gavros10 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Σκεφτηκα να κανω ενα τοπικ ωστε να προτεινουμε διαφορα Indie παιχνιδια τα οποια αξιζουν να τα προσεξουμε ας ξεκινησω με το bastion. κορυφαιο παιχνιδι το οποιο το εφτιαξαν 7 ατομα μεσα σε ενα δωματιο
giorgos147 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Εγώ να πω; Να πω; Καλά, πολλοί θα ξέρουν ήδη τι θα πω. Minecraft από μένα. Με τα αμέτρητα Mods και Texture Packs που υπάρχουν, μπορείς να το φτιάξεις όπως εσύ θες.
bnvdarklord Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Κρίμα που δεν δεχεται paysafe το minecraft Ας πω μερικά Super Meat Boy Machinarium Crayon Physics Deluxe World of Goo Braid Trine Magicka Limbo Dungeons of Dredmor (αυτο δεν το χω παιξει, ειναι roguelike και φαινεται πολυ καλο, και το χει 4 ευρω στο steam.)
mainboardER Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 bnvdarklord και γιωργο με καλυψατε ιδιαιτερος ας προσθεσω και εγω τα And Yet It Moves VVVVVV Terraria
pappous_soulis Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Magicka Chime Poker Night at the Inventory
gavros10 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 το minecraft εχει κυκλοφορησει ή ειναι ακομα σε beta μορφη;
chek2fire Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 και εγώ από τα καλύτερα που έχω παίξει είναι τα limbo braid vvvvvvvv lucidity
hawkpilot Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Σκεφτηκα να κανω ενα τοπικ ωστε να προτεινουμε διαφορα Indie παιχνιδια τα οποια αξιζουν να τα προσεξουμε ας ξεκινησω με το bastion. κορυφαιο παιχνιδι το οποιο το εφτιαξαν 7 ατομα μεσα σε ενα δωματιο Καλή ιδέα αλλά πιστεύω ότι θα βοηθούσε πολύ να "μαζεύονται" οι προτιμήσεις των μελών στο πρώτο ποστ μαζί με τις ψήφους τους (κάτι σα δημοσκόπηση) έτσι ώστε να μπορεί κάποιος να βλέπει με μιά ματιά τα καλύτερα games χωρίς να χρειάζεται να διαβάσει άπειρες σελίδες από ποστ. Από μένα: cogs, greed corp, trine, airport control hd.
gavros10 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Καλή ιδέα αλλά πιστεύω ότι θα βοηθούσε πολύ να "μαζεύονται" οι προτιμήσεις των μελών στο πρώτο ποστ μαζί με τις ψήφους τους (κάτι σα δημοσκόπηση) έτσι ώστε να μπορεί κάποιος να βλέπει με μιά ματιά τα καλύτερα games χωρίς να χρειάζεται να διαβάσει άπειρες σελίδες από ποστ. Από μένα: cogs, greed corp, trine, airport control hd. μπορω να το κανω τωρα με δημοσκοπηση;
fearwhatnow Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Προτεινω Wasteland Angel.Κυκλοφορησε πριν λιγο.
gavros10 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Προτεινω Wasteland Angel.Κυκλοφορησε πριν λιγο. το κακο ειναι οτι εχει μονο waves απο οτι καταλαβα αλλα θα το δοκιμασω
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Το Super Meat Boy ήταν για μένα σχεδόν GOTY 2010. Λατρεύω τα Games που είναι παράλογα δύσκολα, με solid gameplay.
gchris7 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Ενα απο τα καλυτερα indie game που έχει φτιαχτεί ποτέ, που μάλιστα είναι και ελληνικό(σχεδόν). Το Darkfall.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.