tarantules Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 δεν σε αναγκασε κανενας να το αγορασεις ..... οι εταιριες εχουν σκοπο τους το κερδος (δεν δημιουργουνται για να δουλευουν εκει μεσα για την ψυχη της μανας τους ) απο κει και περα τι αγοραζει ο καθενας ειναι δικη του ευθυνη Φυσικά και δεν με ανάγκασε κανένας να το αγοράσω, δεν παύει όμως να έχω την άποψή μου πάνω στο συγκεκριμένο.Είτε σου αρέσει είτε δεν σου αρέσει
dark_banishing Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Ρε πως αλλάζουν οι εποχές...πριν καμία 10αριά χρόνια αν κυκλοφορούσες με μια τέτοια παντοφλα θα σε γιουχάρανε στον δρόμο δεν πα να είχε και της παναγιάς τα μάτια μέσα! Τώρα όσο μεγαλύτερο τόσο καλύτερα έχετε ξεφύγει τελείως! Μήπως επειδή πριν 10 χρόνια, η χρησιμότητα μιας μεγάλης οθόνης σε κινητό θα ήταν ........ να βλέπεις το φιδάκι πιο μεγάλο !?
spook Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Παραμένει smartphone για εμένα. Ωραίες λειτουργίες, οι οποίες όμως δεν θα χρησιμοποιηθούν από απλούς χρήστες.
Heatspreader Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Απλά σχολιάζω το τρόπο με τον οποίο σκέπτονται κάποιες από τις εταιρίες (μην πω όλες) ώστε να βγάλουν από τη μύγα ξύγκι.Βγάζουν σωρηδών μοντέλα με διάφορες μικροδιαφοροποιήσεις και κατ ουσία το νέο τους προϊόν δεν προσφέρει (αντικειμενικά) κάτι το παραπάνω. Και εν πάση περιπτώση εγώ αυτή την άποψη έχω στη συγκεκριμένη περίπτωση για το συγκεκριμένο προϊόν.Άλλον μπορεί να τον βολεύει αφάνταστα μια τέτοια διάσταση οθόνης.Δεν κατάλαβα δηλαδή, απαγορεύεται να εκφράσω την άποψή μου για ένα προιόν; Το να σχολιάζουμε αν κάτι είναι απαραίτητο ή όχι και κατά πόσο είναι χρήσιμο, δεν χωράει σε τεχνολογική κουβέντα. Οποιοσδήποτε μπορεί να πει ότι κάτι δεν αξίζει και ταυτόχρονα κάποιος άλλος ότι αξίζει και είναι απαραίτητο. Μπορείς να σχολιάσεις τεχνολογικά το προϊόν καλύτερα... Φιλικά.
tarantules Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Το να σχολιάζουμε αν κάτι είναι απαραίτητο ή όχι και κατά πόσο είναι χρήσιμο, δεν χωράει σε τεχνολογική κουβέντα. Οποιοσδήποτε μπορεί να πει ότι κάτι δεν αξίζει και ταυτόχρονα κάποιος άλλος ότι αξίζει και είναι απαραίτητο. Μπορείς να σχολιάσεις τεχνολογικά το προϊόν καλύτερα... Φιλικά. Αν δεν χωράει σε τεχνολογική κουβέντα αυτό τότε τι χωράει; Να παραθέτουμε απλά τα specs των συσκευών έτσι για να υπάρχουν; Φυσικά και θα σχολιάσω το κατά πόσο είναι χρήσιμο κάποιο προϊόν ή όχι ή αν μου είναι απαραίτητο ή όχι.Το αν η άποψή μου είναι τελείως αντίθετη με τη δική σου είναι κάτι που δεν μπορώ να κάνω κάτι για να το διορθώσω.Ούτε σου επέβαλε κανένας να την ασπαστείς ούτε βέβαια θα ασπαστώ εγώ τη δική σου άποψη.Οπότε σεβάσου το δικαίωμά μου να σχολιάζω όπως κρίνω εγώ τα προϊόντα με βαση τις δικές μου ανάγκες. Φιλικά
ektor7 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Αν δεν χωράει σε τεχνολογική κουβέντα αυτό τότε τι χωράει; Να παραθέτουμε απλά τα specs των συσκευών έτσι για να υπάρχουν; Φυσικά και θα σχολιάσω το κατά πόσο είναι χρήσιμο κάποιο προϊόν ή όχι ή αν μου είναι απαραίτητο ή όχι.Το αν η άποψή μου είναι τελείως αντίθετη με τη δική σου είναι κάτι που δεν μπορώ να κάνω κάτι για να το διορθώσω.Ούτε σου επέβαλε κανένας να την ασπαστείς ούτε βέβαια θα ασπαστώ εγώ τη δική σου άποψη.Οπότε σεβάσου το δικαίωμά μου να σχολιάζω όπως κρίνω εγώ τα προϊόντα με βαση τις δικές μου ανάγκες. Φιλικά Όταν δε το αναφέρεις, δίνεις την άποψη, ότι η γνώμη σου είναι και πρέπει να είναι καθολική! Αυτό δε δείχνει κάποιο που σέβεται το δικαίωμα,να έχει κάποιος άλλος, άλλες ανάγκες κ προτιμήσεις!
tarantules Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Όταν δε το αναφέρεις, δίνεις την άποψη, ότι η γνώμη σου είναι και πρέπει να είναι καθολική! Αυτό δε δείχνει κάποιο που σέβεται το δικαίωμα,να έχει κάποιος άλλος, άλλες ανάγκες κ προτιμήσεις! Γύρνα τότε μια σελίδα πίσω να ξαναδιαβάσεις οτι αναφέρω οτι είναι προσωπική μου γνώμη για τη συγκεκριμένη συσκευή... Προσωπικές απόψεις εκφράζουμε και δεν επέβαλα σε κανέναν να ασπαστεί την άποψή μου ούτε είπα σε κανέναν να μην πει την άποψή του όπως ο παραπάνω φίλος. Διαβάστε πρώτα προσεκτικά και μετά να πετάτε αιχμές για το οτιδήποτε.
ektor7 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Είναι κάτι αντίστοιχο με τις ανακαινίσεις που κάνουν κατά καιρούς οι καφετέρειες για να διατηρήσουν ζωντανό το (αγοραστικό) ενδιαφέρον του πελάτη.Κοινώς πως θα ξεζουμίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο κάποιον είτε που έχει το χρήμα και δεν ξέρει που να το ξοδέψει, είτε δεν το έχει ή το βγάζει μετα κόπων και βασάνων και προσπαθούμε να τον κάνουμε να πιστέψει οτι αυτό που του πλασάρουμε το έχει πραγματικά ανάγκη (άσχετα αν η ωμή πραγματικότητα δείχνει προς το αντίθετο) Απ'εδω ξεκίνησε το όλο, θέμα! Εγώ απλά τονίζω ότι καλό είναι,να σκεφτόμαστε και λίγο τις ανάγκες των άλλων! Οχι επειδή μ'αρεσουν π.χ. τα windows,να θεωρώ ότι όλα τα υπόλοιπα λογισμικά είναι άχρηστα!Ή ακόμη, επειδή εγώ βολεύομαι με ένα λαπτοπ 15αρι,να θεωρώ ότι τα 11αρια,12αρια,13αρια,14αρια,16αρια,17αρια και 18αρια, βγήκαν μόνο και μόνο,για να μας τα πάρουν οι εταιρείες! Σκέψου το λίγο! Το φιλικά, είναι αυτονόητο!
tarantules Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Απ'εδω ξεκίνησε το όλο, θέμα! Εγώ απλά τονίζω ότι καλό είναι,να σκεφτόμαστε και λίγο τις ανάγκες των άλλων! Οχι επειδή μ'αρεσουν π.χ. τα windows,να θεωρώ ότι όλα τα υπόλοιπα λογισμικά είναι άχρηστα!Ή ακόμη, επειδή εγώ βολεύομαι με ένα λαπτοπ 15αρι,να θεωρώ ότι τα 11αρια,12αρια,13αρια,14αρια,16αρια,17αρια και 18αρια, βγήκαν μόνο και μόνο,για να μας τα πάρουν οι εταιρείες! Σκέψου το λίγο! Το φιλικά, είναι αυτονόητο! Ξανατονίζω γιατί μάλον δεν λες να κατανοήσεις οτι η παραπάνω άποψη είναι προσωπική.Και επειδή ούτε εσύ την κατάλαβες γι'αυτό σε ξαναπαραπέμπω στην προηγούμενη σελίδα που συνεχίζεις να μην τη διαβάζεις και που εξηγώ οτι είναι προσωπική άποψη. Και γενικότερα να γνωρίζεις από εδώ και στο εξής πως οτιδήποτε γράφω είναι προσωπική μου άποψη όπως άλλωστε και όλων όσων γράφουν γενικότερα στα forum. Οπότε πριν με βάλεις να σκεφτώ τα όσα είπες, ξαναδιάβασε εσύ αυτά που έγραψα και που προφανώς αγνοείς επιδεικτικά.
alexzzz Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Άμα έχεις κινητό με μεγάλη οθόνη για 1-2 μήνες μετά δεν σου φαίνεται άλλο μεγάλο, σου φαίνονται τα άλλα μικρά.
ektor7 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Ξανατονίζω γιατί μάλον δεν λες να κατανοήσεις οτι η παραπάνω άποψη είναι προσωπική.Και επειδή ούτε εσύ την κατάλαβες γι'αυτό σε ξαναπαραπέμπω στην προηγούμενη σελίδα που συνεχίζεις να μην τη διαβάζεις και που εξηγώ οτι είναι προσωπική άποψη. Και γενικότερα να γνωρίζεις από εδώ και στο εξής πως οτιδήποτε γράφω είναι προσωπική μου άποψη όπως άλλωστε και όλων όσων γράφουν γενικότερα στα forum. Οπότε πριν με βάλεις να σκεφτώ τα όσα είπες, ξαναδιάβασε εσύ αυτά που έγραψα και που προφανώς αγνοείς επιδεικτικά. Ναι ρε φίλε μου,την έχω διαβάσει και ότι αναφέρεις,ότι είναι η άποψη σου, απλά στο αρχικό δε το ανέφερες, αυτό ήταν όλο! Όταν ανέφερες ότι είναι η άποψη σου, τότε έγινες πιο σαφείς και σωστός, απέναντι σε μας που έχουμε μια άλλη γνώμη,για το θέμα!
tarantules Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Πάντως εγώ δεν θεωρώ απαραίτητο κάθε φορά που λέω τη γνώμη μου για κάποιο θέμα να διευκρινίζω από κάτω οτι εκφράζω προσωπική άποψη.Το θεωρώ αυτονόητο.
ektor7 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Άμα έχεις κινητό με μεγάλη οθόνη για 1-2 μήνες μετά δεν σου φαίνεται άλλο μεγάλο, σου φαίνονται τα άλλα μικρά. Η δύναμη της συνήθειας! Αν και τον τελευταίο μήνα κρατούσα το hd2 συνέχεια και όταν έπαιρνα για λίγο το sgs2,δε μου φαινόταν μεγάλο, ούτε άβολο! Πάντως εγώ δεν θεωρώ απαραίτητο κάθε φορά που λέω τη γνώμη μου για κάποιο θέμα να διευκρινίζω από κάτω οτι εκφράζω προσωπική άποψη.Το θεωρώ αυτονόητο. Και εγώ το θεωρώ αυτονόητο, αλλά δυστυχώς, μιλάμε σ'ενα φόρουμ και οι παρεξηγήσει πάνε και έρχονται!
kirileman Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Όσο και αν προσπάθησα να σκεφτώ πώς θα μπορούσε να μου φανεί χρήσιμο στην καθημερινότητά μου αντικαθιστώντας κινητό και ταμπλέτα, δε μπόρεσε να κατασταλάξει στη συνείδησή μου ως κάτι απολύτως απαραίτητο όπως το κινητό. Το μέγεθός του είναι απαγορευτικό για κινητό και σε συνδυασμό με την τιμή του είναι προφανές ότι δεν πρόκειται να αντικαταστήσει το SG2 ούτε, βέβαια, να χτυπήσει στα ίσα τις ταμπλέτες. Ωραίο ως gadget αλλά ειλικρινά, ποτέ δε συμπάθησα τα SUV...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα