Cham Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Θέλω αν είναι δυνατόν ψαγμενες προτάσεις,όπως γράφω όχι LCD όσο το δυνατόν περισσότερες ιντζες" γύρω στα 250 Ευρώ. Δεκτές και τυχόν "αιρετικές" προτάσεις επίσης.. Tnx Guys Edit > και άριστα μεταχειρισμένα με υπόλοιπο εγγύησης να μπουν στο παιχνίδι..
Cham Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 γιατι θες led? Γιατί τα θεωρώ καλύτερα από τα LCD.. Πες μου τι σκέφτεσαι.
Mr_Terror Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 http://www.e-shop.gr/newsletter/mail-110825.html LG W2486L-PF 24'' LED PIANO BLACK με την εκπτωση βγαινει 189 ευρω.
alcemist Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Καταρχάς όλες οι οθόνες είναι LCD πλην των παλιών με τον σωλήνα. Όταν λέμε ότι μια οθόνη είναι LED εννοούμε ότι έχει LED πίσω από το LCD panel το οποίο και φωτίζει. Η άλλη (ας πούμε παλιά) επιλογή είναι οι κλσσικές μακρόστενες άσπρες λάμπες φθορισμού που έχουμε και στα σπίτια/γραφεία μας (μη μπερδευτείς με τις OLED οθόνες, ας πούμε ότι αυτές είναι μόνο για κινητά). Για καλή απόδοση χρωμάτων είναι πολύ της μόδας οι DELL: U2412M, 24 ιντστες, 280€ U2311H, 23 ίντσες στα 180€) Σε οθόνες με "κλασικά" χρώματα μπορείς να πας σε μικρότερο κόστος. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να μας πεις τη χρήση για την οποία την θες!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Γιατί τα θεωρώ καλύτερα από τα LCD.. Πες μου τι σκέφτεσαι. όλες οι led backlit που κυκλοφορούν στην αγορά είναι LCD προχώρα σε κάποια από αυτές που προτείνει ο Ntinaras...
Cham Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Κύριοι.. Κατ'αρχην ευχαριστώ για τις απαντήσεις και τις προτάσεις σας,πράγματι είναι οι πιο ενδεδειγμένες,είχα ενημερωθεί για τα Dell όμως.. Αυτό που έψαχνα ήταν το "διαφορετικό" και άνοιξα το ποστ.Πέρασα μια βόλτα και τα είδα από κοντά κιόλας. Αυτό που δν έγραψα και έχει σημασία τελικά είναι ότι το θέλω γιατί έχω 15" λαπτοπ κ θέλω να παίζω κανένα παιχνιδάκι. Δεν με νοιάζει να ειναι το Super τέλειο,θέλω να είναι αξιοπρεπές χωρις προβλήματα και τελικά οι 25" είναι ένα μινιμουμ για έμενα,ίσως κάνω λίγο υπομονή να πάρω και μεγαλύτερο. Σωστά κ πάλι όσο αφορά το Lcd κ το led αλλά ετσι κυκλοφορεί ο διαχωρισμός στην αγορά γι'αυτο και τον χρησιμοποίησα. Σκέφτομαι πάλι οτι τον υπόλοιπο καιρό τι θα το κάνω ? Οπότε τείνω να καταλήξω να έχει και tuner. Η αλήθεια είναι οτι για να γοητευτώ θα πρέπει να ανεβάσω αρκετά το ποσό πράγμα που δεν παίζει αυτη την εποχή. Θα δούμε λοιπόν,αν πέσει μπροστά σας κατι ξεχωριστό μην διστάσετε να το γράψετε. Και πάλι ευχαριστώ όλους σας.
Cham Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Καταλήξαμε στις 32" τελικά άρα θα ξηλωθώ.(αν τα καταφέρω)Οπότε δεν μιλάμε πλέον για μόνιτορ αλλά για καλή τηλεόραση που θα κάνει και αυτή την δουλειά.. Τώρα ας είναι όσο δυνατόν το γαζί μικρότερο και ποιοτικό ότι ψάχνουν όλοι δηλαδή.. Σκέφτηκα και είδα ότι να πάω στις 25 δεν υπάρχει λόγος.. Αν είναι να το κάνω ας το κάνω..
Ntinaras Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 παρε την καινουρια 23αρα dell με Led Που βγαινει τωρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.