_BASSstarlet_ Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Ο πρωταγωνιστής του «Παντρεμένοι με παιδιά» απέκτησε το δικό του αστέρι Το δικό του αστέρι στη «Λεωφόρο της Δόξας» απέκτησε ο Ed O'Neill γιορτάζοντας έτσι τα πάνω από σαράντα χρόνια επιτυχίας του στο σινεμά και στη μικρή οθόνη. Ο ηθοποιός που αγαπήθηκε παγκοσμίως για το ρόλο του στο «Παντρεμένοι με παιδιά», αλλά και για τη σειρά «Modern Family» έδειχνε ευδιάθετος και χαρούμενος κατά τη διάρκεια των αποκαλυπτηρίων του αστεριού του. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν συνάδελφοί του, όπως η Katey Sagal και η Sofia Vergara. Newsbeast
CarbonFibre Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Αλ Μπάντι!! Τι να πείς κανείς!Αξιζε 2 αστέρια.
KilliK Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 επιτελους. !!! LOOOL διαβασατε που βαλανε το αστερι του; μπροστα απο την εισοδο ενος παπουτσαδικου. ΛΟΟΟΛ
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 ο αυθεντικος Homer Simpson! respect Βαρύ αυτό, αλλά καταλαβαίνω τι εννοείς και ιστορικά έχεις ένα δίκιο.
SlimData Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=wwo9qoZ3ztU
Sellers Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Πολύ καλός ηθόποιος όντως. Στο μυαλό μου τον έχω στο αντίστοιχο του Γιάννη Μπέζου στην Αμερική.
tsifotis Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 απολυτως καμια σχεση με Homer Simpson. ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ οντως. Οπως ολα τα σιτκομ της αμερικης προ simpsons ειχανε ενα ασχημουτσικο πατερ φαμιλια δυσλειτουργικης οικογενειας που ζει για να πινει για να ντροπιαζει τα παιδια του. Εχει μια γυναικα με ακραια κομμωση, ενα χαζο και ενα ξυπνιο παιδι. Ενοχλητικα τελειους γειτονους που δεν γουσταρει μεν αλλα μηπως τι γουσταρει; ακομα και την δουλεια του την σιχαίνεται. Με τα παιδια του δεν τον ενδιαφερει να περναει χρονο, θελει μονο να βλεπει τηλεοραση και να πινει μπυρες. Καθε αλλο παρα οικογενεια για διαφημισεις που τρωνε ολοι μαζι πρωινο και ολα τελεια. Τσακωνονται και "πειραζουνε" ο ενας τον αλλο οχι παντα με χαριτωμενιες αλλα με προσβολες. Η λιστα με αυτα τα σιτκομ προ simpsons ειναι τεραστια 1)married wiith children 2)... και λιγο τριμπιουτ http://www.youtube.com/watch?v=bUWVU2rM_B4 και λιγο futurama http://www.youtube.com/watch?v=E3_chgdO-u8 *Δεν τα συγκρινω καλυτερο/χειροτερο. Οι παντρεμενοι και οι σιμπσονς ειναι στο τηλεοπτικο πανθεον
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Όπως τα λέει ο tsifotis είναι φυσικά. Όπως γνωρίζετε πολλοί, είμαι τεράστιος φαν των Simpsons. Για το "Married With Children" δεν καίγομαι ιδιαίτερα. Ούτε έχω κάτσει να δω όλα τα επεισόδια (σύνολο πρέπει να έχω δει περίπου 30-40, κάτι τέτοιο και αυτά από την τηλεόραση), ούτε στηνόμουν ποτέ να το δω με μεγάλη χαρά. Όποτε το πετύχαινα. Ιστορικά, όμως, δεν μπορούμε να αγνοήσουμε ότι η πρωτοπορία σε συγκεκριμένα θέματα, δεν ανήκει στον Homer Simpson, αλλά στον Al Bundy. Το πόση σημασία μπορεί να δίνει ο καθένας σε ένα τέτοιο ζήτημα, βέβαια, είναι εντελώς διαφορετική ιστορία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.