαι και με της δυο εταίρες ικανοποιημένος.Τον κάθε επεξεργαστή θα τον επιλέξω ανάλογα την χρήση που θα κάνω και τα χρήματα που διαθέτω. Άλλωστε η διαφορές ανάμεσα σε παρόμοιους επεξεργαστές είναι πολύ μικρές η μεγάλη διάφορα είναι στην τιμή .
Doc1355 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Συνήθως τέτοια θέματα καταλήγουν με λουκετάκι! Ο λόγος είναι οτι ο καθένας υποστηρίζει τα πιστεύω του με πολλούς και διάφορους τρόπους και στο τέλος γίνεται χαμός.. Απο την μεριά μου εχω να πω οτι και απο τις 2 εταιρίες εχω μείνει ευχαριστημένος. Το θέμα είναι οτι δεν μπορούμε να μιλήσουμε γενικά και αόριστα γιατί υπάρχουν πολλά που μπορούμε να συγκρίνουμε ανάμεσα στις 2 εταιρίες. Καλύτερα θα ήταν να μας πείς τι ψάχνεις ακριβώς για να μήν λέει ο καθένας ότι πιστεύει γενικά και αόριστα!
NT1G Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 posting in a soon to be an epic thread ελπίζω. Οτι σε βολεύει στην δουλειά σου με τα λιγότερα €.
Doc1355 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 posting in a soon to be an epic thread ελπίζω. Οτι σε βολεύει στην δουλειά σου με τα λιγότερα €. Thats the spirit!
Πέτρος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 IBTL! Καιρό το πάλευα, αν και τους βλέπω λίγο χαλαρούς τους mod. Πέρα από την κάθε καλοπροαίρετη πλάκα, συμφωνώ απόλυτα με τους προηγούμενους. Και με τους 2 θα κάνεις τη δουλειά σου, το ζήτημα είναι τί δουλειά είναι αυτή και τί διατίθεσαι κάθε φορά να πληρώσεις.
cabdik Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Οτι σε βολεύει στην δουλειά σου με τα λιγότερα €. +1000....!!!!!! απλο ειναι!
steftw Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Να πάρω Intel i7 ή Bulldozer; Τι τιμές έχουν; Από πυρήνες;
karmen1983 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Για ποια δουλειά θες το pc; ο i7 2600k παίζει στα 270 οι μπουλιδες περίμενε να βγουν στα ράφια. Πάντως συμφωνώ ανοίγεις μεγάλο θέμα κ θες να κανείς μια επιλογή αν κατάλαβα καλά χωρίς να μας δίνεις πληροφορίες. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
benign Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Για τον μεσο χρηστη το ερωτημα ειναι ανυπαρκτο.
lionheart75 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Για τον μεσο χρηστη το ερωτημα ειναι ανυπαρκτο. Aυτή είναι η πρέπουσα απάντηση.
akisk Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 ^^ Τέτοιες φλωρίες σε thread με τίτλο "amd vs intel" με κάνουν να ντρέπομαι για την κοινότητα του insomnia. Ας μας βάλω λίγο στον σωστό δρόμο. Ψηφίζω AMD επειδή είναι καλύτερη από την Intel.
Thanos1972 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Μα,αυτες δεν ειναι αντιπροσωπευτικά δειγματα. της AMD.καπου πρεπει να εχει και καλυτερες. Αλλιως να το γυρισουμε σε INTEL.
dimpa16 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Πω πω ...σκιζουν οι διπυρινες της AMD... :mrgreen:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.