Members gsarig Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Members Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημιουργημένα από την αμερικανίδα Jennifer Spencer που ήρθε στο Βερολίνο με τη μητέρα της για να τα επιδείξει στην IFA 2011, τα Agloves μας παρουσιάστηκαν ως τα κορυφαία σε απόκριση και ακρίβεια γάντια για χρήση σε συσκευές αφής. Φορώντας τα, μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει το smartphone ή το tablet του σε ψυχρό περιβάλλον χωρίς να χρειαστεί να θυσιάσει την ζεστασιά που προσφέρει ένα ζευγάρι γάντια. Tα Agloves έχουν ενσωματωμένες στην πλέξη τους ίνες από ασήμι - εξ’ ου και το “Ag”, σύμβολο του αργύρου στον περιοδικό πίνακα των χημικών στοιχείων. Ακριβώς λόγω του συγκεκριμένου υλικού, η θερμοκρασία του χεριού εγκλωβίζεται μέσα στο γάντι δίνοντας σε αυτόν που το φορά τη δυνατότητα να χειριστεί με ευκολία μια οθόνη αφής. Συγκεκριμένα, φορώντας ένα ζευγάρι Agloves ο χρήστης μπορεί να αξιοποιήσει και τα 10 δάκτυλα, με απόκριση που θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε κάτι παραπάνω από ικανοποιητική – τουλάχιστον στο iPad 2 στο οποίο τα δοκιμάσαμε. Για την ακρίβεια, η απόδοση ήταν τέτοια που έδινε την εντύπωση ότι δεν φοράς καν γάντια. Τα Agloves έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους στις ΗΠΑ από τον Σεπτέμβριο του 2010. Η επίσημη διάθεσή τους στην Ευρώπη αναμένεται να ξεκινήσει αυτό το φθινόπωρο και η τιμή τους ανέρχεται στα 17 ευρώ. http://www.youtube.com/watch?v=V5DfMHlzhkQ
BlackScorpionX Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Θα ζήσουμε και χωρίς αυτά αλλά άμα είναι σε μία νορμαλ τιμή θα τα τσιμπούσα! Βέβαια...αξίζουν μόνο για κινητό με touch γιατί δε νομίζω να βγάλει κανείς το iPad στη μέση του δρόμου. Από την άλλη άμα έχεις touch κινητό και χιονίζει είναι λίγο πρόβλημα να βγάλεις τα γάντια, να πάρεις τηλ. κτλ. Σωστό λοιπόν το προϊόν.
Dbzakias2 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Θα ζήσουμε και χωρίς αυτά αλλά άμα είναι σε μία νορμαλ τιμή θα τα τσιμπούσα! Βέβαια...αξίζουν μόνο για κινητό με touch γιατί δε νομίζω να βγάλει κανείς το iPad στη μέση του δρόμου. Από την άλλη άμα έχεις touch κινητό και χιονίζει είναι λίγο πρόβλημα να βγάλεις τα γάντια, να πάρεις τηλ. κτλ. Σωστό λοιπόν το προϊόν. μα το παιδι μας ειπε οτι κανουν και για smartphone και οτι κοστιζουν 17€
BlackScorpionX Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 ναι αλλά λέει ότι τα δοκίμασαν μόνο σε ipad τουλάχιστον στο iPad 2 στο οποίο τα δοκιμάσαμε Μιας και είστε εκεί, δεν τα δοκιμάζετε και σε ένα touch κινητό;
Raf_uRecken Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Θα τα προτιμούσα αν είχα Ipad γιατί δεν μου αρέσει να βλέπω δαχτιλιές πάνω στην οθόνη.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 ναι αλλά λέει ότι τα δοκίμασαν μόνο σε ipad Μιας και είστε εκεί, δεν τα δοκιμάζετε και σε ένα touch κινητό; Στο stand της εταιρείας, δοκιμάσαμε τα γάντια τόσο με ένα iPad όσο και με ένα iPhone. Απλώς το video τραβήχτηκε στη δοκιμή με iPad επειδή, λόγω μεγέθους της συσκευής, "γράφει" καλύτερα. Η σκηνοθετική επιμέλεια ανήκει στον υποφαινόμενο.
Heatspreader Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Εννοείται πως δεν γρατζουνάνε την οθόνη έτσι?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Εννοείται πως δεν γρατζουνάνε την οθόνη έτσι? Στη μικρή μας δοκιμή, δεν παρατηρήσαμε κανένα τέτοιο πρόβλημα. Οι ασημένιες ίνες βρίσκονται προφανώς στην ύφανση των γαντιών και δεν καλύπτουν τις άκρες τους.
Heatspreader Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Ναι... Σε περίπτωση ας πούμε που πιέσεις δυνατά το γάντι στην οθόνη σέρνοντάς το δάχτυλο σου αν γρατζουνιέται. Φαντάζομαι πως δεν θα υπάρχει τέτοιο πρόβλημα για τον λόγο που ανέφερες. Πάντως είναι έξυπνη ιδέα, καθώς το χειμώνα με γάντια δεν μπορείς να κάνεις τίποτα με το κινητό αν δεν τα βγάλεις. Πολύ καλό και μου φαίνεται ότι σε λίγο καιρό, ίσως και από φέτος, μιας και είναι μεγάλη η μερίδα ανθρώπων με συσκευές touch, θα πωλούνται γάντια με χαρακτηριστικό "Δουλεύουν και σε Touch οθόνες!".
Hambos19 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Βοηθάει πάρα πολύ, ειδικά στα άτομα τα οποία οδηγάνε μηχανάκι ποδήλατο κτλ (εγώ είμαι ποδηλάτου) και ξέρω ότι στο κρύο είναι απίστευτα σπαστικό να βγάλεις τα γάντια σου (ειδικά άν είναι τα σπαστικά χοντρά) για να παρεις ή να σηκώσεις τηλ
orlox Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 και οταν θα φθαρουν οι ινες και αρχισει τα τριβετε το ασημι στην οθονιτσα? χρρρρρρρ
qsis Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Βοηθάει πάρα πολύ, ειδικά στα άτομα τα οποία οδηγάνε μηχανάκι ποδήλατο κτλ (εγώ είμαι ποδηλάτου) και ξέρω ότι στο κρύο είναι απίστευτα σπαστικό να βγάλεις τα γάντια σου (ειδικά άν είναι τα σπαστικά χοντρά) για να παρεις ή να σηκώσεις τηλ καντο με τη μυτη σου
MIKELTHEDRUMMER Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 καντο με τη μυτη σου Πανω στο ποδηλατο;φαντασου λιγο να εισαι πανω στο ποδηλατο κ να προσπαθεις να πετυχεις με τη μυτη το "απαντηση"... Ακομα χειροτερα αν η απαντηση ειναι με slider.....αστο....
kostaks3 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 πραγματικα πολυ χρησιμα αλλα οπως ειπε και ενας αλλος θα ζησουμε χωρις αυτα επειδη ειναι και αλλιωτικοι καιροι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα