Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατ αρχάς καλώς σας βρήκα και καλησπέρα.

Το πισί θα χρησιμοποιηθεί για video rendering , multimedia , photoshop+avid media composer-like εφαρμογές , gaming και έπειτα καθημερινή χρήση (εργασίες , σερφάρισμα- για διάβασμα εφημερίδων και νέων κυρίως-κλπ)

Το μόνο που έχω προς το παρόν είναι η οθόνη -πρόκειται για τη dell ultra-sharp u2711 που την έχω δίπλα μέσω dvi στον 24άρη iMac προς το παρόν.

1.Σχετικά με αυτή θα ήθελα να σας ρωτήσω (καθότι η οθόνη δεν built in ηχεία) αν αυτή είναι καλή λύση για ποιοτικό ήχο http://www.msystems.gr/index.php?category=2301&product=10299 ή πρέπει να πάρω εξωτερικά ηχεία και να τα συνδέσω με μητρική ή κάρτα ήχου. Και ποια ηχεία προτείνετε πχ 5.1 ή 2.1 ? Και μια φθηνή κάρτα ήχου (εσωτερική πχ 40-60 ευρώ) ?

2. Θα επιθυμούσα ακόμη να μου πείτε αν αξίζει να πάω για tv tuner ή να πάρω 2η οθόνη -μόνο για τηλεόραση.

3. Χρειάζομαι οπωσδήποτε ups ?

4. Θέλω να έρθει ως ενιαίος ο server -να στηθεί στο κατάστημα .Ποιο κατάστημα να προτιμήσω με built to order , plaisio ή vision studio (μένω θεσσαλονίκη) ή digital-master ή κάποιο άλλο? Από το msystems πήρα την οθόνη και έναν σκληρό.

5..Η σύνθεση που σκέφτομαι εκτός από ποντικοπληκτρολόγια είναι πάνω κάτω αυτή

case : corsair obsidian 800d ή haf x (942)

cpu : intel core i7 2600k νομίζω ότι δεν αξίζει να βάλω τον 980 ( δε σκέφτομαι κάτι σε xeon , αλλά σε amd ? :wub: )

gpu : Εδώ θέλω βοήθεια , ποια να πάρω από nvidia gtx 580 3gb , 2 sli gtx 570 ή αξίζει να πάω για την gtx 590 ? Από ati η 6990 ἀκουσα ότι είναι πολύ θορυβώδης :rolleyes: .

motherboard : Gigabyte Z68X-UD7-B3 ή να πάω για asus ? :whistle:

ram : 8GB DDR3KINGSTON HyperX T1 4 x 2 GΒ DDR3-2133 PC3-17000 CL9 ή GB DDR3CRUCIAL Ballistix 2 x 4 GΒ DDR3-2000 PC3-16000 CL9 ή μήπως να πάω σε 16άρα ? B)

hdd : caviar black 2 tb Βασικά χώρο χρειάζομαι οπότε και 3 gb δε με χαλούσαν , αλλά τότε στους caviar ανεβαίνει η τιμή.

ssd: crucial 120 gb ή intel 120 gb?

οπτικό δίσκο κάτι σε Lite-On IHBS112-37 Internal Blu-ray Disc Rewriter Sata Black Bulk ή σε κάτι παρεμφερές της samsung ή sony ( τα lg δεν ξέρω με χαλάνε :-( )

λειτουργικό : windows 7 ultimate 64bit dsp (ξέρω με dsp κλειδώνει με τη μητρική αλλά οκ )

τροφοδοτικό λέω για silent pro gold 1000w

για ψύξη επειδή δεν ξέρω από αυτά θέλω τη γνώμη σας , λέω να πάω για αερόψυξη πχ κάτι σε NOCTUA Ψηκτρα NH-D14 ή COOLER MASTER V10 RR-B2P-UV10-GP , γιατί με την υδρόψυξη μην πάθω καμιά πλάκα και κλαίω όλο το σύστημα μετά ... :confused:

6. Όσο για το πληκτρολόγιο δεν έχω κάτι στο μυαλό μου , μόνο άνετο να είναι και καλής ποιότητας για πολύωρη χρήση (και δεν έχω δακτυλάρες πχ gaming πληκτρολόγια) , απλώς θέλω wired.

Το ίδιο και για το ποντἰκι αλλά αυτό μπορεί να είναι και wireless. :rolleyes:

7.(εντάξει ξέρω αυτό είναι off-topic , αλλά ... :fear: )Παρεπιπτόντως , για internet θέλω 24άρα , μέχρι τώρα είχα 8άρα conn-x talk , τώρα να πάω forthnet κλπ ή να πάρω φοιτητικό conn-x ή hol κλπ ? ^_^

Τιμή περίπου 2400-2600 -τώρα πάνω κάτω -μπορεί λιγότερα μπορεί περισσότερα (αν αξίζει)

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων

Δημοσ.

Καλησπέρα. Από τη στιγμή που έχεις ένα τόσο μεγάλο πόσο να διαθέσεις για ένα μηχάνημα το UPS κατά την γνώμη μου είναι ΑΠΑΡΑΊΤΗΤΟ.

Από εκεί και πέρα. Ρωτάς για ηχεία. Η απάντηση είναι ανάλογα πόσο ευαίσθητο αυτί έχεις. Για την κάρτα ήχου που λες θα έχει η μητρική σου δεν χρειάζεσαι έξτρα.

Για το θέμα ψύξης. Μπορείς να πας και σε έτοιμο κιτ υδροψυξης πχ Η80 ή Η 100.

Για το θέμα κουτιού επειδή το εχω. Πέρα από τα πολλά και γνωστα θετικά του, αν δεν πας σε custom υδροψυξη μη το πάρεις. Αν πάλι έχεις φάει κόλλημα και το θες, ψαχνε και για ροδακια. Είναι ασήκωτο και δύσκολο στις όποιες μετακινήσεις. Επίσης επειδή σκέφτεσαι και τη λύση για 2 κάρτες γραφικών με το obsidian θα έχεις ένα θέματα με τις θερμοκρασίες στη μια κάρτα. Εχει μια είσοδο αέρα από κάτω και υπάρχει θεματακι, όχι μεγάλο αλλά υπάρχει.

Συνεπώς αν δεν σκέφτεσαι καν τη λύση της custom υδροψυξης ασε το 800D και δες το 600T.

android.png

Δημοσ.

^^^Πρόλαβε η Karmen. :P

(Όπως τα λέει η φίλη απο πάνω και μιας και μπήκα στο κόπο να τα γράψω στα παραθέτω) :)

Πολλά τα 2500€ την παρούσα περίοδο που διανύουμε αλλά προφανώς δεν τίθεται θέμα χρημάτων. :)

Οπότε,

1. Τα ηχεία της dell που προσαρμόζονται στην οθόνη δεν βγάζουν ποιοτικό ήχο.

Για ποιοτικό ήχο σε μουσική, ταινίες, παιχνίδια προτείνω να πάς σε καλά 2,1 ηχεία και όχι 5,1, όπως αυτά:

EDIFIER S530

ή κάποια πιο φθηνά όπως αυτά:

EDIFIER S330

ή αυτά:

Harman Kardon Soundsticks III

Δεν χρειάζεται να πάρεις ξεχωριστή φθηνιάρικη κάρτα ήχου, η ενσωματωμένη της μητρικής που θα πάρεις θα σε καλύψει μια χαρά.

2. Aναλόγως πώς είναι ο χώρος σου και αν μπορείς να διαθέσεις επιπλέον χρήματα για tv. Και τα δύο είναι καλές λύσεις. Προσωπικά θα προτιμούσα ξεχωριστή tv αλλά αν ο χώρος σε περιορίζει ή σκοπεύεις να χρησιμοποιήσεις το tv tuner για εγγραφές προγραμμάτων ίσως είναι καλύτερα να πάς στο δεύτερο. Αν και πολλές νέες tv πέραν του ψηφιακού δέκτη mp4 και όλα τα καλούδια ψηφιακών συνδέσεων έχουν δυνατότητα εγγραφής και αναπαραγής μέσω της usb θύρας σε εξωτερικό σκληρό ή φλασάκι (PVR) υποστηρίζοντας σχεδόν όλα τα γνωστά format εικόνας και ήχου.

3. Με τόσα χρήματα που θα δώσεις για το tower μην τσιγγουνευτείς το ups. Μια φορά θα σου χρειαστεί οπότε καλύτερα να υπάρχει. Κάτι σε APC ή Eaton που να καλύπτει άνετα το σύστημά σου όπως:

APC Pro 1500VA LCD 230V ή Eaton Powerware 5110-1500VA

4. Αφού είσαι απο Σαλονίκη το vision είναι μονόδρομος φίλε μου.

5. Αν και κάτοχος του 800D αν ξαναγόραζα full tower κουτί θα κοίταγα και για αυτό:

SilverStone Raven RV02

Η τιμή του raven 02 στα multi είναι αρκετά χαμηλή που αποτελεί ευκαιρία.

Ο λόγος που θα το κοίταγα? Διότι αν σκοπεύεις να πάς σε custom υδρόψυξη τότε πάρε το 800D με κλειστά μάτια. Αν όχι το χαραμίζεις πιστεύω. Επίσης δεν είναι και το καλύτερο κουτί απο άποψη ψύξης στον χώρο που είναι οι κάρτες γραφικών, εξαιτίας του σχεδιασμού του. Οπότε εσύ που σκέφτεσαι και για sli ίσως έχεις θέμα. Αν θέλεις στο αναλύω αυτό περισσότερο. Κατα τα άλλα είναι πολύ ποιοτικό κουτί, με πολλά χαρακτηριστικά και πολύ ακριβό επίσης.

Μπορείς να δείς επίσης κάτι και σε midi όπως αυτά που είναι αξιόλογα κουτιά:

Silverstone raven 3

και

Corsair 600T ή το special edition :wub:

Aπο θέμα επεξεργαστή, μιας και δεν τίθεται θέμα χρημάτων και τον θέλεις και για προγράμματα πέρα απο games, πάς στον 2600K. Aν και ο 2500Κ θα σε καλύψει άνετα για όλα αυτά και θα γλυτώσεις και ~100€. Η απόφαση είναι δική σου.

Εννοείται όμως όποιον απο τους δύο και να πάρεις θα τον κλοκάρεις. Διαφορετικά είναι αμαρτία. :P

Kαι η gigabyte και η asus βγάζουν πολύ καλές μητρικές. Το ίδιο και η Asrock όπως αυτή για παράδειγμα που είναι πολύ φθηνότερη απο αυτές που κοιτάς:

Asrock Z68 Extreme4 Gen3 Απο κεί και πέρα, εφόσον επαναλαμβάνω δεν τίθεται θέμα χρημάτων, η Gigabyte που έβαλες είναι μια χαρά.

Μνήμη για την δουλειά που το θέλεις φτάνουν τα 8GB με το παραπάνω. Πάρε κάποιες με υψηλή συχνότητα και σφιχτούς χρονισμούς.

SSD στον crucial.

Για blueray drive τα lite-on είναι μια χαρά. Βασικά πάρε το πιο οικονομικό μεταξύ αυτών που παραθέτεις δεν πρόκειται να καταλάβεις διαφορά.

Λειτουργικό win7 x64 και καλύτερα τα αγγλικά εκτός και αν έχεις θέμα με την Αγγλική. Βέβαια ότι σε βολεύει.

Tροφοδοτικό πολύ καλό το cm 1000w pro gold αλλά δεν νομίζω ότι σου χρειάζεται και με αυτό μια χαρά θα είσαι:

Corsair Professional Series Gold AX850

Για ψύξη προτείνω να πάς σε έτοιμη υδρόψυξη και όχι αερόψυκτρα (ειδικά αν σκέφτεσαι για SLI)

Θα πάς ή στην Corsair H80 ή στην Corsair Η100

Τέλος για κάρτα γραφικών με βάση την οθόνη που έχεις (2560x1440) οι 2 x GTX570 θα σε καλύψουν άνετα και θα σου προσφέρουν καλύτερες επιδόσεις απο μια GTX580 ενώ θα στοιχίσουν φθηνότερα απο μια GTX590. Βέβαια το ίδιο άνετα θα σε καλύψουν και 2 6950 2gb με ανάλογες επιδόσεις (ειδικά αν τις ξεκλειδώσεις σε 6970) και θα σου βγούν και φθηνότερα απο 2 GTX570.

Αυτές θα σου πρότεινα να πάρεις αν σκοπεύεις να παίζεις με 2 κάρτες και μάλιστα να αρχίσεις να ψάχνεις για reference. Κάποια καταστήματα πιθανολογείται ότι θα ξαναφέρουν HD6950 Reference κάρτες. :)

Για το internet ας απαντήσει κάποιος που κατέχει τα προγράμματα καθώς εγώ δεν είμαι φοιτητής και έχω conn-x τα τελευταία έτη. :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οπότε,

1. Τα ηχεία της dell που προσαρμόζονται στην οθόνη δεν βγάζουν ποιοτικό ήχο.

Για ποιοτικό ήχο σε μουσική, ταινίες, παιχνίδια προτείνω να πάς σε καλά 2,1 ηχεία και όχι 5,1, όπως αυτά:

EDIFIER S530

ή κάποια πιο φθηνά όπως αυτά:

EDIFIER S330

ή αυτά:

Harman Kardon Soundsticks III

Δεν χρειάζεται να πάρεις ξεχωριστή φθηνιάρικη κάρτα ήχου, η ενσωματωμένη της μητρικής που θα πάρεις θα σε καλύψει μια χαρά.

2. Aναλόγως πώς είναι ο χώρος σου και αν μπορείς να διαθέσεις επιπλέον χρήματα για tv. Και τα δύο είναι καλές λύσεις. Προσωπικά θα προτιμούσα ξεχωριστή tv αλλά αν ο χώρος σε περιορίζει ή σκοπεύεις να χρησιμοποιήσεις το tv tuner για εγγραφές προγραμμάτων ίσως είναι καλύτερα να πάς στο δεύτερο. Αν και πολλές νέες tv πέραν του ψηφιακού δέκτη mp4 και όλα τα καλούδια ψηφιακών συνδέσεων έχουν δυνατότητα εγγραφής και αναπαραγής μέσω της usb θύρας σε εξωτερικό σκληρό ή φλασάκι (PVR) υποστηρίζοντας σχεδόν όλα τα γνωστά format εικόνας και ήχου.

3. Με τόσα χρήματα που θα δώσεις για το tower μην τσιγγουνευτείς το ups. Μια φορά θα σου χρειαστεί οπότε καλύτερα να υπάρχει. Κάτι σε APC ή Eaton που να καλύπτει άνετα το σύστημά σου όπως:

APC Pro 1500VA LCD 230V ή Eaton Powerware 5110-1500VA

4. Αφού είσαι απο Σαλονίκη το vision είναι μονόδρομος φίλε μου.

5. Αν και κάτοχος του 800D αν ξαναγόραζα full tower κουτί θα κοίταγα και για αυτό:

SilverStone Raven RV02

Η τιμή του raven 02 στα multi είναι αρκετά χαμηλή που αποτελεί ευκαιρία.

Ο λόγος που θα το κοίταγα? Διότι αν σκοπεύεις να πάς σε custom υδρόψυξη τότε πάρε το 800D με κλειστά μάτια. Αν όχι το χαραμίζεις πιστεύω. Επίσης δεν είναι και το καλύτερο κουτί απο άποψη ψύξης στον χώρο που είναι οι κάρτες γραφικών, εξαιτίας του σχεδιασμού του. Οπότε εσύ που σκέφτεσαι και για sli ίσως έχεις θέμα. Αν θέλεις στο αναλύω αυτό περισσότερο. Κατα τα άλλα είναι πολύ ποιοτικό κουτί, με πολλά χαρακτηριστικά και πολύ ακριβό επίσης.

Μπορείς να δείς επίσης κάτι και σε midi όπως αυτά που είναι αξιόλογα κουτιά:

Silverstone raven 3

και

Corsair 600T ή το special edition

Aπο θέμα επεξεργαστή, μιας και δεν τίθεται θέμα χρημάτων και τον θέλεις και για προγράμματα πέρα απο games, πάς στον 2600K. Aν και ο 2500Κ θα σε καλύψει άνετα για όλα αυτά και θα γλυτώσεις και ~100€. Η απόφαση είναι δική σου.

Εννοείται όμως όποιον απο τους δύο και να πάρεις θα τον κλοκάρεις. Διαφορετικά είναι αμαρτία.

Kαι η gigabyte και η asus βγάζουν πολύ καλές μητρικές. Το ίδιο και η Asrock όπως αυτή για παράδειγμα που είναι πολύ φθηνότερη απο αυτές που κοιτάς:

Asrock Z68 Extreme4 Gen3 Απο κεί και πέρα, εφόσον επαναλαμβάνω δεν τίθεται θέμα χρημάτων, η Gigabyte που έβαλες είναι μια χαρά.

Μνήμη για την δουλειά που το θέλεις φτάνουν τα 8GB με το παραπάνω. Πάρε κάποιες με υψηλή συχνότητα και σφιχτούς χρονισμούς.

SSD στον crucial.

Για blueray drive τα lite-on είναι μια χαρά. Βασικά πάρε το πιο οικονομικό μεταξύ αυτών που παραθέτεις δεν πρόκειται να καταλάβεις διαφορά.

Λειτουργικό win7 x64 και καλύτερα τα αγγλικά εκτός και αν έχεις θέμα με την Αγγλική. Βέβαια ότι σε βολεύει.

Tροφοδοτικό πολύ καλό το cm 1000w pro gold αλλά δεν νομίζω ότι σου χρειάζεται και με αυτό μια χαρά θα είσαι:

Corsair Professional Series Gold AX850

Για ψύξη προτείνω να πάς σε έτοιμη υδρόψυξη και όχι αερόψυκτρα (ειδικά αν σκέφτεσαι για SLI)

Θα πάς ή στην Corsair H80 ή στην Corsair Η100

Τέλος για κάρτα γραφικών με βάση την οθόνη που έχεις (2560x1440) οι 2 x GTX570 θα σε καλύψουν άνετα και θα σου προσφέρουν καλύτερες επιδόσεις απο μια GTX580 ενώ θα στοιχίσουν φθηνότερα απο μια GTX590. Βέβαια το ίδιο άνετα θα σε καλύψουν και 2 6950 2gb με ανάλογες επιδόσεις (ειδικά αν τις ξεκλειδώσεις σε 6970) και θα σου βγούν και φθηνότερα απο 2 GTX570.

Αυτές θα σου πρότεινα να πάρεις αν σκοπεύεις να παίζεις με 2 κάρτες και μάλιστα να αρχίσεις να ψάχνεις για reference. Κάποια καταστήματα πιθανολογείται ότι θα ξαναφέρουν HD6950 Reference κάρτες.

Για το internet ας απαντήσει κάποιος που κατέχει τα προγράμματα καθώς εγώ δεν είμαι φοιτητής και έχω conn-x τα τελευταία έτη.

1. Ωραία , άρα όχι κάρτα ήχου.Τα edifier ηχεία που μου πρότεινες φαίνονται πολύ καλά (από ότι είδα από κριτικές + bass tests) , γιατί τα Harman Kardon Soundsticks III είναι μινιμαλιστικά δε χωρά αμφιβολία , αλλά κάτι με χαλάει ...Όσο για τα 5.1 μου τα πρότειναν κάτι φίλοι μου που ασχολούνται υποτίθεται με hardware περισσότερα από μένα και μάλιστα logitech z-906 (πλαστικούρα).Αγόρια τι να πεις ... (σεξιστικό σχόλιο :rolleyes: ).Πάντω θα πάω για 2.1 γιατί τα 5.1 είναι υπερεκτιμημένα ...Τώρα όσον αφορά τα ηχεία συνδέονται απευθείας με μητρική , τι γίνεται ? Γιατί όπως προανέφερα η οθόνη παρότι τρομερή σε κάθε άλλη περίπτωση , εδώ δεν ...

2.Τελικά δηλαδή εσύ θα πήγαινες για καινούρια tv ?

3. Οκ θα πάρω ups. Να διαλἐξω ένα από αυτά πού πρότεινες ?

4. Ναι το καταλαβαίνω γιατί είναι και τα μεταφορικά και η περίπτωση αντικατάστασης ... Αλλά πολλά παράπονα για την εξυπηρέτηση άκουσα για το vision studio.Άλλη λύση από Θεσσαλονική δεν υπάρχει με built to order , γιατί δε γνωρίζω ...

5.Δηλαδή να μην επιλέξω το 800d ακόμα και εάν δε φοβηθώ με το h80 ή h100 υδρόψυξη ? Το haf απορρίπτεται ? Έχεις δίκιο η ειδική έκδοση του 600t κουκλί B) , αλλά θα προτιμούσα full tower για μελλοντικό pc modding ... Για cases με ενδιαφέρει για πες παραπάνω ...

Από επεξεργαστές μήπως να περιμένω να βγουν οι bulldozers ? Πάντως i7 2600k hands off ! (το ξεροκέφαλο μου φταίει :mrgreen: )

Αν και είμαι άθεη , θα σκεφτώ σοβαρά το ζήτημα της ιστορίας αμαρτίας και θα το κλοκάρω :-D

Ωραία άρα μένω με gigabyte ... B) Ή μήπως msi ? Μπερδεύτηκα ... Όχι τελικά

gigabyte. :-D

SSD +1 +Φωνὠ για τον crucial , άκουσα όμως και ότι οι samsung είναι καλοί ...

Οκ lite on optical drive !

Όχι η αγγλική ἐκδοση μια χαρά είναι ... Και στον μακ αγγλικά έχω .. Γιατί λες όμως καλύτερα από ελληνικά ?

Τροφοδοτικό το κρατάω ...το 1000άρι γιατί ακούω ότι με τον καιρό εξασθενούν (σαν την τρίτη ηλικία -ρατσιστικό-σβἠστο :mad: )

Να μη φοβηθώ την υδρόψυξη ε ? Γιατί επαναλαμ´βανω στηις ψύκτρες είμαι πρωτάρα ... :whistle:

Δηλαδή οι 2 gtx 570 ξεπερνούν την 590 ? Ποια είναι εδώ η τελική σου πρόταση ? Βασικά , για τις ati ...να πω την αλήθεια δεν είμαι και πολύ φαν

Για το ίντερνετ οκ , θα περιμένω τους υπόλοιπους .Εσύ αρκετά βοήθησες :mrgreen:

Ξέρω ότι είναι το πιο ασήμαντο μέρος , αλλά με τα ποντικοπληκτρολόγια ? Άνετα στο χέρι και ξεκούραστα για πολλές ώρες (όχι βέβαια μπακατέλες , να είναι καλά)

Άρα να αρχίσω σιγά σιγά να τα μαζεύω σε σύστημα ...

Από εκεί και πέρα. Ρωτάς για ηχεία. Η απάντηση είναι ανάλογα πόσο ευαίσθητο αυτί έχεις.

Για το θέμα ψύξης. Μπορείς να πας και σε έτοιμο κιτ υδροψυξης πχ Η80 ή Η 100.

Για το θέμα κουτιού επειδή το εχω. Πέρα από τα πολλά και γνωστα θετικά του, αν δεν πας σε custom υδροψυξη μη το πάρεις. Αν πάλι έχεις φάει κόλλημα και το θες, ψαχνε και για ροδακια. Είναι ασήκωτο και δύσκολο στις όποιες μετακινήσεις. Επίσης επειδή σκέφτεσαι και τη λύση για 2 κάρτες γραφικών με το obsidian θα έχεις ένα θέματα με τις θερμοκρασίες στη μια κάρτα. Εχει μια είσοδο αέρα από κάτω και υπάρχει θεματακι, όχι μεγάλο αλλά υπάρχει.

Συνεπώς αν δεν σκέφτεσαι καν τη λύση της custom υδροψυξης ασε το 800D και δες το 600T.

android.png

Ευαίσθητο αυτί ... ναι έχω (βασικά τι εννοείς , έχει σχέση με την ισχύ του ήχου ? ) Να σας πω και τα είδη που ακούω για να μπορείτε να βγάλετε κι εσείς συμπέρασμα .. κατ´αρχάς δεν ακούω ντάμπαντούμπα (house, electronic , techno , trance , dj music etc) καταστάσεις ... Δεν το λέω για κανέναν άλλο λόγο -μην παρεξηγηθώ -εννοώ ότι τα δικά μου μπάσα δε χρειάζονται τέτοια αντοχή ...

Ακούω new age , έντεχνο , κλασική , latin (tangos , salsa , samba κλπ ναι δεν ακούω αμερικάνικα + ευρωπαϊκά νταμπαντούμπα ακούω μεξικάνικα -προδόθηκα-) , rock +rock ballads , oldies και ιταλική ποπ (ερωτικά :wub: )

Όσο για το κουτί χμμμ τι να κάνω τελικά ?

Επεξ/σία από aworldinagrainofsand
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1. Ωραία , άρα όχι κάρτα ήχου.Τα edifier ηχεία που μου πρότεινες φαίνονται πολύ καλά (θα τα ελέγξω) , γιατί τα Harman Kardon Soundsticks III είναι μινιμαλιστικά δε χωρά αμφιβολία , αλλά κάτι με χαλάει ...Όσο για τα 5.1 μου τα πρότειναν κάτι φίλοι μου που ασχολούνται υποτίθεται με hardware περισσότερα από μένα και μάλιστα logitech z-906 (πλαστικούρα).Αγόρια τι να πεις ... (σεξιστικό σχόλιο :rolleyes: ).Πάντω θα πάω για 2.1 γιατί τα 5.1 είναι υπερεκτιμημένα ...Τώρα όσον αφορά τα ηχεία συνδέονται απευθείας με μητρική , τι γίνεται ? Γιατί όπως προανέφερα η οθόνη παρότι τρομερή σε κάθε άλλη περίπτωση , εδώ δεν ...

Δεν χρειάζεται να πάρεις σύστημα 5,1. Ειδικά για μουσική. Τα edifier s530 είναι πολύ καλά ηχεία. Τα harman τα έχω και είμαι ευχαριστημένος απο τον ήχο τους, όμως η έλειψη των συνδέσεων και του panel που διαθέτουν τα s530 είναι μεγάλο μείον για τα harman. Tα edifier τα συνδέεις απευθείας στην μητρική, είτε μέσω οπτικής ίνας (optical) στην αντίστοιχη θύρα της μητρικής (spdif), είτε με τα καρφιά Rca-Coaxial-Stereo jack στις αντίστοιχου χρώματος υποδοχές της μητρικής.

2.Τελικά δηλαδή εσύ θα πήγαινες για καινούρια tv ?

Δεν είπα ακριβώς αυτό, είπα ανάλογα τι σε βολεύει εσένα, η τσέπη σου και ο χώρος σου.

Για παραδείγμα, εγώ στο desk μου έχω μια u2311 και ένα tv-monitor 23" το οποίο το δουλεύω ώς επί το πλείστον σαν tv. Τα monitor όμως είναι μικρότερης διαγωνίου και φυσικά διαστάσεων και με βολεύουν στο γραφείο στο μισό με ένα μέτρο. Επίσης δεν ήθελα να έχω Tv-monitor αποκλειστικά για χρήση υπολογιστή, αλλά ένα καλό panel να μπορώ να κάθομαι με τις ώρες. Αν είχα θέμα χώρου (και δεν έβρισκα την tv σε τιμή ευκαιρίας) πιθανόν να έβαζα κάρτα τηλεόρασης στο pc. Επίσης αν δεν είχες παρει την u2711 :wub: θα μπορούσες να κοιτάξεις για ένα καλό tv - monitor ή μια καλή tv για να την χρησιμοποιείς και για τα δύο κατα το δοκούν. Δεν θα είχες όμως και την ανάλυση της u2711.

Απο οικονομικής άποψης συμφέρει η κάρτα τηλεόρασης πάντως.

3. Οκ θα πάρω ups. Να διαλἐξω ένα από αυτά πού πρότεινες ?

Tα APC θεωρούνται τα καλύτερα. Και οι δύο μάρκες είναι αξιόπιστες και απο τις καλύτερες στα ups. Βέβαια η σειρά back-ups της APC δεν είναι η καλύτερη όπως η σειρά smart αλλά κοστίζει περίπου και τα μισά χρήματα. Τα 1500va (~900W) σε καλύπτουν με το παραπάνω για το σύστημα που σκέφτεσαι να φτιάξεις. Υπόψη ότι οι μπαταρίες τους στοιχίζουν ακριβά και έχουν 2 έτη εγγύησης on site όπως και το ups. Αν αποφασίσεις να αγοράσεις λοιπόν έχε υπόψη σου και για extended warranties 1 year ή 3 years με κάποια χρήματα επιπλέον καθώς μετά τα 2 έτη εγγύσης on site αν σου παθει κάτι η μπαταρία ή το ups βάφτο μπλέ. Για ένα καλό ups πάντως θα χρειαστείς πάνω απο 200€.

4. Ναι το καταλαβαίνω γιατί είναι και τα μεταφορικά και η περίπτωση αντικατάστασης ... Αλλά πολλά παράπονα για την εξυπηρέτηση άκουσα για το vision studio.Άλλη λύση από Θεσσαλονική δεν υπάρχει με built to order , γιατί δε γνωρίζω ...

Kαι εγώ είχα θεματάκι αρκετής καθυστέρησης σε παραγγελία μιας κάρτας γραφικών και η συνεργασία μας διεκόπη πρίν καν αρχίσει. Όμως ίσως να ήταν τυχαίο γεγονός + η υπερβολική ζήτηση που είχε η εν λόγω κάρτα. Πάραυτα υπάρχουν αρκετοί ικανοποιημένοι χρήστες, διαθέτουν ποικιλία και οι τιμές τους είναι χαμηλες σε πολλά προιόντα. Αν ήσουν απο Αθήνα θα σου πρότεινα χαλαρά το κατάστημα απο το οποίο πήρες την οθόνη σου. Το έχω ξεχωρίσει απο τα υπόλοιπα και αυτό δεν αποτελεί διαφήμιση αλλά προσωπική εμπειρία.

5.Δηλαδή να μην επιλέξω το 800d ακόμα και εάν δε φοβηθώ με το h80 ή h100 υδρόψυξη ? Το haf απορρίπτεται ? Έχεις δίκιο η ειδική έκδοση του 600t κουκλί B) , αλλά θα προτιμούσα full tower για μελλοντικό pc modding ... Για cases με ενδιαφέρει για πες παραπάνω ...

Δεν είπα να μην πάρεις το 800D απλά σου είπαμε και οι δυο μας καλύτερα να κοιτάξεις κάποιο άλλο, αν δεν σκοπεύεις να ασχοληθείς με custom υδρόψυξη και σκέφτεσαι να κάνεις sli. Είχα 2 6950 στο κουτί και εβλεπα ότι υπήρχε κάποιος περιορισμός στο o/c με αύξηση ρεύματος λόγω έλλειψης επαρκούς ψύξης. Τώρα αναφέροντας το case modding με μπερδεύεις, τι εννοείς ακριβώς? στο case modding περιλαμβάνεται και η υδρόψυξη. Για κουτιά μπορώ να γράφω με τις ώρες αλλά δεν έχω πολύ χρόνο.

Εφόσον θέλεις οπωσδήποτε full tower για modding δες εκτός του 800D και του Raven 02 που λίνκαρα το Silverstone TJ07 και κάποια full tower της lian li όπως τα PC-A71F ή το PC-A70F τα οποία είναι εξ ολοκλήρου απο αλουμίνιο και η χαρά του modder. Τελευταίο το HAF-X (το οποίο προσωπικά ΔΕΝ με τίποτα, μιας και είναι πλαστικούρα και ουδεμία σχέση έχει η κατασκευή του με την κατασκευή των Lian Li του 800D και των silverstone, κυρίως του TJ07, γνώμη μου πάντα έτσι... για να μην παρεξηγηθώ.)

Από επεξεργαστές μήπως να περιμένω να βγουν οι bulldozers ? Πάντως i7 2600k hands off ! (το ξεροκέφαλο μου φταίει :mrgreen: )

Αν και είμαι άθεη , θα σκεφτώ σοβαρά το ζήτημα της ιστορίας αμαρτίας και θα το κλοκάρω

Ωραία άρα μένω με gigabyte ... B) Ή μήπως msi ? Μπερδεύτηκα ... Όχι τελικά

gigabyte.

Δεν είναι λάθος να περιμένεις για τους bulls κάθε άλλο μάλιστα. Αφού πρόκειται να ξοδέψεις ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό, περίμενε λίγο καιρό ακόμα να δείς reviews για να έχεις μια καλύτερη άποψη στο που θα κινηθείς. Όσο αφορά τον 2600k δεν χρειάζεται να πώ παραπάνω, τό ίδιο ισχύει και για την ud7. Eίναι top στην παρούσα φάση. Εφόσον τα διαθέτεις ... τρείς χαρούλες είναι όχι μία. [/

SSD +1 +Φωνὠ για τον crucial , άκουσα όμως και ότι οι samsung είναι καλοί ...

Crusial εγγύηση.

Οκ lite on optical drive !

Αν είναι το φθηνότερο απο τα υπόλοιπα, yeap!

Όχι η αγγλική ἐκδοση μια χαρά είναι ... Και στον μακ αγγλικά έχω .. Γιατί λες όμως καλύτερα από ελληνικά ?

Κάποιο λόγο θα χω. :P Ότι σε βολεύει βασικά καλύτερα.

Τροφοδοτικό το κρατάω ...το 1000άρι γιατί ακούω ότι με τον καιρό εξασθενούν (σαν την τρίτη ηλικία -ρατσιστικό-σβἠστο :mad: )

Να μη φοβηθώ την υδρόψυξη ε ? Γιατί επαναλαμ´βανω στηις ψύκτρες είμαι πρωτάρα ... :whistle:

Δηλαδή οι 2 gtx 570 ξεπερνούν την 590 ? Ποια είναι εδώ η τελική σου πρόταση ? Βασικά , για τις ati ...να πω την αλήθεια δεν είμαι και πολύ φαν

Tροφοδοτικό αν επιμένεις, πάσο πάρε το 1000άρι Gold, τούμπανο είναι.

Όμως ξαναλέω το AX850 είναι τούμπανο επίσης και σου φτάνει. Όσο αφορά την εξασθένηση των επιδόσεων με τον καιρό :shifty: ... όχι σε τέτοιου επιπέδου psu. Άλλωστε 5 έτη εγγύηση έχουν μέχρι τότε...

Nα μην φοβηθείς τις έτοιμες λύσεις υδρόψυξης H80 & H100 της corsair. Είναι πολύ αξιόπιστες, βολικές και προσφέρουν πολύ καλές επιδόσεις εφάμιλλες των top αεροψυκτρων όπως είναι η D14 της Noctua. (Η οποία είναι και άσχημη και γκουμούτσα.)

Όσο αφορά την κάρτα. Οι 2 GTX570 σε sli έχουν καλύτερες επιδόσεις απο την GTX590 (που στην ουσία είναι 2 πυρήνες GTX580 με αρκετά χαμηλωμένα ρολόγια). Αυτό φυσικά ισχύει στα παιχνίδια που λειτουργεί το sli και σκαλάρουν οι κάρτες κανονικά διότι σε αντίθετη περίπτωση δεν λειτουργει η μια απο τις δύο κάρτες και το παιχνίδι τρέχει με την μία. Το ίδιο συμβαίνει όμως σε αυτή την περίπτωση και στην GTX590, σε παιχνίδια που δεν δουλεύει το sli περιορίζεσαι στον ένα πυρήνα της underclocked GTX580. Με λίγα λόγια στις ελάχιστες αυτές περιπτώσεις παιχνιδιών είναι μία ή άλλη, μία GTX570 έναντι μιας underclocked GTX580. Άρα τι συμφέρει να αγοράσεις? Μια GTX590 που κοστίζει 700€ ή 2 GTX570 που κοστίζουν 580-600€ και αποδίδουν κατα κύριο λόγο καλύτερα στα περισσότερα games?

Tέλος αναφορικά με τις Ati κακώς που δεν τις έχεις σε υπόληψη. Eίναι πολύ καλές κάρτες, κλοκάρουν καλά, έχουν αντίστοιχες επιδόσεις με τις gtx570, ειδικά αν τις ξεκλειδώσεις ανεβαίνεις αρκετά, είναι δροσερές και φυσικά value for money αφού είναι πιο φθηνές. 2 6950 θα σε καλύψουν άνετα στην ανάλυση της οθόνης σου και έχουν κόστος περί τα 470 - 480€ και οι δύο.

Για το ίντερνετ οκ , θα περιμένω τους υπόλοιπους .Εσύ αρκετά βοήθησες

Ξέρω ότι είναι το πιο ασήμαντο μέρος , αλλά με τα ποντικοπληκτρολόγια ? Άνετα στο χέρι και ξεκούραστα για πολλές ώρες (όχι βέβαια μπακατέλες , να είναι καλά)

χμμ το πιο δύσκολο κομμάτι είναι αυτό. Η επιλογή πληκτρολογίου. Κατ εμέ κοίταξε για slim πληκτρολόγιο full διαστάσεων με πλήκτρα low profile όπως είναι των laptops και του keyboard της apple που χρησιμοποιεί ο i-mac. Ενσύρματο φυσικά και όχι wireless.

Για mouse θα πρότεινα πάλι ενσύρματο (και όχι wireless) και μάλιστα gaming για να αξιοποιηθεί το pc σου. Τόσα χρήματα για κάρτες και θα παίζεις με wireless mouse? Κοίτα το logitech G500.

Άρα να αρχίσω σιγά σιγά να τα μαζεύω σε σύστημα ...

Επεξ/σία από lionheart75
Δημοσ.

1. Ωραία , ἀρα πάμε για τα edifier , τα 730d διαφέρουν από τα 530 ? Τα lipsch pro media 2.1 καλά είναι (παρεπιπτόντως ...)?

2. Ωραία θα δω τι θα κάνω με αυτό το ζήτημα (δεν είναι και το πρωταρχικό) , μάλλον προς το tv tuner παίρνω κλἰση.

3. Έγινε άρα apc ups.

4. Ναι , για το msystems κι εγώ ακούω τα καλύτερα + προσωπική εμπειρία +τα παιδιά εξυπηρετικότατα από κάθε άποψη.Θα κάνω googleάρισμα μπας και βρω τίποτα εκτός vision studio. :fear:

5.Δίκιο έχεις για modding.Οκ βάλε δίπλα μελλοντική αναβάθμιση+modding.

Αναφορικά με το κουτί +1 silverstone , +1 pc-a70f.

Τροφοδοτικό και οπτικός οκ !

Καλά για τη γλώσσα !

Crucial done !

Οκ για ud7 + i7 2600k ! Λέω να περιμένω για bulldozers !

Άρα ψύξη h80 ή h100.

Τώρα για την κάρτα γραφικών ή sli 570 ή λέω να πάρω τώρα μία 580 και μελλοντικά ακόμη μία για sli ! Σκέφτομαι λάθος ? :rolleyes:

Ναι , για το ποντίκι και εγώ το g500 κοιτούσα (μες στο μυαλό μου είσαι :mrgreen: ) .όσο για το πληκτρολόγιο λες να πάω για ένα δεύτερο apple (εννοείται wired για μένα είναι αυτονόητο το καλώδιο για πληκτρολόγιο , γιατί έχω καεί με wireless -ούτε καλή θύρα usb εν είχε + η μπαταρία τελείωνε ταχύτατα (μιας και όλη την ημέρα δεν το έκλεινα) )

Δημοσ.

1. Ωραία , ἀρα πάμε για τα edifier , τα 730d διαφέρουν από τα 530 ? Τα lipsch pro media 2.1 καλά είναι (παρεπιπτόντως ...)?

edifier s730 είναι φυσικά καλύτερα απο τα s530 και 100€ ακριβότερα όμως. Και τα Klipsch pro media 2.1 είναι πολύ καλά επίσης αλλά δεν νομίζω ότι τα φέρνουν Ελλάδα. Πάντως όποιο απο τα τρία πάρεις θα είσαι ικανοποιημένη με τον ήχο δεν τίθεται θέμα. :)

2. Ωραία θα δω τι θα κάνω με αυτό το ζήτημα (δεν είναι και το πρωταρχικό) , μάλλον προς το tv tuner παίρνω κλἰση.

Ότι σε βολεύει. Για οικονομία και 2 σε 1 tv tuner.

3. Έγινε άρα apc ups.

Τα APC είναι τα πιο επώνυμα και ακριβότερα. Και τα eaton όμως είναι επώνυμα και αξιόπιστα.

Δώσε βάση στην επέκταση εγγύησης όποιο αποφασίσεις να πάρεις. Κρίμα να δώσεις τόσα χρήματα και να σου πάθει κάτι μετά την 2ετία και να αναγκάζεσαι να πληρώνεις ακριβά το service ή καινούργιο ups.

4. Ναι , για το msystems κι εγώ ακούω τα καλύτερα + προσωπική εμπειρία +τα παιδιά εξυπηρετικότατα από κάθε άποψη.Θα κάνω googleάρισμα μπας και βρω τίποτα εκτός vision studio. :fear:

Μια χαρά είναι το κατάστημα και κοντά σου. Άσε που αν χρειαστεί κάτι πετάγεσαι και συζητάς το πρόβλημά σου κατ ιδίαν. Άλλο να έχεις προσωπική επαφή και άλλο να μιλάς τηλεφωνικά. Άντε να εξηγήσεις κάποιες φορές. Χώρια του ότι μεσολαβούν ημέρες πήγαινε - έλα με μεταφορικές, οπότε αν καίγεσαι για κάτι θα πρέπει να περιμένεις... Δεν μιλάμε για ένα - δύο parts αλλά για σχεδόν ολόκληρο pc. Αν ήσουν απο Αθήνα άλλαζε το πράγμα.

5.Δίκιο έχεις για modding.Οκ βάλε δίπλα μελλοντική αναβάθμιση+modding.

Αναφορικά με το κουτί +1 silverstone , +1 pc-a70f.

Τροφοδοτικό και οπτικός οκ !

Καλά για τη γλώσσα !

Crucial done !

Οκ για ud7 + i7 2600k ! Λέω να περιμένω για bulldozers !

To ΤJ07 αν και τα έχει τα χρονάκια του είναι must κουτί ακόμα για τους modders. Για τα Lian Li τι να πω, πανάλαφρα, full αλουμίνιο και τρελό modding αν έχεις όρεξη και χρήματα. Δεν είναι τυχαίο που κάποιοι τα ονομάζουν Rols των κουτιών.

Περιμενε λίγες μέρες ακόμα να κυκλοφορήσουν και οι bulls όπως είπαμε και βλέπεις τι κάνεις.

Άρα ψύξη h80 ή h100.

Τώρα για την κάρτα γραφικών ή sli 570 ή λέω να πάρω τώρα μία 580 και μελλοντικά ακόμη μία για sli ! Σκέφτομαι λάθος ? :rolleyes:

Όχι δεν σκέφτεσαι λάθος, σωστά σκέφτεσαι και έτσι. Πήγαινε τώρα σε single GTX580 και αργότερα που θα έχεις τα χρήματα, θα έχει πέσει ίσως και η τιμή της ή βρείς κάποια GTX580 μεταχειρισμένη απο αγγελία σε χαμηλή τιμή, προσθέτεις και δεύτερη. Στην περίπτωση αυτή πάρε το 1000w gold.

Ναι , για το ποντίκι και εγώ το g500 κοιτούσα (μες στο μυαλό μου είσαι :mrgreen: ) .όσο για το πληκτρολόγιο λες να πάω για ένα δεύτερο apple (εννοείται wired για μένα είναι αυτονόητο το καλώδιο για πληκτρολόγιο , γιατί έχω καεί με wireless -ούτε καλή θύρα usb εν είχε + η μπαταρία τελείωνε ταχύτατα (μιας και όλη την ημέρα δεν το έκλεινα) )

Για ποντίκι προτείνω G500, άλλωστε το έχω και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Επίσης η logitech έχει υποδειγματικό after sales support, αν σου πάθει κάτι εντός εγγύησης στο αλλάζουν με καινούργιο. Εγγύηση 3 έτη. Όταν το αγοράσεις κάντο και ένα register στο site της logitech.

Για πληκτρολόγιο προτείνω να δείς το παρακάτω που πληρεί τα χαρακτηριστικά και έχει και ένα όμορφο λευκό φωτισμό στα πλήκτρα:

LOGITECH ILLUMINATED KEYBOARD WIRED

3 έτη και αυτό, αν το αγοράσεις κάντο register επίσης.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1.Ναι , για τα klipsch βρήκα μαγαζί στο εσωτερικό , αλλά δεν ξέρω αν είναι αξιόπιστο , άρα πάμε για ένα από τα 2 edifier. :mrgreen:

2.Έγινε

3.Οκ

4. Ναι δυστυχώς τα κακά της επαρχίας+συμπρωτεύουσας ... Μάλλον από αυτό θα το στήσω ... :whistle:

5.Ωραία για κουτί θα δω ένα από αυτά .

Περιμένω , έτσι κι αλλιώς μόλις γραφτώ στη σχολή , περνώ και από το κατάστημα μετά για να συνεννοηθώ ... :rolleyes:

Ωραία , άρα προς το παρόν gtx 580 ...

Ποντίκι g500 +1

Χαριτωμένο το πληκτρολόγιο (και ομορφούλικο :wub: )

Τώρα θα κάνω με αυτά που είπαμε σε λίγο ένα πρότυπο και θα το προσθέσω για να το δείτε ... B)

Να το (αυτό το τμήμα πληρώνουν οι γονείς)

http://imageshack.us/photo/my-images/199/screenshot20110903at122.png/

Πώς το βρίσκετε ολοκληρωμένο ?

Σε κάνα δίμηνο Ups και ηχεία βάζω από το χαρτζιλίκι γιαγιάδων κλπ (που τα έχω ήδη , πηγαίνοντας σε κοντινό κατάστημα για να μη δίνω και αναφορά για τα πάντα)

Αααα μήπως για case (όχι ότι με χαλάει το silverstone) να δω κάνα cosmos or thermal take level 10 gt (που έχει και θύρα usb 3) ή μπα ?

Επεξ/σία από aworldinagrainofsand
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελική σύνθεση (που μου έρχεται---visionstudio) :wub:

Cpu Cooler Corsair Hydro H100 CWCH100 for Intel and AMD Socket 775 / 1155 / 1156 / 1366 / 2011 / AM2 / AM3

Intel Core i7 2600K 3.4 GHz Quad Core Socket 1155 95W Box (BX80623I72600K)

G.Skill Sniper 8GB DDR3 Non ECC CL7 1600MHz (F3-12800CL7D-8GBSR) (Kit 2 x 4096)

Logitech Keyboard Wired Illuminated USB En Black

Logitech mouse Wired laser G500 USB Grey Retail

Gigabyte Socket 1155 GA-Z68XP-UD5 (B3) GLan Audio Raid

Crucial 128GB M4 CT128M4SSD2 Solid State Drive SATA SSD 2.5''

Corsair Power Supply 1050W ATX 24 pin HX CMPSU-1050HXEU Active-PFC Retail

Western Digital 2TB Caviar Black WD2002FAEX SATA III 7200rpm 64MB

Lite On Blu-Ray iHBS212 Dual Layer Lightscribe SATA Black Retail

Silverstone Raven RV02 SST-RV02B-W Full Tower no PSU Black

ATI Radeon HD6990 4GB DDR5 PCI-E DVI Quad Mini-DP (Sapphire) (21193-00-40G)

Ευχαριστώ και τα παιδιά για τις συμβουλές τους ... Α παρεπιπτόντως πώς σας φαίνεται ? :whistle:

Το λειτουργικό το έχω παραγγείλει ξεχωριστά :rolleyes:

Ups+ ηχεία στα μέσα τον ερχόμενο μήνα ! :devil:

Όσο για γραμμή conn-x 24άρα φοιτητικό ! B)

Το μόνο που μετανιώνω είναι ότι πήρα το raven 02 που δεν έχει θύρα usb 3.Αλλά στο μέλλον βλέπουμε ! :-D

Δημοσ.

Μία σημείωση. Τα S530 δεν έχουν ψηφιακές εισόδους, τα S530D είναι αυτά που έχουν(όπως έχουν και διαφορά στη τιμή περίπου στα 70€). Πάντως ο ήχος είναι καταπληκτικός και έχω τα S530 (χωρίς να ξέρω αν θα υπήρχε σημαντική διαφορά αν συνδέονταν ψηφιακά). Πάντως για 5.1 τα S550 δε είναι πλαστικούρα, είναι ακριβά όμως. Αν θέλεις κοίτα το θέμα που άνοιξα όταν ήταν να επιλέξω εγώ ηχεία, τα παιδιά είναι κατατοπιστικότατα.

Δημοσ.

Επειδή σε παίρνει στα ντόλαρζ θα σου έλεγα να πας για 16 μνήμη.. Να χεις τον αέρα σου βρε αδερφέ!

Επίσης απο τη στιγμή που σε ενδιαφέρουν (επαγγελματικα απ οτι κατάλαβα??) οι εφαρμογές αυτές θα έλεγα να πας σε nvidia..

---edit---

και προφανώς μπορείς να με αγνοήσεις γιατι τώρα είδα οτι το χεις παραγγείλει.. :)

Δημοσ.

Μπορεις να ρωτησεις τους γονεις σου αν μπορουν να με υιοθετησουν??? :mrgreen: Πες τους εχω περασει Πολιτικος Μηχανικος στο Ε.Μ.Π(τσ τσ ψωνιο B) ).Αν γινεται να μου παρουν και μενα ενα τετοιο pc.Πλακα κανω μωρε ενταξει και γω με τα 1200 που ακουμπησαν για τηλεοραση-οθονη μια χαρα ευχαριστημενος ειμαι.Παντως σου συνιστω ανεπιφυλακτα τα edifier s730 τα οποια ειναι αλλου και τα ζαχαρωνω 4 μηνες τωρα.Βεβαια αν τα παρεις θα τα συνδεσεις με οπτικη ινα και οχι κανονικα γιατι ειναι αμαρτια.Βεβαια αν βρεις απο εξω τα s750 ακομα καλυτερα.Και εγω μονος θα παω να τα παρω γιατι αν πω στην μανα μου οτι θα παρω 280 Ε ηχεια θα με διωξει απο το σπιτι :-( .Αντε να το χαρεις το pc και περιμενουμε εντυπωσεις.

Δημοσ.

Μία σημείωση. Τα S530 δεν έχουν ψηφιακές εισόδους, τα S530D είναι αυτά που έχουν(όπως έχουν και διαφορά στη τιμή περίπου στα 70€). Πάντως ο ήχος είναι καταπληκτικός και έχω τα S530 (χωρίς να ξέρω αν θα υπήρχε σημαντική διαφορά αν συνδέονταν ψηφιακά). Πάντως για 5.1 τα S550 δε είναι πλαστικούρα, είναι ακριβά όμως. Αν θέλεις κοίτα το θέμα που άνοιξα όταν ήταν να επιλέξω εγώ ηχεία, τα παιδιά είναι κατατοπιστικότατα.

Ωραία ευχαριστώ !

και προφανώς μπορείς να με αγνοήσεις γιατι τώρα είδα οτι το χεις παραγγείλει.. :)

Δυστυχώς δε μου τα είπες αυτά νωρίτερα , άλλωστε προς το παρόν και με την 8άρα βολεύομαι γιατί η 16άρα είναι λίγο overkill , αν είχα πάρει τον 980 θα διάλεγα τότε 12άρα για μνήμη (triple) .Α και νωρίς είναι ακόμα για επαγγελματική χρήση , απλώς είμαι λίγο keen on multimedia apps ! Αρχικά σκεφτόμουν κι εγώ τη gtx 580 3 gb ! Τελευταία στιγμή , άλλαξα γνώμη ! Silly me ! :confused:

Μπορεις να ρωτησεις τους γονεις σου αν μπορουν να με υιοθετησουν??? :mrgreen: Πες τους εχω περασει Πολιτικος Μηχανικος στο Ε.Μ.Π(τσ τσ ψωνιο B) ).Αν γινεται να μου παρουν και μενα ενα τετοιο pc.Πλακα κανω μωρε ενταξει και γω με τα 1200 που ακουμπησαν για τηλεοραση-οθονη μια χαρα ευχαριστημενος ειμαι.Παντως σου συνιστω ανεπιφυλακτα τα edifier s730 τα οποια ειναι αλλου και τα ζαχαρωνω 4 μηνες τωρα.Βεβαια αν τα παρεις θα τα συνδεσεις με οπτικη ινα και οχι κανονικα γιατι ειναι αμαρτια.Βεβαια αν βρεις απο εξω τα s750 ακομα καλυτερα.Και εγω μονος θα παω να τα παρω γιατι αν πω στην μανα μου οτι θα παρω 280 Ε ηχεια θα με διωξει απο το σπιτι :-( .Αντε να το χαρεις το pc και περιμενουμε εντυπωσεις.

Χαχα θα τους πω γιατί είμαι και μοναχοπαίδι , να έχω κι ένα αδελφάκι :lol:

Κι εγώ τα s730 :wub: Οπτική ίνα που μου προτείνατε πού μπορώ να βρω ?

χαχα κι εγώ θέλω ακόμη εκτός από ηχεία , webcam , σκληρό , ups , ψείρες in ear , καλή φωτογραφική (canon :wub: ) , πολυμηχάνημα ... Αλλά αυτά από το νέο έτος γιατί για να τους πείσω για το πισί πέρασαν 3 μήνες ! B) Βέβαια , εγώ δεν πληρώνω νοίκι γιατί μένω σε διάρι της οικογένειας , για αυτό και τους έπεισα για το πισί !

Ευχαριστώ και μόλις το πάρω -και έρθει και το conn-x με το καλό- θα μοιραστώ το πώς τρέχει κλπ ! Σας ευχαριστώ όλους για άλλη μια φορά για τη βοήθεια και τις συμβουλές ! :D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κοιτα οπτικη ινα μπορεις να βρεις παντου plaisio,e-shop το κακο ειναι οτι επειδη εκει ειναι λιγο ασχετοι δν θα ξερουν να σε βοηθησουν παραπανω.Οποτε η ψαξτο λιγο μονη σου (google) η πηγαινε σε ενα καταστημα που θα ξερουν.

Επεξ/σία από GoLdMaNn
Δημοσ.

Κοιτα οπτικη ινα μπορεις να βρεις παντου plaisio,e-shop το κακο ειναι οτι επειδη εκει ειναι λιγο ασχετη δν θα ξερουν να σε βοηθησουν παραπανω.Οποτε η ψαξτο λιγο μονη σου (google) η πηγαινε σε ενα καταστημα που θα ξερουν.

Οκ θα googleάρω αν είναι λίγο πρώτα :-D , άσε μη το συζητάς εδώ τους ζήτησα mini dvi to dvi και ψάχνονταν δέκα ώρες να βρουν τι τους είπα ! :rolleyes:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...