Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

δε θα σχολιάσω το μέγεθος,αλλά το γεγονός πως είναι μια φθηνή ακριβή απομίμηση των iPhone,iPad,iPod Touch....

Δε μας ενοχλεί, είτε είναι,είτε δεν είναι ακριβή απομίμηση κάποιού άλλου, φτάνει που είναι καλύτερο απ'αυτο!

Τη δουλειά του να κάνει και να εξυπηρετεί τις ανάγκες μας!Δε θα το βγάζουμε πέρα δώθε για να το διαφημίζουμε.

Και για μένα το μέγεθος της οθόνης είναι ιδανικό(από 4-6", είναι οι προτιμήσεις μου)! Έτσι κι'αλλιος με τσαντάκι κυκλοφορώ, λόγο του καπνού και των άλλων παρελκόμενων(πορτοφόλι, κλειδιά, φίλτρα καπνού, χαρτάκια, άσχετες αποδείξεις 2+ετων κ.α. :devil: )!

Δημοσ.

Ειναι σαν παπουτισ και ελαχιστα χωραιε στην τσεπη οποτε να τσιμπησουμε και την τιμη του για να εχουμε καλο ρωτημα...

Δημοσ.

Είναι κάτι αντίστοιχο με τις ανακαινίσεις που κάνουν κατά καιρούς οι καφετέρειες για να διατηρήσουν ζωντανό το (αγοραστικό) ενδιαφέρον του πελάτη.Κοινώς πως θα ξεζουμίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο κάποιον είτε που έχει το χρήμα και δεν ξέρει που να το ξοδέψει, είτε δεν το έχει ή το βγάζει μετα κόπων και βασάνων και προσπαθούμε να τον κάνουμε να πιστέψει οτι αυτό που του πλασάρουμε το έχει πραγματικά ανάγκη (άσχετα αν η ωμή πραγματικότητα δείχνει προς το αντίθετο)

Τι σχέση έχει η φιλοσοφία για το αν είναι αναγκαίο ένα προϊόν με το να πεις τη γνώμη σου γι' αυτό. Και χωρίς PC ζεις, δεν πεθαίνεις.

Δημοσ.

Λίγοι θα το βρούν βολικό. Θέλει απαραίτητα και τα δύο χέρια σαν κινητό, ενώ είναι μικρό σαν tablet. Όσοι έχουν κοστούμι μπορούν να το βάζουν στην εσωτερική τσέπη του σακακιού οι υπόλοιποι θα έχουν πρόβλημα, ειδικά το καλοκαίρι. Από χαρακτηριστικά είναι πολύ καλό , ίσως επειδή είναι μεγάλο.

Δημοσ.

Πάντως η Samsung τα σπάει τελευταία.

Οι συσκευές της είναι η μία καλύτερη από την άλλη.

Γι' αυτό άλλωστε η σαπιομηλαρού κατέφυγε στις μηνύσεις μπας και περισώσει ότι μπορεί.

Δημοσ.

Τι σχέση έχει η φιλοσοφία για το αν είναι αναγκαίο ένα προϊόν με το να πεις τη γνώμη σου γι' αυτό. Και χωρίς PC ζεις, δεν πεθαίνεις.

Απλά σχολιάζω το τρόπο με τον οποίο σκέπτονται κάποιες από τις εταιρίες (μην πω όλες) ώστε να βγάλουν από τη μύγα ξύγκι.Βγάζουν σωρηδών μοντέλα με διάφορες μικροδιαφοροποιήσεις και κατ ουσία το νέο τους προϊόν δεν προσφέρει (αντικειμενικά) κάτι το παραπάνω.

Και εν πάση περιπτώση εγώ αυτή την άποψη έχω στη συγκεκριμένη περίπτωση για το συγκεκριμένο προϊόν.Άλλον μπορεί να τον βολεύει αφάνταστα μια τέτοια διάσταση οθόνης.Δεν κατάλαβα δηλαδή, απαγορεύεται να εκφράσω την άποψή μου για ένα προιόν;

Δημοσ.

Απλά σχολιάζω το τρόπο με τον οποίο σκέπτονται κάποιες από τις εταιρίες (μην πω όλες) ώστε να βγάλουν από τη μύγα ξύγκι.Βγάζουν σωρηδών μοντέλα με διάφορες μικροδιαφοροποιήσεις και κατ ουσία το νέο τους προϊόν δεν προσφέρει (αντικειμενικά) κάτι το παραπάνω.

Και εν πάση περιπτώση εγώ αυτή την άποψη έχω στη συγκεκριμένη περίπτωση για το συγκεκριμένο προϊόν.Άλλον μπορεί να τον βολεύει αφάνταστα μια τέτοια διάσταση οθόνης.Δεν κατάλαβα δηλαδή, απαγορεύεται να εκφράσω την άποψή μου για ένα προιόν;

δεν σε αναγκασε κανενας να το αγορασεις ..... οι εταιριες εχουν σκοπο τους το κερδος (δεν δημιουργουνται για να δουλευουν εκει μεσα για την ψυχη της μανας τους ) απο κει και περα τι αγοραζει ο καθενας ειναι δικη του ευθυνη

Δημοσ.

Εντυπωσιακό μέγεθος.

Εντάξει, για κινητό δε το σχολιάζω. Απλά δεν είναι κινητό. Ως μικρούλι tablet ίσως κάτι να λέει.

Δημοσ.

Μου αρέσει πολύ. Αλλά όχι για κινητό. Αυτό που θα ήθελα να κάνω εγώ είναι:

1. Ταινίες/Σειρές

2. Browsing

3. Να σημειώνεις εκεί σαν γιατρός το ιστορικό του ασθενούς με το πενάκι ή και όχι. Με κινητό φαίνεται σαν να στέλνεις sms όταν σου μιλάει ο άλλος και το tablet είναι άβολο όλη μέρα πάνω σου στο νοσοκομείο. Αυτό το μέγεθος είναι just right για ιατρική ρόμπα.

Προφανώς ιδιαίτερη συσκευή αλλά πιστεύω έχει ένα κάποιο niche να καλύψει...

Δημοσ.

αν ηταν πιο λεπτο θα μπορουσα ισως να το δω ως κινητο παρασυρομενος απο το SGS2. Το S2, ενω η διασταση των 4.3 ειναι απλα υπερβολικη, οταν το πιανεις στα χερια σου δεν το πιστευεις οτι ειναι τοσο λεπτο και τοοοοσο ελαφρυ!! Γι αυτο και το θεωρω οριακα κινητο (και ενταξει, στα δικα μου παντελονια,μπουφαν,βερμουδες χωραει ανετα. Τωρα, σε καμια γκομενιτσα με μικροσκοπικο χαμηλοκαβαλο τζην για να φαινεται ο κωλος, δε νομιζω να βολεψει)

Δημοσ.

πως καταφερνουν τα μηλοπαιδα και βρισκουν ομοιοτητες παντου. Μην το κανουμε smsung vs aple παλι. Απλα σχολιαστε την συσκευη. Αν και μου αρεσουν τα μεγαλα :-P αυτο ειναι πολυ μεγαλο. Ισως οντως απευθύνεται σε επαγγελματιες οπως ο φιλος γιατρος απο πανω.Για κινητο νομιζω μέχρι 4.2 ειναι το τραβιγμενο οριο για ενα χερι. το optimus 2x που γραφω τωρα ειναι στο οριο πχ.

Δημοσ.

3. Να σημειώνεις εκεί σαν γιατρός το ιστορικό του ασθενούς με το πενάκι ή και όχι. Με κινητό φαίνεται σαν να στέλνεις sms όταν σου μιλάει ο άλλος και το tablet είναι άβολο όλη μέρα πάνω σου στο νοσοκομείο. Αυτό το μέγεθος είναι just right για ιατρική ρόμπα.

Μήπως το παρακανες, λιγουλάκι? :P

αν ηταν πιο λεπτο θα μπορουσα ισως να το δω ως κινητο παρασυρομενος απο το SGS2. Το S2, ενω η διασταση των 4.3 ειναι απλα υπερβολικη, οταν το πιανεις στα χερια σου δεν το πιστευεις οτι ειναι τοσο λεπτο και τοοοοσο ελαφρυ!! Γι αυτο και το θεωρω οριακα κινητο (και ενταξει, στα δικα μου παντελονια,μπουφαν,βερμουδες χωραει ανετα. Τωρα, σε καμια γκομενιτσα με μικροσκοπικο χαμηλοκαβαλο τζην για να φαινεται ο κωλος, δε νομιζω να βολεψει)

Οι γκομενιτσες,εχουν Cucci τσαντoυλες! :devil:

Δημοσ.

Ρε πως αλλάζουν οι εποχές...πριν καμία 10αριά χρόνια αν κυκλοφορούσες με μια τέτοια παντοφλα θα σε γιουχάρανε στον δρόμο δεν πα να είχε και της παναγιάς τα μάτια μέσα! Τώρα όσο μεγαλύτερο τόσο καλύτερα έχετε ξεφύγει τελείως!

-Φαντάσου να βγείς για καφέ και να βάλεις αυτό το θηρίο στο τραπέζι,δεν θα χωράει ούτε 1 καφές στο τραπέζι! :devil:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...