Προς το περιεχόμενο

Panasonic Lumix DMC-FS22, 159 ευρώ, Multirama

nukat

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι μπορεί η τιμή να είναι καλή (σε σχέση με άλλα μαγαζιά) αλλα η κάμερα δεν λέει πολλά... εντάξει για κάποιον που θέλει για φωτογραφίες κτλπ είναι οκ, εγώ που θέλω να πάρω μια lumix για να γράφω video απο κανα live μάλλον θα απογοητευτώ..

Δημοσ.

Η τιμή είναι μάλλον... η κανονική.

Έχει μεγάλο μέγιστο χρόνο έκθεσης 60" και οθόνη αφής, που είναι ιδιαίτερα χαρακτηριστικά για compact.

Το βίντεο είναι HD 720p και βρίσκετε

.

Φωτογραφίες από τη κάμερα και review εδώ.

Προτείνεται για όποιον αναζητά ιδιαίτερη φορητότητα για ταξίδια/εκδρομές κι ενδιαφέρεται συνάμα για νυχτερινή φωτογράφηση με τριποδάκι (εκεί θα «φάει» πολύ ακριβότερες compact).

Zoom οπτικό έχει 4Χ που είναι ΟΚ για λεπτή φορητή compact. Ένα μειονέκτημα που βλέπω είναι πως δε σε αφήνει να βάλεις οπτικό zoom τραβώντας βίντεο.

Δεν είναι όλες οι compact ίδιες, οι φωτογραφικές είναι προσανατολισμένες για κάποια χρήση και μερικές έχουν κάτι που δεν το έχουν άλλες. Άμα ψάχνεις super zoom θα πάρεις κάτι τελείως διαφορετικό, πχ στα ίδια χρήματα Fujifilm Finepix S3200 με 24Χ οπτικό (αλλά αυτή έχει κακή φορητότητα, δεν έχει touch, έχει μόνο 8sec για νυχτερινή φωτογράφιση). Αναλόγως τί ψάχνεις και πού δίνεις το ειδικό βάρος...

Δημοσ.

δεν ειπαμε οτι ειναι μουφα.ειπαμε οτι δεν ειναι προσφορα το -9 ευρω.

επισης θα ειχε πλακα το αποτελεσμα αν εβγαζε νυχτερινο βιντεο...

Δημοσ.

Ούτε εγώ έγραψα πως είναι προσφορά (κυρίως απάντησα σε κάποιες λεπτομέρειες που τέθηκαν), ούτε καν βλέπω -9, κανονική τιμή βλέπω. Τα -9 τα πετυχαίνεις για πλάκα σε οποιοδήποτε κατάστημα με τέτοια είδη. Τα -30 τα λέμε προσφορά, βεβαίως.

Νυχτερινό βίντεο δε πολυπαίζει σε φωτογραφικές, δε νομίζω να δεις πολλά (δεν ενισχύουν πολύ το φωτισμό).

Νυχτερινή φωτογράφηση παίζει με τρίποδο, εννοείται.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...