Προς το περιεχόμενο

χαμηλη ταχυτητα ιντερνετ

Μάριος.Κ2011

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω εδω και 3 χρονια thompson 585 v7,συνδεομαι ασυρματα στο ιντερνετ καθως η τηλεφωνικη γραμμη ειναι μακρυα μου.το προβλημα ειναι πως οταν ζοριζεται λιγο το ιντερνετ σβξνουν τα λαμπακια του ιντερνετ και του broadband με αποτελεσμα να ειμαι εκτος ιντερνετ.η max ταχυτητα ειναι μονο 200 kb/s.εχω συνδεση της connex και το εχω κλειδωμενο οποτε δεν υπαρχει περιπτωση κλοπης.τι γινεται??

Δημοσ.

a.σβηνει μονο το λαμπακι broadband και Internet η κανει Reboot ολο το ρουτερ?μαλλον το πρωτο μυριζομαι.β.με καλωδιο εχεις το ιδιο θεμα?γ.

κανε firmwareupdate στον ρουτερ.γιατι αμα εχει το 7.4.4.7 ειναι παλιο firmware.επισηςκατι μου λεει οτι εχεις 2 Mbit γραμμη για αυτο κατεβαζεις με 200.γραψε μας τα χαρακτηριστικα της γραμμης σου

Δημοσ.

Uptime: 0 days, 19:02:13

DSL Type: G.992.5 annex A

Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 511 / 2.048

Data Transferred (Sent/Received) [kB/kB]: 0,00 / 0,00

οτι βρηκα το εβαλα

α.εχεις απο τον οτε 2 Mbps συνδεση για αυτο κατεβαζεις με 200.αυτο ειναι το max.αν θες παραπανω ζητα μεχρι 24.αυτο που λες σβηνουν τα λαμπακια αν και σε ρωτησα δεν απαντησες και σε ξαναρωταω.μαλλον δεν σβηνουν μονο αυτα αλλα κανει reboot ολο το ρουτερ ε??καντο ενα firmware update.Με το που μπεις στον ρουτερ πανω πανω γραφει εκδοση firmware.πες μας ποια γραφει.7.4.4.7?σαν software release θα το γραφει.

Δημοσ.

δοκιμη με αλλο ρουτερ αμα εχεις.β.παραξενο να γινεται αυτο σε τοσο χαμηλη ταχυτητα που εχεις.

οποτε α.δοκιμασε με καλωδιο αντιγια ασυρματο να δεις αν θα στο κανει.προσωρινα το καλωδιο.

β.καντο reset default ξανασεταρε το και βαλε αλλο κλειδωμα στο ασυρματο να δεις αν θα το κανει.

γ.στην εικονα που ειδες τα χαρακτηριστικα της γραμμης πατα details για να δουμε και attenuation και margin μηπως ειναι οριακα η γραμμη.

δ.αν μπορεις βρες ενα δανεικο ρουτερ μηπως εχει χαλασει αυτο και β.βαλτο ορθιο για να μην ζεστενεται τοσο πολυ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...