Προς το περιεχόμενο

διαμονη κοντα στο τει ηρακλειου, ενημερωστε λιγο διοτι δεν κατεω απο ηρακλειο

tzinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον πρεπει να παω να δωσο 4 μαθηματακια στο τει ηρακληειου (φυτικης παραγωγης) για αντιστοιχια πτυχιου απο αγγλια. Βασικα το ειχα παρατησει το θεμα, ειχα κανει αντιστοιχια με αει μου βαλανε πολλα μαθηματα και απογοητευτηκα. Τελικα μετα απο χρονια αποφασισα να κανω αντιστοιχια με τει για να βγαλω απλα μια αδεια εργασιας που χρειαζομαι. Μου βαλανε 4 μαθηματα και δινω σε μια βδομαδα. Μην το ψαχνετε, δεν ειναι αυτο το θεμα μας.

1το μαθημα ειναι στις 9 του μηνος και θα παω απο την προηγουμενη. Πεζει να βρω ενα σπιτι να μεινω, αλλα δεν ειναι ακομα σιγουρο. Το θεμα ειναι αμα αναγκαστω να ψαξω ξενοδοχειο, σε πια περιοχη να κοιταξω. Θελω να ειναι οσο ποιο κοντα γινεται στο τει, το οποιο ξερω οτι ειναι εσταυρομενου κατι, πηγα μια φορα, αλλα απευθειας εκει με αλλο αμαξι και εφυγα την ιδια μερα. Οποτε δεν εχω ιδεα απο περιοχες εκει. Ξερω οτι οι συγκηνωνιες στο ηρακλειο ειναι λιγο βαρβαρες και οτι μπορει να μπλεξεις στην κινηση. Αρα αμα μεινω κεντρο και δινω 8 το πρωι, αντε βγαλε ακρη. Θα βρω ξενοδοχειο κανα 10 λεπτο με ταξι αποσταση? Τουλαχιστον για την πρωτη μερα, μετα βρισκω και τα λεωφωρεια.

Δημοσ.

Πήγα προχθές Ηράκλειο να βρω σπίτι. Εκεί γύρω απ' το ΤΕΙ υπάρχουν πάρα πολλές γκαρσονιέρες και πάμφθηνες(200-300ε). Πάντως εμένα δεν μου άρεσε καμία(ήταν όλες τρύπες) και δεν νομίζω να νοικιάζονται όλες γιατί είναι πάρα πολλές. Δεν θα σε συμβούλευα να μείνεις μακριά απ' τα ΤΕΙ γιατί θα έχεις μεγάλο πρόβλημα με την συγκοινωνία.

EDIT: Δεν είδα ότι θα κάτσεις λίγες μέρες...

Δημοσ.

φανταζομαι μαξ 40 ευρο, προτιμο κατι αξιολογο στο 25ρι, απλο μονοκλινο με μπανιο. παιζει να κατσω 11 μερες και για τα 4 μαθηματα, η μπορει να παω 8-9 σεπτεμβρη και να φυγω μετα χανια και να ξαναπαω 13-19 (δινω 9, 14,15,19) Θα γλυτωσω 3-4 μερες, αλλα θα ταλαιπωρηθω και θα χασω χρωνο απο την επαναληψη που πρεπει να κανω. Οποτε αν βρω εστω μεχρι 30 θα κατσω ολο το διαστημα, αν βρισκω μονο 40ρια+ θα φυγω ενδιαμεσα.

Τωρα για γκαρσονιερες, ειπαμε δεν θα μεινω μονιμα. Δεν ξερω αν θα δεχοτανε κανεις να του πληρωσο και καλα μησο μηνα και να μεινω εκει?? Ποιο φτηνα θα μου βγενε απο ξενοδοχειο. Αλλα δεν εχω και το περιθωριο να παω να ψαχνω, διοτι θα παω την προηγυμενη μερα και θελω να ξερω που θα μεινω.

Πειτε μου παρακαλω περιοχες, ωστε να ξερω που να ψαξω στα σαιτ που εχουν ξενοδοχεια. Οσω ποιο κοντα γινεται στο τει. Πχ κεντρο, τι αποσταση ειναι? η αμουδαρα? τι περιοχη λεγεται εκει που ειναι το τει? ξερω οτι το γιοφυρι ειναι κοντα με λεωφορειο

Δημοσ.

φανταζομαι μαξ 40 ευρο, προτιμο κατι αξιολογο στο 25ρι, απλο μονοκλινο με μπανιο. παιζει να κατσω 11 μερες και για τα 4 μαθηματα, η μπορει να παω 8-9 σεπτεμβρη και να φυγω μετα χανια και να ξαναπαω 13-19 (δινω 9, 14,15,19) Θα γλυτωσω 3-4 μερες, αλλα θα ταλαιπωρηθω και θα χασω χρωνο απο την επαναληψη που πρεπει να κανω. Οποτε αν βρω εστω μεχρι 30 θα κατσω ολο το διαστημα, αν βρισκω μονο 40ρια+ θα φυγω ενδιαμεσα.

Τωρα για γκαρσονιερες, ειπαμε δεν θα μεινω μονιμα. Δεν ξερω αν θα δεχοτανε κανεις να του πληρωσο και καλα μησο μηνα και να μεινω εκει?? Ποιο φτηνα θα μου βγενε απο ξενοδοχειο. Αλλα δεν εχω και το περιθωριο να παω να ψαχνω, διοτι θα παω την προηγυμενη μερα και θελω να ξερω που θα μεινω.

Πειτε μου παρακαλω περιοχες, ωστε να ξερω που να ψαξω στα σαιτ που εχουν ξενοδοχεια. Οσω ποιο κοντα γινεται στο τει. Πχ κεντρο, τι αποσταση ειναι? η αμουδαρα? τι περιοχη λεγεται εκει που ειναι το τει? ξερω οτι το γιοφυρι ειναι κοντα με λεωφορειο

Εσταυρωμένος λέγετε η περιοχή, είναι γύρω στα 10-30 λεπτά από το κέντρο με λεωφορείο αναλόγως την ώρα, λεωφορείο για ΤΕΙ έχει κάθε δέκα λεπτά περίπου.

Εκεί δεν έχει ξενοδοχεία, μόνο κέντρο.

Στην Αμμουδάρα έχει ξενοδοχεία σε λογικές τιμές αλλά δεν θα σε πολυβολέψει η συγκοινωνία, από κέντρο ΔΕΝ αλλάζεις λεωφορείο ενώ από αμμουδάρα πρέπει να κατέβεις 62 μαρτύρων και να περιμένεις το άλλο που έρχεται από κέντρο για να πας ΤΕΙ.

Κέντρο υπάρχει το ξενοδοχείο Ηράκλειο και έχει φοιτητές, είναι πάνω στη συγκοινωνία, πρακτικά στην πόρτα του είναι η στάση του λεωφορείου.

Από τιμές λόγω του ότι είμαι μόνιμος κάτοικος ηρακλείου δεν γνωρίζω.

Δημοσ.

το ξενοδοχειο που λες βγενει γυρω στα 45 το μονοκλινο, αλλα φαινεται ωραιο. Βεβαια δεν παω για διακοπες, κλεισμενος θα μαι και θα διαβαζω.

Εσταυρωμένος λέγετε η περιοχή, είναι γύρω στα 10-30 λεπτά από το κέντρο με λεωφορείο αναλόγως την ώρα, λεωφορείο για ΤΕΙ έχει κάθε δέκα λεπτά περίπου.

Εκεί δεν έχει ξενοδοχεία, μόνο κέντρο.

ενοεις οτι κοντα στη περιοχη του τει δεν εχει ξενοδοχεια? το φανταζομουν, ειναι λιγο απομερο.

το θεμα ειναι οτι αμουδαρα φανταζομαι μπορω να βρω κοντα στο 25ρι. Με ταξι απο αμουδαρα - τει, θα θελει κανα 15ρτο? Γαμωτο ειναι ολα της τελευταιας στιγμης και θα ψαχνομαι τη μερα που θα δινω το μαθημα λολ!

Λοιπον μαλλον θα μεινω 8-9 στο κεντρο, θα φυγω χανια ενδιαμεσα και θα ξαναγυρισω 13-19. Με 40ρια στο κεντρο μονο ετσι συμφερει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...