parolos7 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Παιδιά καλησπέρα! Πριν απο 1,5 μήνα αγόρασα την 246EL2SBH απο MSystems. Όμως με του που έφτασα σπίτι διαπίστωσα οτι γύρω στα 5-6 πιξελ στο κέντρο της οθώνης ήταν καμμένα! Άμεσα πήρα τηλέφωνο την Philips και το κατάστημα οπου με λίγα λόγια μου την αντικατέστησαν. Πάλι δυστυχώς όταν άνοιξα και την δεύτερη είχε και αυτή καμμένο πίξελ. Τότε ξανατηλεφώνησα στην Philips και μου είπαν οτι θα μου στείλουν άλλη προς αντικατάσταση αυτής. Όμως έχει περάσει 1,5 μήνας και ακόμα στο περήμενε. Όσπου σε ένα απο τα πολλά τηλεφωνα μου έιπαν να διαλέξω κάποιο νεώτερο παρόμοιο μοντέλο το οποίο είπαν το περιμένουν σε καμιά βδομάδα (ελπίζω). Φοβάμαι όμως μήπως συνεχίζεται το δούλεμα και σκέφτομαι να πάρω πάλι το μαγαζί να τους την πάω πίσω και να πάρω καμμιά DELL. Το θέμα είναι πρώτον αν θα δεχτούν 1,5 μήνα μετά (βέβαια η οθόνη είναι παντελώς αδούλευτη στο κουτί της) + οτι θέλω οποσδηποτε HDMI και οχι πανω απο 280 Ε. Παιδιά plz ακούω γνώμες διότι είμαι λίγο άσχετος με το θέμα!!! Ευχαριστώ! Philips 247E3LHSU - ΛΙΝΚ: http://www.philips.gr/c/pc-monitor/e-line-23.6-inch-59.9-cm-247e3lhsu_00/prd?retailStoreStatus=false&country=GR&catalogType=CONSUMER&language=el&onlineStoreStatus=false&stores=true&proxybuster=1EF341CE1AEE7E9546E3BFB925899CD4.app101-drp2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.