george88boom Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Γεια σας. Εχω προσεξει ενα προβλημα με το power plan του λαπτοπ μου. Οταν το χρησιμοποιω το εχω στο power plan High Performance και οταν κανω επανεκκινηση η το κλεισω και το ανοιξω αργοτερα το λαπτοπ,το power plan γινεται balanced απο μονο του. Εψαξα στο google να βρω καποια λυση αλλα δεν βρηκα τιποτα. Ξερει κανεις τι ρυθμιση πρεπει να κανω για να μενει στο High Performance οταν ξανανοιγω τον υπολογιστη? Thanks!
gkanel Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Γεια σας. Εχω προσεξει ενα προβλημα με το power plan του λαπτοπ μου. Οταν το χρησιμοποιω το εχω στο power plan High Performance και οταν κανω επανεκκινηση η το κλεισω και το ανοιξω αργοτερα το λαπτοπ,το power plan γινεται balanced απο μονο του. Εψαξα στο google να βρω καποια λυση αλλα δεν βρηκα τιποτα. Ξερει κανεις τι ρυθμιση πρεπει να κανω για να μενει στο High Performance οταν ξανανοιγω τον υπολογιστη? Thanks! Είναι προσωπικό το PC η εταιρικό? Αν είναι εταιρικό μίλα με τον admin της εταιρείας να δεις μήπως έχει κάποιο group policy που να σχετίζεται με αυτό.
george88boom Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Οχι δεν νομιζω να ειναι προβλημα της εταιρειας του λαπτοπ μου. Ποτε δεν μου ξαναεκανε αυτο το προβλημα. Τωρα τελευταια το κανει, δεν ξερω τι μπορει να φταιει. Ειναι acer aspire one 7520,windows 7 32-bit.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.