djskiu Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Καλησπερα σε ολους. Θα ηθελα την γνωμη σας για αγορα Laptop http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Turbo-X-Maestro-HR-i7-850-BD-2VR.htm ή το παρακατω με αντιστοιχα χαρακτηριστικα http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/HP-Pavilion-DV7-6150ev-LX269EA-B1A.htm
sougiasdj Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Καλησπερα σε ολους. Θα ηθελα την γνωμη σας για αγορα Laptop http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Turbo-X-Maestro-HR-i7-850-BD-2VR.htm ή το παρακατω με αντιστοιχα χαρακτηριστικα http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/HP-Pavilion-DV7-6150ev-LX269EA-B1A.htm Λοιπόν για το Turbo-X δεν μπαίνω καν στον κόπο. Τώρα για το HP αυτο που μ αρέσει ειναι η κάρτα γραφικών του που ειναι μια απο τις καλύτερες(καλύτερη απο του Dell). Τα αρνητικά ειναι οτι έχει 1 χρονο εγγύηση και αμα θές 3 τότε ειναι + 100 ευρώ. Απλά αν έχεις τα χρήματα και σε νοιάζουν τα παιχνίδια η ασχολήσε με ενα απαιτητικό πρόγραμμά τότε το HP στο συνιστώ. Αν ομως δεν ασχολήσε τόσο τοτε το Dell ειναι μια καλύτερη επιλογή.
fanisneo Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Εγω θα προτεινα http://www.skroutz.gr/s/355784/Asus-X53SV-SX346V.html Πολυ καλη κατασκευη απο αλουμινιο.Οσο για την επεκταση εγγυησης,παιρνεις +2 χρονια με 65 ευρω και εισαι ηρεμος.
sougiasdj Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Εγω θα προτεινα http://www.skroutz.gr/s/355784/Asus-X53SV-SX346V.html Πολυ καλη κατασκευη απο αλουμινιο.Οσο για την επεκταση εγγυησης,παιρνεις +2 χρονια με 65 ευρω και εισαι ηρεμος. Αυτο που δείχνεις είναι 15.6" και οι 3 προτάσεις που έγιναν αφορούσαν 17.3" + δεν έχει Usb 3.0. Λογικο ειναι να υπάρχει διαφορά στην τιμή.
xristoforos89 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Εγω θα προτεινα http://www.skroutz.gr/s/355784/Asus-X53SV-SX346V.html Πολυ καλη κατασκευη απο αλουμινιο.Οσο για την επεκταση εγγυησης,παιρνεις +2 χρονια με 65 ευρω και εισαι ηρεμος. Απο πλαστικο ειναι φτιαγμενο. Το αγορασε ενα παιδι απο αλλο φορουμ και διαβασα τα χειροτερα. Και οσον αφορα την κατασκευη του αλλα και για την οθονη του.
djskiu Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Καταρχήν ευχαριστω οσους ανταποκριθηκαν στην ερωτηση μου. Για να διευκρινήσω τα πραγματα ενδιαφέρομαι για αγορά Laptop με μνημη RAM τουλαχιστον 6 GB επεξεργαστή i7 καρτα γραφικών 2GB και οθόνη 17" τουλάχιστον. Γι'αυτό και ζήτησα την άποψη για τα 2 αυτα μηχανήματα που έγραψα στο αρχικό μου μήνυμα. Τώρα αν καποιος ξέρει για κάποιο άλλο μηχάνημα με αυτά ή παρεμφερή χαρακτηριστικά θα χαρώ να διαβάσω την άποψή του.
xristoforos89 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Συμφωνα με αυτα που θες, μονο το Hp σε καλυπτει (και το turbox βεβαια). Εγω παντως (ξανα)προτεινω αυτο http://www.msystems.gr/index.php?category=1142&product=12628 λογω καλυτερης οθονης, και 2 χρονων εγγυησης. Η μνημη μπορει ανετα να αναβαθμιστει στα 8gb με +20ευρω. Συνολικα στα 990 ευρω θα σου βγει δηλαδη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.