Προς το περιεχόμενο

Νεες γραμμες οπτικης ινας ή κουραφεξαλα;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε ολους τους Insomniacs!

Σημερα περασε ενα κυριος που διαφημιζε τις νεες γραμμες της HOL και μου ζητησε τον αριθμο βρονχου του τηλεφωνου του σπιτιου μου...με την δικαιολογια να τσεκαρει εαν μπορουν να περασουν νεες γραμμες στον αριθμο μου...

Εγω τωρα ομως ειμαι σε μια αλλη εταιρια και ειμαι ευχαριστημενος...

Η ερωτηση μου ειναι η εξης: Οντως η HOL θα περασει οπτικες ινες στο λεκανοπεδιο της Αττικης ή αυτος απλα ηθελε να με φακελωσει( στην HOL) ;;;

Οποιος γνωριζει κατι ας απαντησει ..

Καθε απαντηση σας δεκτη...

Δημοσ.

Και να περάσει οπτικές ίνες που θα χρησιμοποιηθούν στο μέλλον για το internet πίστεψε με θα έχουμε φτάσει στου ολυμπιακούς αγώνες του 2020 και δεν αναφέρομαι στην hol μόνο αλλα γενικά οπότε μην σε απασχολεί αυτό :-D

Τώρα τι ακριβώς ήθελε αυτος ο κύριος δεν γνωρίζω πάντως εγώ αν ήμουν δεν θα του έδεινα καμια πληροφορία αν δεν μου εξηγήσει τι και πως υπεύθηνα και με χαρτί αλλιώς να απευθυνθέι στο ΟΤΕ η στην αλλη εταιρία γιατι και ετσι να ειναι δεν εισαι υποχρεωμένος να γνωρίζεις.

Δημοσ.

Δηλαδή η HOL έστειλε κάποιον στη γειτονιά να ρωτήσει αριθμούς βρόγχων, για να δει αν μπορεί να περάσει οπτικές ίνες; :devil:

Έτσι θα το διαπιστώσουν; (ρητορική ερώτηση)

Δημοσ.

κανεις δεν παιζει με οπτικες ινες.το vdsl θα παιξει εχουν μελλον.η Hol λεει παραμυθια για οπτικη και καφαο δικα της και διαφορα τετοια τα οποια δεν στεκουν και ουτε προκεται να στεκουν.παιζουν με τον χαλκο του οτε οπως ολοι δεν εχουν δικα τους καφαο ουτε κατι αλλο.

Δημοσ.

Ειχε ερθει και σε μενα ενας τυπας!Στην αρχη τοπαιζε οτι ειναι απο τον οτε.Και ρωταγε σχετικα με τον isp μου και αν ειμαι ευχαριστιμενος.Μετα απο λυγο μου ξεφουρνiσε πως θα μπορουσα με λυγοτερα χρηματα να βρισκομαι σε αλλο πακετο στην hol και με καλυτερη εξυπηρετηση.Του εκλησα την πορτα στα μουτρα :mad: Γιατι ειπε πως ειναι απο τον πΟΤΕ?? :devil:

ποσο χαμηλα εχει πεσει επιτελους η hol?

Δημοσ.

Ήθελα να ήξερα πιστεύει η HOL οτι τέτοιες τακτικές για να προσεγίσουν κόσμο ωφελούν την εταιρία ? <_<

Γιατί πλέον τα κρούσματα για να πάρει συνδρομητές όπως διαβάω ειναι παραπάνω απο αρκετά.

Δημοσ.

Σημερα περασε ενα κυριος που διαφημιζε τις νεες γραμμες της HOL και μου ζητησε τον αριθμο βρονχου του τηλεφωνου του σπιτιου μου...

Τον έδωσες; Τον σημείωσε κάπου; Αν ναι, μην παραξενευτείς αν σύντομα σου έρχεται λογαριασμός της HOL αντί για τον παροχό που έχεις τώρα. Να εισαι προετοιμασμένος για διαδικασίες και τσακωμούς για να επιστρέψεις εκεί που ήσουν.

Θα το γράψω και είμαι απόλυτος: Οι πωλητές της HOL και της Cosmoline που χτυπάνε πόρτες και παίρνουν τηλέφωνα θέλουν δυο πράγματα. Πρώτον καντήλια και δεύτερον κλείσιμο της πόρτας στη μούρη.

Δημοσ.

Ειχε ερθει και σε μενα ενας τυπας!Στην αρχη τοπαιζε οτι ειναι απο τον οτε.Και ρωταγε σχετικα με τον isp μου και αν ειμαι ευχαριστιμενος.Μετα απο λυγο μου ξεφουρνiσε πως θα μπορουσα με λυγοτερα χρηματα να βρισκομαι σε αλλο πακετο στην hol και με καλυτερη εξυπηρετηση.Του εκλησα την πορτα στα μουτρα :mad: Γιατι ειπε πως ειναι απο τον πΟΤΕ?? :devil:

ποσο χαμηλα εχει πεσει επιτελους η hol?

πολυ χαμηλα.ειπε οτι ειναι απο τον οτε για να μην του κλεισεις την πορτα στην μουρη.εκει ειναι να τους πεις οκ δωσε μου το ονομα σου να ξερω που θακανω μυνηση περα απο την Hol.ελεος το εχουν παραμαμησει.και απλα πονταρουν οτι στους 10 ο ενας θα την πατησει.και σιγα την καλυτερη εξυπηρετηση.ε ρε δεν μπορουν να ερθουν και σε μενα.

Ήθελα να ήξερα πιστεύει η HOL οτι τέτοιες τακτικές για να προσεγίσουν κόσμο ωφελούν την εταιρία ?

Δημοσ.

Ε δεν νομίζω να του έρθει λογαριασμός σπίτι μόνο και μόνο δίνοντας το τηλέφωνό του.Μην είμαστε υπερβολικοί.

Πρέπει να υπογράψεις σύμβαση.Δεν γίνονται έτσι αυτά τα πράγματα

Δημοσ.

τωρα να υπογραψουν ψευτικα δεν τους παιρνει.τωρα βεβαια απο το τηλ πως παιρνουν πελατες ενω ο πελατης δεν υπογραφει δεν ξερω.και εκει κανονικα πρεπει να του στειλεις το συμβολαιο με courrier για να το υπογραψει.

Δημοσ.

Γεια σε ολους τους Insomniacs!

Σημερα περασε ενα κυριος που διαφημιζε τις νεες γραμμες της HOL και μου ζητησε τον αριθμο βρονχου του τηλεφωνου του σπιτιου μου...με την δικαιολογια να τσεκαρει εαν μπορουν να περασουν νεες γραμμες στον αριθμο μου...

Εγω τωρα ομως ειμαι σε μια αλλη εταιρια και ειμαι ευχαριστημενος...

Η ερωτηση μου ειναι η εξης: Οντως η HOL θα περασει οπτικες ινες στο λεκανοπεδιο της Αττικης ή αυτος απλα ηθελε να με φακελωσει( στην HOL) ;;;

Οποιος γνωριζει κατι ας απαντησει ..

Καθε απαντηση σας δεκτη...

Μπούρδες

Δημοσ.

η λεξη μπουρδες ειναι λιγο.η οπτικη θα εχει νοημα για vdsl και ακομα αυτο το σεναριο εχει πολυ μελλον τι θα γινει με το vdsl του οτε και τελικα πως θα δωσουν και οι εναλλακτικοι vdsl.

Δημοσ.

Κι εγώ το ίδιο πιστεύω.Τρίχες κατσαρές μπορεί να περάσουν.Οπτικές ίνες όχι :lol:

το μεγαλυτερο δικτυο οπτικων ειναι στην ελλαδα.αυτο που δεν λενε ειναι οτι το δικτυο αυτο δεν ειναι για τον πελατη αλλα για τον κορμο του δικτυου.τα ζωα.marketing tricks.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...