Προς το περιεχόμενο

Καινούρια οθόνη για φωτογράφο

juventinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας παιδιά. Θα ήθελα τα φώτα σας. Ψάχνω για οθόνη της οποίας η κύρια χρήση θα είναι για φωτογραφία. Δηλαδή καλή απόδοση χρωμάτων, παραμετροποίηση αυτών κλπ. Τα χρήματα τα οποία είναι διαθέσιμα είναι μέχρι 180 ευρώ. Το ξέρω οτι δεν είναι αρκετά για κάτι επαγγελματικό, απλά ότι καλύτερο μπορεί να βρεθεί σε αυτά τα χρήματα. Ευχαριστώ για τις όποιες απαντήσεις. (Ίντσες, 20-24)

Δημοσ.

Νομίζω ότι αυτή η επιλογή σου έρχεται κουτί.

Κοίτα κι εδώ για να πιστείς!

Η συγκεκριμένη έχει IPS panel που σημαίνει πολύ πλούσια και αξιόπιστη απεικόνιση των χρωμάτων, ιδανική για επεξεργασία φωτογραφίας (σ' αυτή την τιμή).

Δημοσ.

Γειά σας παιδιά. Θα ήθελα τα φώτα σας. Ψάχνω για οθόνη της οποίας η κύρια χρήση θα είναι για φωτογραφία. Δηλαδή καλή απόδοση χρωμάτων, παραμετροποίηση αυτών κλπ. Τα χρήματα τα οποία είναι διαθέσιμα είναι μέχρι 180 ευρώ. Το ξέρω οτι δεν είναι αρκετά για κάτι επαγγελματικό, απλά ότι καλύτερο μπορεί να βρεθεί σε αυτά τα χρήματα. Ευχαριστώ για τις όποιες απαντήσεις. (Ίντσες, 20-24)

Λυπάμαι, για τη χρήση που θες και ειδικά κιόλας αν είσαι επαγγελματίας και θες και παραμετροποίηση χρωμάτων, τα 180 όχι μόνο είναι απλά ψίχουλα, αλλα δε φτάνουν ούτε για το stand μιας τέτοιας οθόνης.

Καλή λύση αποτελεί η πολυσυζητημένη DELL U2311H σε αυτό το budget γενικά σαν οθόνη, όμως εγώ στη θέση σου δε θα κατέφευγα σε κάτι τόσο φτηνό για να βγάλω δουλειά που θα την πληρωθώ...

Δημοσ.

οταν διαβασα το τοπικ γρηγορα νομιζω οτι θα εγραφες με 1000+ για οθονη.οταν ειδα τα 180 ευρω εμεινα καγκελο.με 180 ευρω παιρνεις απλα μια τελειως τυπικη οθονη.καλη για τα λεφτα της αλλα οχι κατι επαγγελματικο.

Δημοσ.

Δυστυχώς αυτό είναι το budget. Όπως προανέφερα έχω πλήρη επίγνωση οτι δέν μπορώ να παρω κάτι επαγγελματικό. Απλά ζήτησα γνωμες για την καλύτερη η οθόνη που μπορώ να πάρω σε αυτά τα λεφτά για τη συγκεκριμένη δουλειά.

Δημοσ.

αυτη που σου ειπαν στο δευτερο post ειναι μια πολυ καλη επιλογη για αυτο το budget.opote go for it και καλη αγορα.θα την ευχαριστηθεις παντως σαν οθονη

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...