mchrisober Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 φιλε μου πας ακομη σχολειο, οποτε λογικα το θες μονο για το σπιτι τον υπολογιστη. Εγω δεν θα σου το προτεινα, γτ θα εχεις μικρη δυνατοτητα αναβαθμισεις. Εαν θες να παρεις ενα all-in παρε καλυτερα λαπτοπ.... Γνωμη μου να παρεις ενα desktop, να συμαζεψεις ομορφα τα καλωδια και να βαλεις και ενα ωραιο κουτι και θα ειναι κουκλι και μικρο σε μεγεθος-δες htpc κουτια. Θα γλυτωσεις και λεφτα και πολλα προβληματα που αντιμετωπιζουν τετοιου ειδους μηχανηματα. Και πιστεψε με κανεις δεν ξερει να σου πει εαν θα βγει κατι καλυτερο, λογικα θα βγει αλλα δεν εχει κανακοινωθει ακομη κατι, ισως με τους νεους επεξεργαστες της Intel το νεο ετος. Αυτοι που θελουν all-in πανε σε Apple, τα οποια ειναι 10 φορες ποιο ομορφα....
steftw Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 φιλε μου πας ακομη σχολειο, οποτε λογικα το θες μονο για το σπιτι τον υπολογιστη. Εγω δεν θα σου το προτεινα, γτ θα εχεις μικρη δυνατοτητα αναβαθμισεις. Εαν θες να παρεις ενα all-in παρε καλυτερα λαπτοπ.... Γνωμη μου να παρεις ενα desktop, να συμαζεψεις ομορφα τα καλωδια και να βαλεις και ενα ωραιο κουτι και θα ειναι κουκλι και μικρο σε μεγεθος-δες htpc κουτια. Θα γλυτωσεις και λεφτα και πολλα προβληματα που αντιμετωπιζουν τετοιου ειδους μηχανηματα. Και πιστεψε με κανεις δεν ξερει να σου πει εαν θα βγει κατι καλυτερο, λογικα θα βγει αλλα δεν εχει κανακοινωθει ακομη κατι, ισως με τους νεους επεξεργαστες της Intel το νεο ετος. Αυτοι που θελουν all-in πανε σε Apple, τα οποια ειναι 10 φορες ποιο ομορφα.... Χαίρομαι που θα πω ότι πρώτη φορά μου αλλάζουν την σκέψη με ένα post. Ευχαριστώ πολύ! Θα περιμένω 2012 και αν ζούμε θα πάρω μάλλον desktop.
mchrisober Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 το καλο ειναι οτι ακους γνωμες απο πολλα διαφορετικα ατομα, που προσπαθουν να σε βοηθησουν. Απλα να εχεις ως κανονα, να περνεις κατι εαν πραγματικα το εχεις αναγκη, ειδαλως θα ξοδεψεις τα χρηματα σου και θα το βαρεθεις πολυ συντομα!!!
kuriakostop Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/fullpc/189871-hp-touchsmart-600/
micahel Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 2 χρόνια μετά, ολο και κάτι θα έχει βρεί
angel2525 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 καλημέρα. φίλε steftw θα σου έλεγα και εγώ όπως όλοι οι άλλοι ένα κατηγορηματικο ΟΧΙ. Δεν αξίζει με την καμία όταν μιλάς για παιχνίδια. θα στο πρότεινα μόνο σε περίπτωση που ήθελες ένα απλό μηχάνημα και παιχνίδι τύπου LOL. είχα παλιότερα ένα hp touchsmart και το πούλησα στο 2ο χρόνο. η αναβάθμιση τους είναι δύσκολη και γενικά μετά από gaming ανέβαζε αρκετά θερμοκρασίες.Ναι είναι όμορφο εμφανισιακά, ευρύχωρο γενικά αλλά πανάκριβο για αυτά που προσφέρει. καλύτερα φτιάξε ένα σούπερ ντουπερ pc:D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα