Προς το περιεχόμενο

Νεες γραμμες οπτικης ινας ή κουραφεξαλα;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας!

θα το χω υπ' οψιν μου...

τωρα θα ξερω τι θα κανω οταν με παιρνουν τηλ. ή θα μου χτυπανε την πορτα... :P

Δημοσ.
Θα το γράψω και είμαι απόλυτος: Οι πωλητές της HOL και της Cosmoline που χτυπάνε πόρτες και παίρνουν τηλέφωνα θέλουν δυο πράγματα. Πρώτον καντήλια και δεύτερον κλείσιμο της πόρτας στη μούρη.

έτσι έτσι...

Κάπου παίζει και το άλλο το τοπικ (Περίεργη Επίσκεψη) χααχα... α ρε Hol αθάνατη! Εγώ τον είχα αρχίσει στο δούλεμα.. και μετά του κανα κύρηγμα. "Δεν είναι σωστό αυτό που κάνεις. Κοροιδεύεις τον κόσμο." (σοβαρός και τσι.. .λοολ)

Δημοσ.

έτσι έτσι...

Κάπου παίζει και το άλλο το τοπικ (Περίεργη Επίσκεψη) χααχα... α ρε Hol αθάνατη! Εγώ τον είχα αρχίσει στο δούλεμα.. και μετά του κανα κύρηγμα. "Δεν είναι σωστό αυτό που κάνεις. Κοροιδεύεις τον κόσμο." (σοβαρός και τσι.. .λοολ)

Λιγο θα τον νοιαξει.οκ θα φυγει απο εσενα και θαπαει στον επομενο και θα λεει τα ιδια προκειμενουν να βγαλει το προς το ζην.

Δημοσ.

δεν χρειαζεται να βρισεις.απλα ωραια και καλα.δεν ενδιαφερομαι γεια σας.

να πουμε και την αληθεια, δεν φταίνε οι πωλητες. απλα προσπαθουν να βγαλουν το ψωμι τους(και μην μου πειτε να μην το κάνουν). η hol έχει ευθύνη και δεν σεβεται τους μελλοντικους πελάτες της βάζοντας τη λέξη οπτικη ινα στο κειμενο των πωλητών της.

Δημοσ.

Οι πωλητές δεν φταίνε σε καμία περίπτωση, κάνουν την δουλειά τους όπως ειπες krypton, απλα αυτοί τρώνε συνήθως το βρήσιμο.

Η πολιτική της συγκεκριμένης εταιρίας και γενικά όποιος το κάνει αυτο ειναι το λίγοτερο απάραδεκτός αλλα θα δεί στο μέλλον τα αποτέλεσματα της κάθε πράξης του

Δημοσ.

να πουμε και την αληθεια, δεν φταίνε οι πωλητες. απλα προσπαθουν να βγαλουν το ψωμι τους(και μην μου πειτε να μην το κάνουν). η hol έχει ευθύνη και δεν σεβεται τους μελλοντικους πελάτες της βάζοντας τη λέξη οπτικη ινα στο κειμενο των πωλητών της.

να μην το κανουν.δεν θα εκανα μια δουλεια που θα κοροιδευα καθε μερα τον πελατη.η πολυ απλα δεν θα του ελεγα τοσα ψεμματα.οκ εχουμε αυτο το προγραμμα με αυτα .ταχυτητα θα εχετε πανω κατω την ιδια.οχι θα παιζετε 24 οτι και να γινει.ειναι ψεμματα εν γνωση τους.και η Hol φταιει που τους κανει σεμιναρια να λενε αυτα και δεν σεβεται τους πελατες και εν γνωση της ξερει οτι βαζεις τους πωλητες να λενε ψεμματα.και ο πωλητης που θελει να κανει την καλη και την ευκολη και κοροιδευει τον κοσμο.ξερω και πωλητες που δεν λενε αρλουμπες.που σου λενε πχ η γραμμη ειναι voip.αμα κοπει το ρευμα game over το τηλ.

Οι πωλητές δεν φταίνε σε καμία περίπτωση, κάνουν την δουλειά τους όπως ειπες krypton, απλα αυτοί τρώνε συνήθως το βρήσιμο.

Η πολιτική της συγκεκριμένης εταιρίας και γενικά όποιος το κάνει αυτο ειναι το λίγοτερο απάραδεκτός αλλα θα δεί στο μέλλον τα αποτέλεσματα της κάθε πράξης του

οχι και σε καμια περιπτωση.μπα δεν τρωνε το βρισιμο αυτοι.πολλες φορες αυτοι θα ενεργοποιησουν γραμμη και μετα game over εγιναν louides.το βρισιδι το μεγαλυτερο τις τρωει το support που πληρωνει τις βλακιες των πωλητων και γενικα τις βλακειες ολων και δεν φταιει σε κατι.

καλα ναι η πολιτικη ειναι απαραδεκτη.καλα που υπαρχουν τα forum και ελπιζω μαζι με την cosmoline να γινουν ρομπα και να μαθει ολος ο κοσμος αργα η γρηγορα τι γινεται.απλα αυτοι πονταρουν στον ανενημερωτο κοσμο δηλαδη ηλικιωμενους εργαζομενες μητερες η γυναικες που δεν ασχολουνται κτλ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...