Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

υπάρχει τρόπος να συνδεθεί ταμπλέτα Android σε ασύρματο δίκτυο με windows 7 μεσω ενός Thomson TG585v7 προκειμένου να παίζουν στην ταμμπλέτα mp3s που είναι αποθηκευμένα σε κοινόχρηστους φακέλους του pc που είναι στο ίδιο δίκτυο με Ethernet, προκειμένου η ταμπλέτα να συνδεθεί με την έξοδο ήχο σε στερεοφωνικό σύστημα γιά την ακρόαση της μουσικής. Το remote του winamp δεν βοηθάει γιατί απαιτεί αποθήκευση των κομματιών στην ταμπλέτα.

Δημοσ.

ναι υπαρχει. Χρειαζεσε 2 πραματα. Πρωτον το cifs manager απο το μαρκετ. Δευτερον εναν kernel η ενα cifs.ko αρχειο για την συσκευη σου. Τα περισσοτερα custom kernels - ρομς εχουν υποστηριξη γι αυτο. Αλλιως καλη τυχη να βρεις compiled για σενα ^^

Δημοσ.

ευχαριστώ γιά την απάντηση...αλλά κάποια πράγματα μου είναι ακαταλαβίστικα..τι είναι τα kernel και τα cifs.ko αρχεία; τι είναι τα custom kernels-ρομς; που τα βρίσκω όλα αυτά ή και σχετικές πληροφορίες; συγγνώμη αν κουράζω αλλά είμαι καινούργιος στο android...

Δημοσ.

Πιο tablet εχεις? Πια εκδοση android εχει πανω?

Ουσιαστικα θες drivers ^^

kernel ειναι ο πυρηνας του λειτοyργικου.

Δοκιμασες την εφαρμογη σκετη? Εχεις root?

Δημοσ.

ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας..το teamviewer θα το δώ...δεν έχω ακόμη tablet...ερευνώ την αγορά και θέλω να δώ τι να πάρω για την δουλειά που αναφέρω...τις δοκιμές μου τις κάνω με ένα android smartphone και βλέπω...να σας πώ όμως ότι βρήκα μία ακόμη λύση από άλλο φορουμ μέσω του QLOUD MEDIA SERVER και του QLOUD APP...ωστόσο ότι άλλο δεκτό...

• 7 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...