tonyk4444 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 καλησπερα και καλο μηνα, εχω εναν υπολογιστη με windows xp σε ενα γραφειο για να κοβει παραγγελιες, αποδειξεις, κ.τ.λ. θελω σε αυτο τον υπολογιστη να κοψω την προσβαση σε εφαρμογες ιντερνετ οπως mozilla, IE, chrome, msn, κ.τ.λ, αλλα οταν θελω να μπορω να τις ανοιγω και να μου ζηταει κωδικο. Γνωρισετε καποιον τροπο με καποια εφαρμογη, firewall η καποιο antivirus Ισως που να μπορεσω να το κανω ? Ευχαριστω πολυ
rafail1994 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Το pc συνδέεται σε κάποιον server ; Εάν όχι βγαλτον από το internet
tonyk4444 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Οχι ο υπολογιστης δεν συνδεεται σε καποιον server. θελω να ομως να υπαρχει προσβαση στο ιντερνετ γιατι λειτουργουν καμερες ασφαλειας, παρακολουθηση απομακρυσμενα, κ.τ.λ. θελω καποιες εφαρμογες οταν τις ανοιγω να μου ζηταει κωδικο αλλιως να μην ανοιγουν.
hawkpilot Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Χρειάζεσαι κάτι σαν αυτό. Στη θέση σου όμως θα ήμουν πολύ επιφυλακτικός γιατί εφαρμογές που έχουν ψηφιακό πιστοποιητικό μπορεί να μην αντιδράσουν όμορφα σε τέτοιου τύπου πειράγματα.
tonyk4444 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Χρειάζεσαι κάτι σαν αυτό. Στη θέση σου όμως θα ήμουν πολύ επιφυλακτικός γιατί εφαρμογές που έχουν ψηφιακό πιστοποιητικό μπορεί να μην αντιδράσουν όμορφα σε τέτοιου τύπου πειράγματα. Στον υπολογιστή αυτό κάθεται ένας υπάλληλος. Τώρα τελευταία μπαίνει συνέχεια στο ίντερνετ σε msn, facebook, κ.τ.λ. και παραμελεί την δουλειά του. Θέλω να το αποτρέψω αυτό, γι' αυτό και θέλω να του κλειδώσω κάποιες εφαρμογές. Με κάποιο firewall θα μπορέσω να το κάνω ; θα είναι πιο ασφαλές έτσι ;
accipio Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Αν έχει ο ρούτερ τη δυνατότητα, μπορείς μέσω αυτού να απαγορεύσεις το άνοιγμα συγκεκριμένων ιστοσελίδων. Όταν συνδέεσαι εσύ, θα πρέπει να ακυρώνεις τον περιορισμό πάλι μέσω των ρυθμίσεων του ρούτερ (λίγο σπαστικό βέβαια αυτό να το κάνεις κάθε φορά, αλλά ως λύση είναι πιστεύω πολύ καλή).
rod2003 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Μπορεις να κανεις αυτο που θες με ενα προγραμμα parental control. http://www.softpedia.com/get/Security/Security-Related/Child-Control.shtml
isay Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 καλησπερα και καλο μηνα, εχω εναν υπολογιστη με windows xp σε ενα γραφειο για να κοβει παραγγελιες, αποδειξεις, κ.τ.λ. θελω σε αυτο τον υπολογιστη να κοψω την προσβαση σε εφαρμογες ιντερνετ οπως mozilla, IE, chrome, msn, κ.τ.λ, αλλα οταν θελω να μπορω να τις ανοιγω και να μου ζηταει κωδικο. Γνωρισετε καποιον τροπο με καποια εφαρμογη, firewall η καποιο antivirus Ισως που να μπορεσω να το κανω ? Ευχαριστω πολυ Δοκιμασμένη λύση: Εγκατέστησε ΑΥΤΟ που ειναι δωρεάν και μπορεί να κόψει την πρόσβαση στο νετ ανεξάρτητα προγράμματος. Πρόσεχε μόνο μην ξεχάσεις τον δικό σου κωδικό γιατί ειναι τεράστιος μπελάς να τον παρακάμψεις.
tonyk4444 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δοκιμασμένη λύση: Εγκατέστησε ΑΥΤΟ που ειναι δωρεάν και μπορεί να κόψει την πρόσβαση στο νετ ανεξάρτητα προγράμματος. Πρόσεχε μόνο μην ξεχάσεις τον δικό σου κωδικό γιατί ειναι τεράστιος μπελάς να τον παρακάμψεις. Σ' ευχαριστώ πολύ. Φαίνεται καλή λύση γι' αυτό που θέλω. Μια ερώτηση : αν κάποιος ανοίξει τον task manager των windows και πάει να κλείσει το process (end task), τον αφήνουν τα windows να το κάνει ; γιατί αν ο υπάλληλος γνωρίζει να το κάνει αυτό, τότε θα είναι σαν να μην υπάρχει.
flik Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν θυμάμαι αν μπορεί να τερματιστεί η διαδικασία, αλλά και να τερματιστεί, πάλι είναι μπλοκαρισμένη η πρόσβαση. Πολύ καλο πρόγραμμα, και έχει και να μπλοκάρεις τη πρόσβαση με προγραμματισμένες ώρες.
tonyk4444 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δοκιμασμένη λύση: Εγκατέστησε ΑΥΤΟ που ειναι δωρεάν και μπορεί να κόψει την πρόσβαση στο νετ ανεξάρτητα προγράμματος. Πρόσεχε μόνο μην ξεχάσεις τον δικό σου κωδικό γιατί ειναι τεράστιος μπελάς να τον παρακάμψεις. το εβαλα και το δοκιμασα και δουλευει. πρεπει ομως καθε φορα να μπαινεις μεσα στις ρυθμισεις, και να απενεργοποιεις τα φιλτρα ωστε να μπορεσεις να μπεις εσυ κανονικα. βρηκα το winguard pro το οποιο κλεινει τα παντα με κωδικο. το δοκιμασα και δουλευει πολυ καλα. Ευχαριστω πολυ ολους για την βοηθεια .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.