giorgos147 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Ενα απο τα καλυτερα indie game που έχει φτιαχτεί ποτέ, που μάλιστα είναι και ελληνικό(σχεδόν). Το Darkfall. Δεν νομίζω ότι το Darkfall χαρακτηρίζεται ακριβώς ως ένα "Indie Game". ΟΚ, ήταν από μία μη πολυεθνική. Αλλά, βγήκε σε καταστήματα κ.λπ. και το Team δε πρέπει να ήταν τόσο... μικρό. Βασικά, πόσοι ήταν η ομάδα ανάπτυξης του;
Greygore Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 ΟΚ, ήταν από μία μη πολυεθνική. Αλλά, βγήκε σε καταστήματα κ.λπ. και το Team δε πρέπει να ήταν τόσο... μικρό. Βασικά, πόσοι ήταν η ομάδα ανάπτυξης του; Εκτός και αν κάνω λάθος, η ακριβής έννοια του "indie" game (γενόμενου independent), είναι οποιοδήποτε παιχνίδι γίνεται publish απο το development studio/team απ'ευθείας, χωρίς οποιαδήποτε βοήθεια απο "μεγάλο" εκδοτικό οίκο (είτε είναι χρηματοδότηση, marketing κτλ). Ο ορισμός βέβαια δεν είναι και πολύ συγκεκριμένος, οπότε έχουμε και μπερδέματα
gchris7 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Ε ναι. Τι σημασία έχει αν βγήκε στα καταστήματα η αν είχε 30-35 άτομα προσωπικό. Η Aventurine είναι indie εταιρία...
giorgos147 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Πωω, χαζομάρα μου. Ούτε εγώ δε ξέρω τι λέω. Σορρυ παιδιά. Λάθος μου.
hawkpilot Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 μπορω να το κανω τωρα με δημοσκοπηση; Δεν πρότεινα δημοσκόπηση γιατί είναι αδύνατο να βάλεις όλα τα indie σαν επιλογή ψήφου. Το καλύτερο θα ήταν - αν μπορείς - να ανανεώνεις το πρώτο post πχ κάθε εβδομάδα ώστε όποιος διαβάσει το νήμα να έχει άμεσα εικόνα των τίτλων & προτιμήσεων. Είναι βέβαια λίγο μανίκι...
gavros10 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν πρότεινα δημοσκόπηση γιατί είναι αδύνατο να βάλεις όλα τα indie σαν επιλογή ψήφου. Το καλύτερο θα ήταν - αν μπορείς - να ανανεώνεις το πρώτο post πχ κάθε εβδομάδα ώστε όποιος διαβάσει το νήμα να έχει άμεσα εικόνα των τίτλων & προτιμήσεων. Είναι βέβαια λίγο μανίκι... το μονο που μπορω να κανω ειναι να βαζω στο πρωτο ποστ ολα τα indie παιχνιδια που εχετε προτεινει χωρις ομως με σειρα προτιμησης γιατι ειναι μανικι και παλουκι μαζι
>-Nosakos<- Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Αν κ με έχετε καλύψει να ξανααναφερω το super meat boy,trine,world of goo,braid,limbo καθώς είναι τα top μ. Κ να προσθέσω τα κ . Οσο για το "poll" μπορείς απλα να έχεις δίπλα στα ονόματα των games ενα αριθμό κ να προσθετεις +1(η +2 αμα το ξεχωρίζει) καθε φορά π θα αναφέρεται,οπου μπορείς να το κανεις update μία φορα το μήνα η το δίμηνο..άμα δεν βαριέσαι βέβαια.
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Κρίμα που δεν δεχεται paysafe το minecraft Ας πω μερικά Super Meat Boy Machinarium Crayon Physics Deluxe World of Goo Braid Trine Magicka Limbo Dungeons of Dredmor (αυτο δεν το χω παιξει, ειναι roguelike και φαινεται πολυ καλο, και το χει 4 ευρω στο steam.) θα συμφωνησω με τον απο επανω και ακομα πιο πολυ με τα μαυρισμενα games.τα εχω παιξει και πραγματικα ειναι μια τοσο καλη δουλεια που δεν περιγραφετε
bnvdarklord Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 ειναι μια τοσο καλη δουλεια που δεν περιγραφετε Παιξε και το braid. Ειναι φανταστικό.
Iridium Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Από μένα χωρίς ιδιαίτερη σειρά προτίμησης : Braid (το καλύτερο) Trine Gemini rue Cogs And yet it moves Plants vs Zombies Bastion
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Παιξε και το braid. Ειναι φανταστικό. θα το δοκιμασω, thanks
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.