fonsde Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) εχω μικρες συχνες αποσυνδεσεις ( το καταλαβαινω στο gaming και στο skype, για 5 secs) τι μπορει να φταιει? εχω χολ το μαυρο ρουτερ Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2011 από poulinos
poulinos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 καταρχην τις λεξεις gaming και skype τις γραφουμε στα αγγλικα οχι στα ελληνικα.anyway.το διορθωσα αυτο.β.σβηνει το λαμπακι adsl στο ρουτερ??/χαρακτηριστικα της γραμμης σου??φιλτρα εχεις βαλει παντου ακομα και σε συναγερμο ή σε φαξ αμα εχεις???
fonsde Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 αναβοσβηνει , φιλτρα εχω , χαρακτηριστικα τι ενοεις ?
SPANK Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Μπές στο menu του router σου στο status και ανέβασε μια φωτογραφία η γράψε μας εδώ τι λεει. Downrate/uprate snr margin κτλπ
poulinos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 αλλιως μετα υποχρεωτικα το λες στην Hol για περαιτερω ελεγχο της γραμμης σου η να σου ριξουν λιγο την ταχυτητα με σκοπο να ανεβει το margin και να ειναι πιο σταθερη η γραμμη.εκτος αν ειναι θεμα ρουτερ που δεν ξερω αν εχεις κανενα spare για να κανεις δοκιμες.
fonsde Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 επεισης οταν ειχα το fritzbox δεν ειχα τετοιο προβλημα
poulinos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 ενα απο τα 2 .η πραγματι η γραμμη εχει προβλημα που μου φαινεται και λιγο δυσκολο διοτι εχεις 6 αρα Hol και εχει ακομα περιθωριο η γραμμη σου η το ρουτερ τρωει σκαλωματα.αλλα για να το δοκιμασεις πρεπει να δοκιμασεις με αλλο ρουτερ.
johnyboy Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 βάλε ξανά το fritz αν μπορείς.Από τα καλύτερα ρούτερ και ποιο σταθερά.
poulinos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 να υποθεσω οτι θα του το πηραν πισω απο την Hol και θα του δωσαν το Netfaster επειδη εχει voip.
fonsde Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 το φριτσ δεν ειχε voip? αυτοι μου ειπαν πως δεν θα επαιζε πια το φριτσ γιαυτο το αλλαξαν
poulinos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 το φριτσ δεν ειχε voip? αυτοι μου ειπαν πως δεν θα επαιζε πια το φριτσ γιαυτο το αλλαξαν εχει voip απλα μαλλον λογω αναβαθμισεων για καποιο λογο δεν θα μπορουσε να συνεργαστει και για αυτο τα αλλαζουν με netfaster.εκτος αν δενεχεις voip που μαλλον εχεις για να στο αλλαξαν.
Zeron2862 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Αντιμετωπιζω κι εγω αυτο το προβλημα. Μια ερωτηση : Το σταθερο τηλ. το εχω συνδεσει πανω στο router χωρις φιλτρο οπως μου ειπε και ο τεχνικος, τελικα θελει φιλτρο?
poulinos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Αντιμετωπιζω κι εγω αυτο το προβλημα. Μια ερωτηση : Το σταθερο τηλ. το εχω συνδεσει πανω στο router χωρις φιλτρο οπως μου ειπε και ο τεχνικος, τελικα θελει φιλτρο? αν ειναι voip και το τηλεφωνο παει στον ρουτερ δεν θελει φιλτρο.αν ειναι tdm telephony τοτε θελει φιλτρο η καλυτερα στην δικια σου περιπτωση splitter.οπως και ο συναγερμος θελει φιλτρο.
Zeron2862 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Ειναι voip οποτε σωστα ειναι συνδεδεμενο. Τοτε γιατι αποσυνδεεται? ADSL Status Κατι που παρατηρησα.. Εχει πολλα UDP Flood στο status log και απο λιγο googling ειδα πως με το να ανοιγεις πορτες το διωρθωνεις. Τι ακριβως ειναι αυτο? Μπουκωνει το router?
poulinos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Ειναι voip οποτε σωστα ειναι συνδεδεμενο. Τοτε γιατι αποσυνδεεται? ADSL Status Κατι που παρατηρησα.. Εχει πολλα UDP Flood στο status log και απο λιγο googling ειδα πως με το να ανοιγεις πορτες το διωρθωνεις. Τι ακριβως ειναι αυτο? Μπουκωνει το router? κανονικα δεν θα πρεπε να κανεις αποσυνδεσεις γιατι εχεις καλη γραμμη και καλα χαρακτηριστικα .απο εκει και περα www.portforward.com για να ανοιξεις Ports για τα p2p προγραμματα αλλα χλωμο να φταιει αυτο.οταν κανει αποσυνδεσεις σβηνει το internet το λαμπακι μονο ή και το adsl/sync?/? επισης δεν εχει μεινει καμια συσκευη συνδεδεμενη πανω στην γραμμη σε αλλο σημειο του σπιτιου ε???συναγερμο εχεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα