Προς το περιεχόμενο

Είναι tablet; Είναι smartphone; Όχι, είναι το Samsung Galaxy Note! (video)

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Ξανατονίζω γιατί μάλον δεν λες να κατανοήσεις οτι η παραπάνω άποψη είναι προσωπική.Και επειδή ούτε εσύ την κατάλαβες γι'αυτό σε ξαναπαραπέμπω στην προηγούμενη σελίδα που συνεχίζεις να μην τη διαβάζεις και που εξηγώ οτι είναι προσωπική άποψη.

Και γενικότερα να γνωρίζεις από εδώ και στο εξής πως οτιδήποτε γράφω είναι προσωπική μου άποψη όπως άλλωστε και όλων όσων γράφουν γενικότερα στα forum.

Οπότε πριν με βάλεις να σκεφτώ τα όσα είπες, ξαναδιάβασε εσύ αυτά που έγραψα και που προφανώς αγνοείς επιδεικτικά.

Σαφώς και είναι δική σου άποψη. Εμείς γράφουμε, τις δικές μας απόψεις γράφουμε.

Απλά μου θύμισε το Post σου ένα παλικάρι που έγραφε στο iPhone 4, ο οποίος μας είχε ταράξει με τις φιλοσοφίες του για το αν πρέπει η αν είναι χρήσιμο να έχουμε τέτοιες συσκευές σε στυλ, να ζει κανείς ή να μη ζει...

Άμα έχεις κινητό με μεγάλη οθόνη για 1-2 μήνες μετά δεν σου φαίνεται άλλο μεγάλο, σου φαίνονται τα άλλα μικρά.

Έτσι ακριβώς. Αυτό ισχύει και με TVs, monitors, κλπ...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σαφώς και είναι δική σου άποψη. Εμείς γράφουμε, τις δικές μας απόψεις γράφουμε.

Απλά μου θύμισε το Post σου ένα παλικάρι που έγραφε στο iPhone 4, ο οποίος μας είχε ταράξει με τις φιλοσοφίες του για το αν πρέπει η αν είναι χρήσιμο να έχουμε τέτοιες συσκευές σε στυλ, να ζει κανείς ή να μη ζει...

Εαν σου θυμίζουν το παλικάρι και δεν σου αρέσουν οι απόψεις μου απλά να τις προσπερνάς και να διαβάζεις το επόμενο post.Δυστυχώς δεν μπορώ να βάζω spoiler στα γραφόμενά μου σε όσους δεν τους αρέσουν.

Και παρεπιπτόντως δεν έχω κανένα προϊόν της apple ούτε είμαι οπαδός-θύμα οποιασδήποτε εταιρίας.Ότι βρω σε όποια εταιρία που μου αρέσει και καλύπτει τις ανάγκες μου πολύ απλά το αγοράζω.

Όσο και αν προσπάθησα να σκεφτώ πώς θα μπορούσε να μου φανεί χρήσιμο στην καθημερινότητά μου αντικαθιστώντας κινητό και ταμπλέτα, δε μπόρεσε να κατασταλάξει στη συνείδησή μου ως κάτι απολύτως απαραίτητο όπως το κινητό. Το μέγεθός του είναι απαγορευτικό για κινητό και σε συνδυασμό με την τιμή του είναι προφανές ότι δεν πρόκειται να αντικαταστήσει το SG2 ούτε, βέβαια, να χτυπήσει στα ίσα τις ταμπλέτες. Ωραίο ως gadget αλλά ειλικρινά, ποτέ δε συμπάθησα τα SUV...

Εγώ για κινητό θα το έπαιρνα, αλλά για tablet,μου φαίνεται πολύ μικρο!

Πάντως εγώ δεν θεωρώ απαραίτητο κάθε φορά που λέω τη γνώμη μου για κάποιο θέμα να διευκρινίζω από κάτω οτι εκφράζω προσωπική άποψη.Το θεωρώ αυτονόητο.

xaxaxaxa

πρεπει να γινει αλλαγη στο φορουμ..

Στον editor που postαρουμε να εχει και ενα κουτακι διπλα και να λεει ποιανου τη γνωμη ποσταρουμε!

Το default μπορει να ειναι η προσωπικη, θα εχει ως επιλογες ολα τα μελη, αλλα θα εχει και global, national, european, etc

• 1 μήνα μετά...

τελειο. ειμαι big fan τεραστιων κινιτων...λογικα θα ειναι το επομενο στην συλλογη μου.αλλα αν βγει με κανα 500αρι λογικα θα περιμενω να πεσει λιγο ακομα

Μπα, είδα στο πλαίσιο που το έβγαλαν για προπώληση και είναι στα 699. Άμα ακολουθήσει όμως το παράδειγμα του SGSII θα πέσει στα 500 σε χρόνο μηδέν

αν και ψηνομουν για το Galaxy s2 θα περιμενω να το δω απο κοντα..

για μενα νομιζω οτι θα βολεψει πολλους αν εχουν το ιδιο σκεπτικο με εμενα...

εγω θελω: ιντερνετ, μουσικουλα, καλη καμερα για φωτογραφιες και βιντεο και επειδη ειμαι με τους δρομους αχρηστος εννοειτε μια σχετικα μεγαλη οθονη για το gps.

απο το να κουβαλαω tablet για το ιντερνετ,

ενα mp3 για μουσικη,

μια καμερα για φωτογραφιες και βιντεο,

ενα gps παρατημενο στο αμαξι

και φυσικα το κινητο για να μιλαω....

φυσικα και αξιζει το galaxy note...

η οθονη με καλυπτει στο μεγιστο σημειο για το gps, to online surfarisma και το να βλεπω φωτογραφιες και βιντεο που τραβαω.

τωρα αυτο που θελω να δω ειναι τι ηχειο εχει γτ λογω δουλειας θελω να ειναι δυνατο (σαν του 5800 ενα πραγμα)...

και οποιος γνωριζει... να γραψει ποιες οι διαφορες εχει με το galaxy s2?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...