SimplyBergman Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Γεια σας, παιδιά. Θέλω ένα βιβλίο για c++ που να μου μάθει τα βασικά. Έχω ένα μάθημα στη σχολή που με ταλανίζει και δεν έχω ιδέα. Δεν με ενδιαφέρει να μάθω σε βάθος τη γλώσσα,για αυτό ανοίγω καινούργιο τόπικ, θέλω ένα βοήθημα, λυσάρι, όπως θέλετε πείτε το, να διαβάσω και να περάσω το μάθημα. Όσο πιο απλό γίνεται, κάτι σε στιλ Γκαρούτσου, αν γνωρίζετε. Είναι πραγματικά SOS. Ευχαριστώ πολύ.
SpirosLouis Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Γιατί απλά δεν κάνεις online tutorials σαν αυτό εδώ: Από ότι είδα έχει μια σειρά μαθημάτων που πιστεύω θα σε βοηθήσουν.
SimplyBergman Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Εντάξει, μάθημα Πολυτεχνείου θέλω να περάσω, είπαμε... Θα το κοιτάξω κι αυτό, αλλά δεν νομίζω να με καλύψει ένα απλό τουτόριαλ. Σε ευχαριστώ πολύ, πάντως!
V.I.Smirnov Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Είσαι φοιτητής του πολυτεχνείου και ρωτάς εδω μέσα τι να διαβάσεις...μάλλον βρίσκεσαι λάθος μέρος ! Γιατί δεν πας στην βιβλιοθήκη της σχολής σου να δεις ποιό βιβλίο (ή σημειώσεις) σου κάνει ; Η σχολή σου δεν έχει forum όπου συζητούται τέτοια θέματα ; (οι περισσότερες έχουν...) -
SpirosLouis Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Εντάξει, μάθημα Πολυτεχνείου θέλω να περάσω, είπαμε... Θα το κοιτάξω κι αυτό, αλλά δεν νομίζω να με καλύψει ένα απλό τουτόριαλ. Σε ευχαριστώ πολύ, πάντως! επειδή είπες τα βασικά μόνο και όσο ποιο απλό...από όσο είχα διαβάσει και εγώ ένα c turorial εμβαθύνουν αρκετά στα επόμενα μαθήματα. Ανάλογα το επίπεδό σου και τις γνώσεις σου πήγαινε και στο ανάλογο μάθημα.
moukoublen Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Αν διαθέτεις χρήματα θα έλεγα να αγοράσεις αυτό και αυτό. Μπορείς να τα βρείς και σε ηλεκτρονική μορφή και κάποια κακόφημα μέρη του internet. Τώρα, εξαρτάται απ το τι κάνετε στη c++ το ποσο γρήγορα και εύκολα μπορείς να μάθεις.
SpirosLouis Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 ... Μπορείς να τα βρείς και σε ηλεκτρονική μορφή και κάποια κακόφημα μέρη του internet. x0a0xa0ax0xa..πάντως γιατί κακόφημα; κοινωνικό έργο επιτελούν
SimplyBergman Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Θα κοιτάξω τα βίντεο που μου παρέθεσε ο φίλος, για αρχή. Στη σχολή δεν κάνουμε τίποτα τρελό, στους Τοπογράφους είμαι. Απλώς είμαι τελείως άσχετος (από θετική ερχόμενος) και δεν έχω καμία επαφή, όπως δεν έχω και καμία όρεξη να κάτσω να μάθω στα γεράματα κάτι καινούργιο που δεν με ενδιαφέρει, ούτε ουσιαστικά χρήσιμο θα μου είναι. Μάλλον δεν υπάρχει κάτι σε στιλ Γκαρούτσου, κάτι τέτοιο θα ήταν ιδανικό. Οποιαδήποτε επιπλέον πρόταση, είναι καλοδεχούμενη. Σας ευχαριστώ.
GoLdMaNn Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Εγω θα σου προτεινα το εξης αν εισαι διαθετειμενος να δωσεις χρηματα http://www.e-shop.gr/show_bks.phtml?id=BKS.0012705 το οποιο σε ξεκιναει απο το 0 (τι ειναι μεταβλητη,τι κανουν οι εντολες και τετοια) και σε φτανει στο σημεια να δημιουργεις γραφικα!Επισης μπορεις να το χρησιμοποιησεις αργοτερα κανοντας μια παραπομπη σε αυτο και να βρεις κατι συγκεκριμενο που θα χρειαστεις.Αν παλι δν θες να δωσεις πολλα λεφτα πηγαινε σε ενα βιβλιοπωλειο τυπου ελευρουδακης και παρε ενα βιβλιο το οποιο κοιταξε τις πρωτες σελιδες και κατα ποσο μπορεις να το παρακολουθησεις.Μια καλη λυση ειναι και η σειρα For Dummies που υπαρχει σε ολα τα βιβλιοπωλεια αλλα ειναι στα αγγλικα!Επισης θα βρεις και δω καποια βοηθεια http://free-ebooks.gr/gre/tag/127.Αν απαγορευτε το λινκ παιδια σορρυ αλλα δν το ξερα κοψτε το!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.