therock Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Mr. Vengeance OldBoy Lady Vengeance Ichi The Killer I Saw The Devil Εχοντας δει αυτες, και Επειδη αυτες τις μερες ειμαι στο πνευμα για πειτε μου τι να ακολουθησει...
yanc Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Madeo The man from nowhere Yellow sea Memories of murder Chaser
therock Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Madeo The man from nowhere Yellow sea Memories of murder Chaser Τα πρωτα δυο τα ειχα ακουστα, ειδικα το Mother, οποτε μαλλον ξεκιναω με αυτα. Οτι αλλο τρανταχτο και Must υπαρχει ας αναφερθει παιδες. thanx.
Material_Defender_1032 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Battle Royale Confessions Audition
therock Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Battle Royale Confessions Sympathy For Mr. Vengeance Lady Vengeance I Saw The Devil Τα 3 απο τα 5 εχω αναφερει οτι τα χω δει βρε συ Οποτε οκ, Κραταω το Confessions απο εδω.
Material_Defender_1032 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Ναι το παρατήρησα μετά Γενικά πιάσε Kurosawa & Miike Infernal Affairs
Toufas Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 http://www.imdb.com/title/tt1309449/ kaiji!
yanc Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Battle royale και Confessions πολυ καλες προτασεις. Και Κιτανο μη ξεχασεις... Ενδεικτικα: Brother Hana-bi Zatoichi Δε σου προτεινω κανενα τρομου γιατι α)απο τις επιλογες σου μαλλον δεν ειναι στα ενδιαφεροντα σου και β)διοτι η λιστα θα μεγαλωσει επικινδυνα.
therock Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Ναι το παρατήρησα μετά Γενικά πιάσε Kurosawa & Miike Infernal Affairs Κατα λαθος απο τον τιτλο εχω δει το 2 ή το 3 χωρις να εχω δει το 1, επειδη δεν φαινοταν να ηταν μερος σειρας. Το ειχα νοικιασει αλλα δεν ελεγε Infernal Affairs 2 στο εξωφυλλο. Θυμαται κανεις πως αλλιως λεγεται? Στο akas.imdb δεν βρηκα εναλλακτικο τιτλο, και δεν μιλαω για την ασιατικη ονομασια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.