Nikos.thd Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Καλημέρα σε όλους. Εχω ένα σύστημα με RAID0, stripping To πρόβλημα μου είναι ότι ενώ παίρνω Ghost με Norton14 (όπως έπαιρνα και παλιά που είχα ένα δίσκο) και το αποθηκεύω σε εξωτερικό δίσκο, στην συνέχεια όταν θέλω να ρίξω πάλι το Ghost μέσα, δεν βρίσκει τον δίσκο RAID. Τι κάνω λάθος;
TheELF Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Ποια είναι η διαδικασία που κάνεις για να «ρίξεις πάλι το ghost Μέσα»;;; Αν το κάνεις από εκκινήσιμο cd τότε δεν σου κάνει το default αλλά πρέπει να δημιουργήσεις μόνος σου ένα μέσα από το δικό σου σύστημα για να περάσει στο δισκάκι όλα τα απαραίτητα driver δηλαδή και αυτό του RAID.
Nikos.thd Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Φίλε TheElf σωστό ακούγεται αυτό που λές. Πράγματι το προσπαθώ να το ρίξω μέσα με το default εκκινήσιμο cd. Μπορώ να φτιάξω άλλο εκκινήσιμο cd Norton μέσα από το Norton ώστε να περιλάβει και τους Raid drivers?
TheELF Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 http://www.ehow.com/how_5009876_create-norton-ghost-boot-disk.html
Nikos.thd Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Επανέρχομαι γιατί ακόμα δεν έλυσα το πρόβλημα. Δημιούργησα ένα boot disk με τον NORTON GHOST ώστε να πάρει και τους drivers του RAID. Ξεκίνησα το pc με το νέο boot disk, και δοκίμασα να "ρίξω" μέσα το ghost αλλά επιμένει να μην βρίσκει το δίσκο C (RAID) Ξέρει κάποιος φίλος να μου πει τι δεν κάνω καλά; Να πω ακόμα ότι όταν είχα έναν μονό δίσκο μπουτάριζα με το default cd norton και όλα μια χαρά. Για κάποιο λόγο δεν μπορεί να διαβάσει τον driver του RAID και κατά συνέπεια δεν βλέπει το C:\ Μπορεί κάποιος αν βοηθήσει;
rfc Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Αυτο καποτε το ειχα κανει με το HDClone pro. Το Νορτον δεν υποστηριζε raid τοτε. Το 14 δε γνωριζω αλλα πιθανον να συνεχιζει το αυτο. Αν ομως υποστηριζει, ισως τοτε να μην υποστηριζει τους συγκεκριμενους drivers.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.