Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οκ θα googleάρω αν είναι λίγο πρώτα :-D , άσε μη το συζητάς εδώ τους ζήτησα mini dvi to dvi και ψάχνονταν δέκα ώρες να βρουν τι τους είπα ! :rolleyes:

Ε και συ! Περιμένεις να ξέρουν κινέζικα στο πλαίσιο?

Δημοσ.

Ε και συ! Περιμένεις να ξέρουν κινέζικα στο πλαίσιο?

Χαχα :-D :P :lol: σωστότατο σε βρίσκω ! Φαντάσου να πας στον κωτσόβολο και να ζητήσεις vga αντί για hdmi τι απάντηση θα λάβεις !

Δημοσ.

Τι εγινε με το pc?Το πηρες?

όχι ακόμη δυστυχώς ήταν να το παραλάβω Τετάρτη και τελικά μου επιβεβαίωσαν το αναμένεται ανανέωση αποθήκης για το σκληρό wd !Τώρα μάλλον από βδομάδα από ό,τι κατάλαβα ! :-(

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

όχι ακόμη δυστυχώς ήταν να το παραλάβω Τετάρτη και τελικά μου επιβεβαίωσαν το αναμένεται ανανέωση αποθήκης για το σκληρό wd !Τώρα μάλλον από βδομάδα από ό,τι κατάλαβα ! :-(

---edit----

Παιδιά καλησπέρα και χίλια συγγνώμη για το bumping. το πήρα το πισί χθες στα χέρια μου !!!!! :D Όλα καλά κι ωραία μέχρι εδώ -εκτός από το silvestone (μην παρεξηγήσετε απλώς δεν το περίμενα τόοοοσο μεγάλο -μου αρέσει που είχα υπολογίσει και τις διαστάσεις και όλα καλά-που όμως είναι κουκλίστικο :wub: ) :lol: ! Πάω σπίτι μες στη χαρά , συνδέω τα απαραίτητα , στήνω τη u2711 , ανοίγω το πισί μπαίνω στο bios και μου λέει loading operational system, + disk boot failure , insert system disk and press enter ... Εεεε το αναμενόμενο , τρέχω κι εγώ να βάλω τα windows στον οπτικό δίσκο και να η προβληματάρα :o δεν ανοίγει το lite on καθόλου , ούτε έχει καν flashing light. Προσπάθησα να κάνω force eject με μαχαιράκι και συνδετήρα , αλλά δεν τα πολυκαταφέρνω (να το πετάξω έξω μπας και βάλω το dvd-ψιλοφοβάμαι κιόλας μήπως το σπάσω ).

Τι μπορεί να φταίει ,μήπως είναι defective ο οπτικός , μήπως ξέχασαν κάποια πραγματάκια πχ ξέχασαν να κάνουν κονέκτ κάναν drive , χαλαρό σύνδεσμο μεταξύ σκληρού και οπτικού ή τι (άσχετη :P ) ? Από quality control πάντως σκίζουν !

Παιδιά θέλω βοήθεια , τι άλλο να δοκιμάσω , είναι και Κυριακή σήμερα δε μπορώ να τους πάρω τηλέφωνο. Να περιμένω αύριο και να το πάω πίσω μήπως με τις εγγυήσεις τους ?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

Μάλλον το καλώδιο τροφοδοσίας είναι. Ή δε το έχουν βάλει (το ξέχασαν) ή έχει μπει απλά με τη μεταφορά κούνησε και δε κάνει επαφή. Δες το...

Δημοσ.

Κατ'αρχάς καλημέρα σας !

Συγγνώμη συμφορουμίτες-ισσες που παρόλο που πήρα το μηχάνημα δεν έκανα εγκαίρως ποστ , απλώς έγραφα πρόοδο και έπεσα με τα μούτρα στην άλγεβρα και το codeblocks.

Προς το παρόν (επειδή δεν προλαβαίνω) να πω ότι τα περιφερειακά kick ass ! Πληκτρολόγιο + ποντίκι ανετότατα στο χέρι , με βολεύουν πολύ ειδικά για τη χρήση που το θέλω (πολύωρη πληκτρολόγηση) , design of g500 : :wub: (αυτό έχω να πω μόνο) -τα βαρίδια που έχει μέσα δε βλέπω να τα χρησιμοποιώ ποτέ -μου αρέσει που είναι ελαφρούτσικο (εντάξει ποιος δε θα προτιμούσε παρ' όλα αυτά το g700 :-D ?) Κάτι που είχα ακούσει για freeze problems ... μούφα ...!!! Σε σοβαρό fps δεν το έχω χρησιμοποιήσει ακόμα για να εκφέρω άποψη ! Μόλις δοκιμάσω θα σας πω !

Τελικά το απογευματάκι θα συνεχίσω για πληκτρολόγιο , οθόνη , κουτί και και και ...

Αν δε γίνει και βιάζεσαι κάνε το κλασικό dvd->image->usb

Ναι τελικά αυτό έκανα (εγκατέστησα windows) και μετά πήγα το μηχάνημα πίσω , νομίζω υπήρχε χαλαρό κονέκτ !!!!!!

• 3 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...