Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για σας,

Είμαι νέος στο forum σας και θέλω να μου πείτε τι γνώμη σας για ένα Touchsmart PC που ενδιαφέρομαι να αγοράσω. Δεν βιάζομαι σε καμία περίπτωση και αν νομίζετε πως θα κυκλοφορήσει κάποιο ανάλογο πείτε μου. Γενικά θέλω All-In-One υπολογιστή γιατί έχω φάει τρελό κόλλημα!!

Το HP Touchsmart 600-1220 είναι ένα ωραίο εμφανισιακά κομμάτι με αρκετά καλά στατιστικά.

Έχει οθόνη 23" με ανάλυση 1920x1200. Είναι Full HD και υποστηρίζει BluRay. Ακόμα, ηχεία Stereo 5.1 και σκληρό δίσκο 1.5 TB. (δεν χρειάζομαι τόσο χώρο, άλλα δεν θα έλεγα και όχι!

Καλά όλα αυτά, όμως τώρα χρειάζομαι την βοήθειά σας. Δεν ξέρω πολλά από κάρτες γραφικών και επεξεργαστές, άλλα θέλω σίγουρα να μπορώ να παίζω παιχνίδια κυρίως RTS χωρίς να υπάρχει θέμα με framerate. Δείτε τα στατιστικά του HP Touchsmart 600-1220 που ενδιαφέρομαι:

Κάρτα Γραφικών: Chipset nVidia

Μοντέλο Κάρτας Γραφικών: GeForce GT 230M

Μνήμη κάρτας Γραφικών: 1024 MB

Κατασκευαστής Επεξεργαστή: Intel

Τεχνολογία Επεξεργαστή: Core i5

Μοντέλο Επεξεργαστή: 430M

Ταχύτητα Επεξεργαστή: 2.26 GHz

Τέλος, το HP Touchsmart 600-1220 ζυγίζει 12 κιλά και δεν ξέρω αν γίνεται να το παραγγείλω. Ά, η τιμή είναι στα 1249€ από το πλαίσιο.

Help! :confused:

Δημοσ.

Παιδιά συγνώμη για το 3ο post στη σειρά, αλλά θέλω απάντηση!! Δεν βιάζομαι για αυτό το κομμάτι, αλλά θέλω να ξεκαθαρίσω τα πράγματα πριν αρχίσει το σχολείο!! :eek: 213 εμφανίσεις και καμία απάντηση παρεμπιπτόντως!!

Edit: Μπορώ να το "κρεμάσω" στον τοίχο, έτσι;

Δημοσ.

δεν εχει και πολυ καλη καρτα γραφικων αλλα λογικα θα μπορεις να παιζεις παιχνιδια! οσο για το κρεμασμα θα σου ελεγα να μην το κανεις εκτος αν εννοεις σε μικρο υψος και με καμια πατεντα στυλ ραφιου!

Δημοσ.
δεν εχει και πολυ καλη καρτα γραφικων αλλα λογικα θα μπορεις να παιζεις παιχνιδια! οσο για το κρεμασμα θα σου ελεγα να μην το κανεις εκτος αν εννοεις σε μικρο υψος και με καμια πατεντα στυλ ραφιου!

Μπορώ να παίζω πχ COD χωρίς να κολλάω; Μπορώ να αναβαθμίσω κάτι; Αξίζει τα λεφτά του; Και ναι! σε μικρό ύψος έλεγα, αλλά τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα όχι.

Ευχαριστώ για την απάντηση! :-)

Δημοσ.

Μπορώ να παίζω πχ COD χωρίς να κολλάω; Μπορώ να αναβαθμίσω κάτι; Αξίζει τα λεφτά του; Και ναι! σε μικρό ύψος έλεγα, αλλά τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα όχι.

Ευχαριστώ για την απάντηση! :-)

ναι καλε! θα παιζεις ανετα απλα δεν ξερω αν π.χ. σε 2 χρονια θα παιζει τοσο ανετα τα παιχνιδια τοτε! να αναβαθμισεις μαλλον οχι διοτι ειναι σαν λαπτοπ, το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να προσθεσεις ραμ και αν αλλαζει η καρτα γραφικων να την αλλαξεις αλλα δεν ξερω το κοστος! :fear:

Δημοσ.
ναι καλε! θα παιζεις ανετα απλα δεν ξερω αν π.χ. σε 2 χρονια θα παιζει τοσο ανετα τα παιχνιδια τοτε! να αναβαθμισεις μαλλον οχι διοτι ειναι σαν λαπτοπ, το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να προσθεσεις ραμ και αν αλλαζει η καρτα γραφικων να την αλλαξεις αλλα δεν ξερω το κοστος! :fear:

Τι μου προτείνεις:

1. Να περιμένω 2 χρόνια που φεύγω φοιτητής και να πάρω τότε κάτι ανάλογο.
  2. Να αγοράσω αυτό φέτος και να το κρατήσω και σαν φοιτητής.
  3. Κάτι άλλο.

Δημοσ.

Τι μου προτείνεις:

1. Να περιμένω 2 χρόνια που φεύγω φοιτητής και να πάρω τότε κάτι ανάλογο.
  2. Να αγοράσω αυτό φέτος και να το κρατήσω και σαν φοιτητής.
  3. Κάτι άλλο.

σου προτεινω: με αυτα τα χρηματα παρε κανονικο desktop και χεσε τα all-in-one και τετοιες βλακεις διοτι ενα pc με αυτα τα χρηματα μπορει να κρατησει πανω απο 5-7 χρονια!

Δημοσ.
σου προτεινω: με αυτα τα χρηματα παρε κανονικο desktop και χεσε τα all-in-one και τετοιες βλακεις διοτι ενα pc με αυτα τα χρηματα μπορει να κρατησει πανω απο 5-7 χρονια!

Δεν ξέρω ρε συ. Το All-In-One είναι πολύ βολικό και απίστευτα ωραίο. Αν το "προσέχω" πόσα χρόνια κρατάει maximum;

Δημοσ.

Είναι αυτό που σου είπε το παιδί απο πάνω. Με τόσα χρήματα πέρνεις ένα αστεράτο PC.

Αμα ήθελες λάπτοπ για να μπορείς να τον μεταφέρεις απο εδώ και απο εκεί, λογικό. Αλλα να πάρεις ένα σταθερό υπολογιστή και να σκάσεις τόσα λεφτά, για τέτοιες επιδόσεις. Ποιο το νόημα;;;;

Γιατι σου έχει κάτσει τόσο πολυ το All-In-One;;;;

Δημοσ.

ακριβως! το all-in-one δεν ειναι λαπτοπ να πεις οτι το θελεις για να το μεταφερεις κτλ ειναι απλα ενα κανονικο desktop μονο που το <<κουτι>> ειναι μεσα στην οθονη! οποτε καλυτερα desktop κανονικο... και οταν λεω για το ποσο θα αντεξει εννοω για ποσο καιρο θα κανει τις δουλειες που θελεις ικανοποιητικά! δλδ μπορει να αντεξει και 20 χρονια και να λειτουργει τελεια αλλα αν ειναι σε 2 χρονια να κολλαει π.χ. στα παιχνιδια τι να το κανεις; ενω με τα ιδια χρηματα θα στησεις ενα pc (δεκα)τρεις φορες καλυτερο!

Δεν ξέρω ρε συ. Το All-In-One είναι πολύ βολικό και απίστευτα ωραίο.

δεχομαι οτι ειναι βολικο, διοτι πολυ απλα δεν χρειαζεται να εχεις ενα εξτρα κουτι αλλα το ωραιο που το βρηκες; ετσι και αλλιως ειτε κανονικο desktop εχεις ειτε all in one pc το μονο που ουσιαστικα θα βλεπεις πανω στο γραφειο θα ειναι η οθονη!

Δημοσ.

ο νέος είναι ωραίος αλλα ο παλιός είναι αλλιώς.... Που εμένα προσωπικά δεν μ'αρέσει καθόλου το στύλ των All-In-One.

moi aussi! το μονο που μου αρεσει ειναι οτι δεν εχει παρα πολλα καλωδια! (αλλα και παλι με των ηχειων κτλ περισσοτερα μη σου πω γινονται)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...