Προς το περιεχόμενο

AMD vs Intel

steftw

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι διαφορές έχουν; Με ποια είστε πιο ευχαριστημένοι; Υπάρχουν και άλλες εταιρίες σαν αυτές;

1237311173amd_vs_intel_2.jpg

ΥΓ. Μιλάω γενικά για Intel vs AMD η εικόνα απλά μου άρεσε.

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ανοίγεις μεγάλο θέμα που έχει ξανά συζητηθεί .

Ο καθένας θα πει το μακρύ του και το κοντό του ;).

Προσωπικά είμαι και με της δυο εταίρες ικανοποιημένος.Τον κάθε επεξεργαστή θα τον επιλέξω ανάλογα την χρήση που θα κάνω και τα χρήματα που διαθέτω. Άλλωστε η διαφορές ανάμεσα σε παρόμοιους επεξεργαστές είναι πολύ μικρές η μεγάλη διάφορα είναι στην τιμή

.

Δημοσ.

Συνήθως τέτοια θέματα καταλήγουν με λουκετάκι!

Ο λόγος είναι οτι ο καθένας υποστηρίζει τα πιστεύω του με πολλούς και διάφορους τρόπους και στο τέλος γίνεται χαμός..

Απο την μεριά μου εχω να πω οτι και απο τις 2 εταιρίες εχω μείνει ευχαριστημένος. Το θέμα είναι οτι δεν μπορούμε να μιλήσουμε γενικά και αόριστα γιατί υπάρχουν πολλά που μπορούμε να συγκρίνουμε ανάμεσα στις 2 εταιρίες. Καλύτερα θα ήταν να μας πείς τι ψάχνεις ακριβώς για να μήν λέει ο καθένας ότι πιστεύει γενικά και αόριστα! :-)

Δημοσ.

IBTL!

Καιρό το πάλευα, αν και τους βλέπω λίγο χαλαρούς τους mod.

Πέρα από την κάθε καλοπροαίρετη πλάκα, συμφωνώ απόλυτα με τους προηγούμενους.

Και με τους 2 θα κάνεις τη δουλειά σου, το ζήτημα είναι τί δουλειά είναι αυτή και τί διατίθεσαι κάθε φορά να πληρώσεις.

Δημοσ.

Για ποια δουλειά θες το pc; ο i7 2600k παίζει στα 270 οι μπουλιδες περίμενε να βγουν στα ράφια.

Πάντως συμφωνώ ανοίγεις μεγάλο θέμα κ θες να κανείς μια επιλογή αν κατάλαβα καλά χωρίς να μας δίνεις πληροφορίες.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Δημοσ.

^^ :mrgreen:

Τέτοιες φλωρίες σε thread με τίτλο "amd vs intel" με κάνουν να ντρέπομαι για την κοινότητα του insomnia.

Ας μας βάλω λίγο στον σωστό δρόμο.

Ψηφίζω AMD επειδή είναι καλύτερη από την Intel.

amd.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...