Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα να μου πείτε ποιο είναι το καλύτερο gaming PC, δικιά σας σύνθεση ή έτοιμο. Ένα PC που να παίζει άνετα όλα τα games και να μπορεί να παίξει και τα games που θα κυκλοφορήσουν στο μέλλον άριστα! Βάλτε και την τιμή για να ξέρω. :-)

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θα ήθελα να μου πείτε ποιο είναι το καλύτερο gaming PC, δικιά σας σύνθεση ή έτοιμο. Ένα PC που να παίζει άνετα όλα τα games και να μπορεί να παίξει και τα games που θα κυκλοφορήσουν στο μέλλον άριστα! Βάλτε και την τιμή για να ξέρω. :-)

καταρχας ποτε ετοιμο! δευτερον αν θες το καλυτεροτερο gaming pc τοτε σε προετοιμαζω οτι ο αριθμος της τιμης του δεν διαβαζεται!

Δημοσ.
καταρχας ποτε ετοιμο! δευτερον αν θες το καλυτεροτερο gaming pc τοτε σε προετοιμαζω οτι ο αριθμος της τιμης του δεν διαβαζεται!

Πότε ή ποτέ έτοιμο; Δεν ενδιαφέρομαι να το αγοράσω απλά είμαι περίεργος! Όλοι μας είμαστε, έτσι; :mrgreen:

Δημοσ.

Πότε ή ποτέ έτοιμο; Δεν ενδιαφέρομαι να το αγοράσω απλά είμαι περίεργος! Όλοι μας είμαστε, έτσι; :mrgreen:

ποτΈ... και εγω ειμαι περιεργος αλλα ξερω ηδη την απαντηση!

Δημοσ.

Αν θές ντε και καλά να πάρεις κατι έτοιμο και να του βάλεις και αλλα επάνω αλλα η τιμή να ξεφεύγει πολύ κοίτα λίγο στην σελίδα της alienware αν και πάλι νομίζω οτι με δικά σου κομμάτια φτιάχνεις πολύ ακριβότερο και καλύτερο

Δημοσ.

Πόσο κοστίζει περίπου;

Ειναι πολύ γενική η ερωτηση σου...

Μπορεις να πάρεις ένα pc που έχει την δυνατότητα να παιζει τα παντα με 1500Ε μπορεις και με 3000Ε... αναλόγως τις αναγκες ή την τρέλα που κουβαλάς.

Και απο την στιγμη που δεν μιλαμε για πραγματικό ενδιαφέρον για αγορά αλλά απλή περιέργεια δεν νομιζω ότι θα κατσει καποιος να χασει χρονο να σου φτιάξει συνθεση.

Δημοσ.

Οριστε ενα και οχι μονο για gaming B)

hdd:Samsung EcoGreen F4 2TB X2

gpu:Asus Radeon HD6990 4GB

ram:Corsair Vengeance 16GB

ssd:Crucial M4 512GB

cpu:Intel Core I7-2600K

mobo:Asrock Z68 Extreme4 Gen3

case:Corsair Obsidian 800D

psu:Corsair Professional Series Gold AX1200

monitor:Dell UltraSharp U3011

Συνολο:3589.56E

Ειναι πολύ γενική η ερωτηση σου...

Μπορεις να πάρεις ένα pc που έχει την δυνατότητα να παιζει τα παντα με 1500Ε μπορεις και με 3000Ε... αναλόγως τις αναγκες ή την τρέλα που κουβαλάς.

Και απο την στιγμη που δεν μιλαμε για πραγματικό ενδιαφέρον για αγορά αλλά απλή περιέργεια δεν νομιζω ότι θα κατσει καποιος να χασει χρονο να σου φτιάξει συνθεση.

:devil: :devil: :devil:

Δημοσ.

Οριστε ενα και οχι μονο για gaming B)

hdd:Samsung EcoGreen F4 2TB X2

gpu:Asus Radeon HD6990 4GB

ram:Corsair Vengeance 16GB

ssd:Crucial M4 512GB

cpu:Intel Core I7-2600K

mobo:Asrock Z68 Extreme4 Gen3

case:Corsair Obsidian 800D

psu:Corsair Professional Series Gold AX1200

monitor:Dell UltraSharp U3011

Συνολο:3589.56E

:devil: :devil: :devil:

Και όμως να και καποιος που δεν βαρέθηκε να το κάνει!!! :P

Και μαμω τις υπερβολες αυτή η σύνθεση!! :D :P

Θα μπορούσε να μπει και δευτερη 6990!

Δημοσ.

Το ευχαριστήθηκα πάντως :lol: :lol: .

Εγώ θα του έβαζα και ένα νεράκι :devil:

Εγώ θα έβαζα ακριβότερη μητρική :devil:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...